אהלן

מיקיגי

New member
אהלן

אהלן M.L.M זהו סוג שיווק יחסית חדש(לא ממש , כבר 45 שנה)או יותר נכון להגיד שמקבל תאוצה עצומה והכרה בלגיטימיות שבו בשנים האחרונות(תופס 10% מהכלכלה האמריקאית , מלומד באוניברסיטאות גדולות כמו 'אלינויי' 'שיקגו' וגם בישראל באוניברסיטה הפתוחה.ואפילו קלינטון אמר פעם שזו הדרך של כל אמריקאי להגשים את 'החלום האמריקאי'ועוד..) , המאפשר לכל אחד ואחת ללא שום הבדל, ליצור הכנסה מאוד גבוהה(אפילו עשרות ומאות אלפיי דולרים בחודש)לא בדרך פלא ולא כסף קל , אלא תוך עבודה קשה והשקעת זמן. אני התחברתי לנושא בגלל האפשרות להעיז ולהגשים חלומות שיש לי (למשל , לתת לילדיי את כל מה שירצו , לטייל בעולם , לגור בוילת חלומותיי) מה שעד הכרותי עם הנושא לא העזתי , כי אין לי את האמצעים לכך.(אני גר עם משפחתי בשכירות ,והרבה זמן עבר מהחותמת האחרונה בדרכון....) ואם אני אמשיך לעשות את מה שעשיתי עד היום , יהיו לי את האמצעים?(כנראה שלא) לי הM.L.M הביא את האפשרות והדרך להגשים את חלומותיי. אני הבנתי שבשביל שיקרה שינוי בחיי , אני צריך גם לעשות שינוי במנהגיי. ולכן אני כבר שותף בדרך היוצאת דופן והנפלאה הזאת לשנות את חיי לטובה. היכנסו לקישור המצורף , אולי גם בעיניכם זה ימצא חן , ומי יודע אולי גם אתם תחליטו לעשות שינוי בחייכם. אשמח לעזור לכל מי שירצה. מיקי שווה בדיקה

למעלה