אהלן!

blueskirt

New member
אהלן!

ערב טוב לכולם, מדבר נציג מהלהקה (חמישה ניחושים...) רציתי לברך אתכם יען כי אתם אנשים על הכיפאק ויקרים לליבנו ולהבטיח שכל שאלה תזכה לתשובה (אני לא ליד מחשב בד"כ אז אם יקח הרבה זמן אל תכעסו...) ביי נ.ב התשובה לשאלה הכי נפוצה היא שאין תאריך עדיין אבל סיבוב ההופעות יתחיל בעוד מספר שבועות לא גדול. עדכונים כאן

1Reebok

New member
אני אהמר על רון ../images/Emo13.gif

ונראה לי שמגיע לו להיות האדום הראשון בפורום החביב שלנו:)

חמישה ניחושים חחחחחחחחח...

כיף לראות נציג בפורום!!!! (כן ירבו הנציגים!) ובהחלט אני מצטרפת לאלון שתהיה האדום הראשון בפורום שלנו! תבוא כמה שיותר!!!

marooon5

New member
הופעה

שנים שלא הייתי פה אניוואי... רציתי לדעת תאריכים של הופעות שלהם ומיקופ. אם אפשר.. או אתר למידע. תודה :)

marooon5

New member
חחח הכוונה

שמעתי על הופעה ביום חמישי הזה-מחר. ואמממ... איפה היא?

crazy monkey

New member
על מה את מדברת?

קודם כל, מחר יום ששי, או אם להיות מדויקים עפ"י השעה והתאריך שכתבת מחר יום שבת... אז איפה שמעת על הופעה?

crazy monkey

New member
אהלן וסהלן

ממ מעניין מי זה מהלהקה שלובש חצאית כחולה........

marooon5

New member
התכוונתי

באיזה פורום בהייד פארק אמרו פשוט ום חמישי, ה-19. אז תארתי לעצמי... אין להם עוד הופעות? :(

היי :)

פאקינג שנים שלא הייתי בפורום הזה. לפני שנתיים אני מניחה הייתי פה..אני מאי חברה של מאיגו- אני ג'ינג'ית-אם אתם זוכרים. מאז אותה תקופה בכלל לא שמעתי הדורבנים הפסקתי בלי סיבה.. אני שומעת הארדקור מטאל כל מיני כאלה בזמן האחרון חזרתי לשמוע הדורבנים.(חפירה אחושרמוטה) בכל מקרה,פשוט היי אחרי הרבה זמן :)והנה תמונה שלי למי שלא זוכר! ואממ אני השמאלית עם המשקפי שמש-זו לא תמונה ממש ברורה אבל כל השאר פשוט אני לא מפרסמת בפורומים. מסיבות אישיות XP

1Reebok

New member
אני זוכר אותך ../images/Emo13.gif

(בפורומים לא, אבל בישראבלוג כן, הא? איזו גזענות)

מאי! מה שלומך?

טוב שחזרת אלינו. היית חסרה! תציפי בהודעות. ותמסרי ד"ש למאיגו ודניאל (שכמובן חייבות להציף בהודעות גם כן.) שבוע מעולה!!!!

crazy monkey

New member
עדיין יש פה סתירה עצומה

שכן ה19 זה מחר-שבת ויום חמישי זה היה ה-17....

זו מאי...

אני מגיבה מידיד :) ואני בסדר גמור! ואיך אתם יודעים שיש לי ישרא?או שאני מישרא? XD בכל מקרה התגעגעתי לדורבנים בטירוף! ואליכם!

למעלה