אהלן.

בוופק

New member
אהלן.

תיקנתי את בעיית הרזולוציה באתר. מישהו בעל רזולוציה גבוהה יכול אולי לצלם את המסך שלו כדי שאני אראה אם זה באמת הסתדר? חוץ מזה אשמח לקבל תגובות נוספות על האתר, עיצובו ותוכנו. נ.ב אל תשימו לב לעמוד הפתיחה.

בוופק

New member
אהה. ותודה

לרותם שהזכירה את פרופיל. ואם עוד מישהו הזכיר וטרם ראיתי - תודה.

binba

New member
מה עוללת? ../images/Emo13.gif

נניח שהחלון הצף בכלל לא מפריע לי, נניח, אבל עכשיו יש שם בלגאן - איפה הפרים הפנימי? למה הכפתורים לעמודי האתר נפתחים בחלון חדש? ובכלל..סבטוחה שלמה
אה...גם הטעינה הלא קצרה (יחסית לאתר לא כבד) מעיקה נורא. אני אישית גולשת די סבלנית, אז אני יכולה לחכות, אבל קח בחשבון שהרוב לו. והחלון הצף...באמת שניסיתי להתאפק, אבל לדעתי זה אחד הדברים היותר מעצבנים באתרים. בקיצור, אתמול הכל היה מצויין, אז אני מניחה שאחרי שתסדר את כל הבעיות יהיה בסדר
ולסיום, מילה טובה - התכלת הזה כל כך יפה! גם אני רוצה! בהצלחה , רותם.

איה@

New member
נראה יופי עכשיו ../images/Emo45.gif

ואני עובדת ברזולוציה גבוהה. רק לא הבנתי למה יש עמוד כניסה שמקפיץ חלון פופ אפ? לדעתי דלג על הקטע הזה. חוץ מזה - אחלה אתר אחלה תוכן! היו היום בעיות עם השרת של תפוז - לא הצלחתי להכניס אותך לקישורים אני מקווה שמחר אצליח. תגיד לי גם איך אתה רוצה להגדיר אותו.
איה.

בוופק

New member
תודה

מוזר שחלק רואים ככה ואחרים אחרת...
בקשר לחלון הצף.. החלון הצף הוא הפתרון הראשוני שלי לבעיית הרזולוציה כי הוא מוגדר בגודל מוחלט ולא יחסי ולכן הוא נראה באותו גודל בכל רזולוציה (לפחות בתאוריה). והאמת שאני בעצמי לא יודע איך להגדיר את האתר

binba

New member
אוקיי, עכשיו זה התסדר גם אצלי.

אבל לדעתי אפשר למצוא פתרון טוב יותר לבעיית הרזולוציה מאשר חלון צף. לא חשוב. אגב, שים לב שאם התצוגה בדפדפן מוגדרת על גודל גופן בינוני, הטקסט בפריים הפנימי נראה הרבה פחות טוב (כי הוא יותר גדול ולכן יותר מודגש כזה). פורים שמח, רותם.

בוופק

New member
אשמח לשמוע..

פתרונות טובים יותר לבעיות שהעלת. בכל מקרה, כרגע אני עובד על תוכן האתר (אני מקוה להגיע למאגר גדול מאוד של שירים בסופו של דבר). חג שמח

למעלה