אהלן

אהלן

השתחררתי מהצבא לפני 3 חודשים וביולי הקרוב אני עושה את מבחן הספיכומטרי. ואני רוצה ללמוד פיזיותרפיה. השאלה שלי אם האוניברסטאות מקבלות אנשים עם ממוצע שקצת נמוך מהתנאי קבלה.... אני עדיין לא יודעת מה הציון המשוכלל שלי אבל.. ל"מקרה ש.." חוץ מזה...... ראיתי שבתנאי קבלה כתוב גם ראיון אישי.. מה שואלים שם? אני צריכה ידע קודם בפיזו' או שזה לראות את האישיות שלי כי אני הולכת לעבוד עם אנשים? (אוף למה הכל מסובך אחרי שמשתחררים
...) ועוד דבר אחד קטן....איפה הכי טוב ללמוד? אני גרה בראשון אז שמתי עין על אונברסיטת ת"א....
תודה רבה ויש מצב שאני עוד אשגע אותכם בעתיד רק בריאות

לימודים

קודם כל בהצלחה בפסיכומטרי. תנאי הקבלה בדרך כלל די מחמירים וזה תלוי גם במספר הנרשמים לשנת הלימודים. לפי המצב כיום הדרישה ללימודים היא גבוהה ולכן גם תנאי הקבלה. ראיון לא עושים בכל המקומות ולא צריך ידע קודם בפיזיותרפיה אלא יותר מתרשמים ממך ומה המניעים שלך שהביאו אותך לבחור במקצוע ואת רמת ההתאמה שלך למקצוע. לגבי מקום לימודים. ממליצה לך להירשם במספר מקומות ורק אחרי שתתקבלי תעשי את הבחירה מה יותר מתאים לך מבחינת קירבה, מגורים, עבודה וכו'. בהצלחה יעל

adidavid1

New member
לימודים

הי יש 4 מקומות בארץ ללמוד: תל אביב, חיפה, באר שבע, ואריאל. אריאל היא מכללה, כך שהכניסה אלהם קלה יותר. בחיפה ב"ש הסכם ללימודים הוא מאוד גבוהה (680) אך יש להם ראיונות למועמדים עם סכם נמוך, כך שאפשר להתקבל אליהם. לפני שאת בוחרת ללמוד אני מציעה שתפני למכון פיזיוטרפיה ללוות לכמה שעות פיזיוטרפיסט, ולשאול שאלות בהצלחה עדי

למעלה