אהמממ...שאלה זימתית

SigurRos

New member
אהמממ...שאלה זימתית../images/Emo98.gif

חשבתי לעצמי- למי מאיתנו לא הייתה איזו חוויה סומטית בלתי נשכחת במסעדה/בית קפה/פאב בה המקום שימש אך תפאורה ומסגרת. החוויה,שמיציה המתחלפים עוטפים לאו דווקא מגירוי תבשילי השולחן אלא מן הנפשות הפועלות עצמן. חוויה שיכולה להיות עם בת הזוג{נצחית או לוקאלית מזדמנת},המלצרית,בעלת המסעדה...אהממ..
ועוד כהנה וכהנה דוגמאות ככל העולה מניסיונכם העתיר והמפתיע. אז.......מה החוויה שלכם?! ההודעה מכוונת לנשים וגברים כאחד.כמובן.

SigurRos

New member
../images/Emo98.gifהרמתי את הכפפה

מעשה שהיה כך היה: בימים עברו יצא לי למלצר.המסעדה הייתה מסעדה אסייתית קטנה וחמודה עם אופי דינמי ואנשים צעירים.בשלבים די מוקדמים של העסקתי,יצא לי להבחין באחת העובדות שכמעט תמיד הייתה נעוצה בירכתיי המסעדה מפאת תפקידה.היצר גאה בי.היה בה משהו סקסי לאללה ומתפרץ.מאד מוחצן ובמובנים מסויימים קצת "פרחי".גובהה היה מרשים,גופה היה מדושן ונשי וחולצתה תמיד איימה להתפקע מאיימת הנכסים שהחזיקה והשתוקקו למרוד ולהציץ החוצה.לא חלפו משמרות רבות ולפתע התחלתי להבחין במבטיה.מבטים של זימה רוויה וחייתית. באחת ממשמרות הערב,עת התחילו עם סופה המתיש לפרוש איש איש לענייניו ולביתו,הגעתי לירכתי המסעדה על מנת לקחת כמה בקבוקים למילוי המקררים בקדמת המסעדה.אותה עובדת ישבה שם.מבטינו הצטלבו ואז היא אמרה בשפתיה החשוקות- "רק רציתי לומר לך שיש לך גוף ממש יפה."{לבשתי חולצה קצרה}.לא הייתי צריך יוצר ממבט חודר ולא חלפו דקות ספורות ושנינו פרשנו למבנה האחורי ופרקנו את יצרנו.גוף נגע בגוף ויזע אירוטי ולח כדי דבק נזל על גופותינו הרוטטים בעודם מתחככים זה בזה ומתענגים.הפחד שמא נתפס זלג על ראשינו כחומר בעירה ליצר הגועש.לא נתפסנו.היה מעולה.

SigurRos

New member
...................................

יבשושיים....חחחחחחחחחחחחחחחחח
ליטי,נראה לי שהח-בורה כאן לא זוכרת מה זה...

liti

New member
הזכרת לי משהו...

יצא לי להרוס רגע כזה! באחד מימי העבר בהם גם אני מילצרתי סיימתי את המשמרת וקפצתי לשתות משהו במסעדה ליד. לפתע נזכרתי ששכחתי לקחת את הכסף וחזרתי לבית הקפה ולשמחתי הוא עדיין היה פתוח. נכנסתי ולפתע קלטתי את הטבח באמצע אקט מיני עם אחת המלצריות של המסעדה השנייה... אני ממש לא יודעת מי היה מובך יותר- הם או אני. מאז תמיד לפני שיצאתי הוא וידא שלא שכחתי כלום, וגם דאג לי לטובות הנאה בעיקר כיוון שהיה קשה לפספס את הטבעת על האצבע שלו...
יבשושים יקרים, מה איתכם? אין לכם סיפורים פיקנטים? גידי???? לא יכול להיות... גם סיפורים על אחרים יתקבלו בברכה!

כתומתי

New member
הדבר הכי נועז שקשור אצלי למסעדות זו

היציאה הקבועה באמצע הלילה אחרי זיון לאכול בדיקסי. היה לי בן זוג שלא היה יכול לסיים סקס בלי לדעת שאח"כ הוא הולך לאכול את הכריך בייקון שלהם
מעניין אם המלצריות שם קלטו את הקטע שלנו.. תמיד הגענו לשם מחוקים בטריינינג.

SigurRos

New member
אחחח.......כתומתי../images/Emo26.gif

אם רק לא היית תפוסה
.....

גידי42

New member
חצי הכוס המליאה.....

קודם כל חצי הכוס המליאה היא שהוא היה מסוגל לסיים סקס... ע"פ כמות המודעות בעיתונים למכונים להגברת האונות זה די נדיר במוחוזותינו. חצי הכוס הריקה זה שהית מסוגלת בכלל ללכת אחרי, וזה שהוא נשאר רעב. את ההמשך ראי בשרשור שהתחלת על הנושא מה עושים אחרי...

liti

New member
סיגור, זה לא מסתדר לי ../images/Emo26.gif

עם אמונתך הקתולית...

SigurRos

New member
פיונית../images/Emo26.gif

יצאת מההלם?!
יוווו....נראה לי שיש מצב ל
. הלכתי לבנות

גידי42

New member
הרמתי גם את הכפפה

א. כאשר בת זוגתי דאז השתמשה במים שהביאו לרחיצת הידים (במסעדה סינית לפני הרבה שנים) לשתיה (כן אני יודע זה שחוק בערך כמו לעשות פיפי בבידה)אבל זה באמת קרה!!!! ב. כאשר הלובסטר שאכלתי ועוד בחו"ל, טס לו מהכלים המעצבנים והמלחיצים שאם הייתי יודע להשתמש בהם הייתי קרוב לוודאי אינסטלטור (מבחינת החריץ אני מסודר....) ממש הישר לתוך מחשופה הנדיב והשופע של גברת מפורכסת שעברה לתומה במקום. הלובסטר, מנוחתו עדן, היה מאד נהנה מהסיטואציה ומהמיקום אילו היה חי. הגברת לא כל כך היתה מרוצה. רק לראות את רב המלצרים מנסה לשלות ולדילות את השאריות מהמעמקים ומתפתל כמו נחש מסומם. ואת פנו של בעל המסעדה שהוזעק למקום וחשב על התביעה שהוא עומד לקבל... היה שווה כל רגע וכל סנט

liti

New member
ועוד משהו!

טוב אני יודעת שזה פחות מרגש ממה שסיגור התכוון, אבל בכל זאת... פעם עבדתי באחד מבתי המלון הגדולים באילת. יום אחד הוחלט לעשות פינת סלטים מוכנים במקום בארוחת הבוקר- בכל בוקר עמד שם טבח אחר שתפקידו היה לחתוך ירקות טריים לסלט מול האורחים. באחד מהימים ידידי הטוב דאז הטבח ש' היה ממונה על חיתוך הירקות. ש' היה ידוע בחרמנותו הרבה וכיוון שהיינו שותפים לדירה הייתי עדה למצעד הגברברות העובר ומתחלף בביתנו (וכשהיו ימי יובש, ש' היה עולה באופן קבוע לדירתה של אחת השכנות שחיכתה לו פעורת רגליים, לפעמים עם בן הזוג הקבוע שלה ולפעמים בלעדיו). בכל מקרה, נחזור לאותו יום קייצי: אורחת נכבדה התארחה במלון- דוגמנית רוסיה ידועה. הבחורה נראתה פיצוצית והייתה מתהלכת לה בחדר האוכל עטויית חוטיני כשמעליו- עקב החוק שאין להכנס לחדר האוכל עם בגד ים- מעין שאל רשת כזה, כשהרשת הייתה פרחונית- זאת אומרת הרבה רווחים כך שלא נשאר מקום לדמיון. אותה בחורה הייתה מודעת לכך שעיני כולם מופנות לגובה החטוב, וכל דקה הייתה קמה לקחת משהו נוסף מהמזנון השופע. סוף סוף הגיע זמן הסלטים והיא ניגשה לכיוון המקום בו חתך ש' ידידי הטוב דאז ירקות במרץ רב. ככל שהיא התקרבה יותר, הוא חתך וחתך, שאולי היא תתרשם מכישוריו ותסיק לגבי כישורים אחרים? בין לבין הוא פזל לכיוונה, סוקר את גופה המתקרב אליו, עד שלפתע- חתך לעצמו את היד!!! לא רק שלא יצא לו שום דבר איתה, אלא גם הוא היה מושבת מכל פעילות עם אנשים נוספים למשך מספר שבועות...

למעלה