אהמממ

Bajoran Priest

New member
אהמממ

מצטער להתפרץ ככה לפורום, אבל... רק אני מקווה שהאתר שבטאג-ליין הוא בדיחה? : ) (חביבה ומוצלחת, אבל...)

המממ...

זו אכן תגובה טובה
יותר מדי תמונות ופחות מדי כתוב, אז גם אם הם רציניים - ואני לא קוטלת - יש מקום לשיפור...

Bajoran Priest

New member
העניין הוא...

שלהגיד "בבריטניה יש פחות אבטלה והארמון שלהם מעוצב בצורה יותר מגניבה מהכנסת ויש לכם חיילים חביבים שלובשים אדום ושומרים על המלכה" לא בדיוק מעורר אמינות ורצינות.
ואם אני אקטול בצורה רצינית יותר.. (ואני מתעלם לחלוטין כעת מהעניין שלהניח שבאיזושהי צורה זה הגיוני שמדינת ישראל או אזרחיה יסכימו לוותר על עצמאותם לטובת בריטניה, או שבריטנה *תרצה* לקחת את ישראל והפלסטינים על עצמה) 1.זה שבבריטניה הקלקלה משגשגת יותר כרגע זה כורח נסיבות מסויימות. הנסיבות הללו לא יעלמו פתאום, בהכרח, אם הבריטים ישלטו פה. 2.יש השוואה בין תמונות של משמר המלכה וחיילי צה"ל. למה לא שמו תמונה של החיילים הבריטים שכבשו את עיראק? לא זכור לי שצה"ל עשה דבר *כזה* עדיין. והממ..זהו לעת עתה.

לא תמיד הדשא של השכן ירוק יותר

בריטניה, נכון שזו ארץ מדהימה מבחינה מנטלית, גאוגרפית,היסטורית וכו.. אבל בסה"כ הבריטים הם אנשים שחיים וגם להם יש את הבעיןת שלהם וגם להם יש החסרונות שלהם .צרכים לקחת הכל בצורה חיובית וטובה ולא ללכת אחרי חלומות אפשר לבקר באנגליה אשר לגור שם חודשים שלושה ולנוסע כל שנה או לרדת מהארץ. כמו כל מקום אחר יש לו את היתרונות והחסרונות שלו. לדוגמא יש לי מקרים באנגליה והם אומרים שישראל היא ממש "גן עדן" מפני שחם כאן וזה "ארץ הודש" וכו... זה לא משנה הנקודה שבכל מקום יש היתרונות וחסרונות. וכאשר אדם בא לאנגליה בתור תייר או תושב זמני למטרות לימודים/עבודה זמנית /חופש וכו... הוא רואה רק את הטב שבמקום מתוך נקודות ראות של תייר את הארמונות מסדר המלכה בתי הפרלמנט מוסדות וכו.... אבל אנגליה זה לא לונדון כמו שישראל זה לא רק ירושלים או ת"א כמובן שתייר מחו"ל יבקר בירושלים בת"א חיפה איילת במקומות שהם מיועדים לתיירים. צריכם לקחת הכל בעיין בוחנת ומבוקרת ולא מתוך סנוור. כי "הדשא של השכן לא תמיד ירוק יותר"

סי15

New member
חחחחחח

אין לי מושג אם הם רציניים או לא אבל לפי דעתי צריך לקחת את זה בצחוק כי מן הסתם אין סיכוי שזה יקרה. חוץ מזה, רק עכשיו עשיתי בגרות בהסטוריה על המנדט הבריטי ומה שבטוח זה שאנחנו לא רוצים שהוא יחזור... סה"כ זה אתר מצחיק ואפשר למצוא בו הרבה מידע על בריטניה אז בכייף...

ק א מ ל

New member
זה בצחוק

אז ככה......... מי שהקים אותו למד איך לבנות אתר ולא היא לו נושא לאתר אז הוא העלה בצחוק את החזרת המנדט הבריטי, שסיים לבנות רצה לסגור את האתר אבל הבין שלאתר מבקרים רבים והבן שלו אמר לו "למה לסגור אתר שמצליח" זה כל הסיפור

למעלה