אהממ... גרגר...? פיקית...?

beagle

New member
אהממ... גרגר...? פיקית...?

מצאתי שפיות מסתובבת לבדה ברחוב. שאלתי אותה - שלום שפיות... של מי את? הלכת לאיבוד? לא, היא עונה לי. ברחתי מהבית. לא אוהבים אותי יותר... דווקא דומה לכם.

liat ליאת

New member
../images/Emo66.gif

אני חושבת שהיא שייכת לכולם פה. אין פה מישהו שהשפיות נשארה אצלו בבית... חפשי גם את שלך, מילה שלי - לא תמצאי אותה!

יניבניב

New member
בייגה, אני פגשתי את שלך היום

קודם כל זו היתה סמטא אפלה מאוד דבר שני היא עמדה על שפת הכביש וחוץ מזה היא נראתה זקנה ומצומקת כאילו לא השתמשו בה שנים אם את צריכה שמרתי לך אותה במועדפים

beagle

New member
השפיות שלי.... אינה תלויה בדבר....

אם כבר בשירים. וחוץ מזה, הרי ידוע לכל כי: א. השפיות שלי אינה מצומקת, השפיות שלי מלאת חיים. ב. אם כבר אתה מכניס משהו למועדפים, שפיות היא לא הדבר בשבילך, מועדפים אמורים להיות אכן מועדפים עליך. לך על טירוף מזדמן, יותר מתאים. ג. השפיות שלי אינה מסתובבת בסמטאות חשוכות. היא מוסתרת היטב, בבית, ויוצאת לעיתים רחוקות. לכן אתם לא רואים אותה הרבה. ד. כנראה אתה מדבר על השפיות של הלורד. תרים לו טלפון. הוא ישמח לראות אותה.

beagle

New member
אצלי אין שפיות במטבח...

יש לי פיות במטבח. הן כל הזמן עפות בחלל החדר, מנופפות במטי הקסם השלהן, בקיצור - בלגן. נורא מפריע. איך מדבירים פיות? ריסוס לא עובד...

sjarjar

New member
את אולי רגילה ובגלל זה מפנטזת

אבל המעופפים אצלך במטבח הם ברחשים גוש-דניים...

pickit

New member
כמו עמוד ענן, כך תלך(י) לפני העדר

תבין הכל.תדע. לא תאמר מילה, אחת. כמו עמוד עש--ן - תעלם בתוך ה-חדר משה-ו בך - יאמ--ר לך המשך(!) בדרכ--ך...

למעלה