אהממ, לא נעים לי להלשין, אבל....

אהממ, לא נעים לי להלשין, אבל....

למישהי פה מגיע מה זה מזל טוב על הפרס שהיא זכתה בו
מזל טוב לאבן נייר ומספריים!
You are my hero! (אמרתי לך שקל לפרגן לך?)

אני אשאיר לכלת הפרס לספר עליו, אם תרצה

בכל זאת שמעתי על הפרס מבעלי, ששמע מהחבר הכי טוב שלו... אני לא מקור מוסמך

תודה! אתן משהו, ובמיוחד הקיסרית כמובן

שאין כמוה מפרגנת בעולם, באחריות! אכן מיני מחדל שלא דיווחתי לפורום - קיבלתי פרס לתלמידת דוקטורט מצטיינת של המחלקה - היה טקס נחמד בסמינר המחלקתי, הגיעה הבת שלזכר אבא שלה ניתן הפרס ונתנה לי גם ספר על אבא שלה, שהוסיף מימד מאוד מרגש לעניין. [ולשאלה למה לא סיפרתי - כל העסק הגיע לי בהפתעה בזמן שאני מוכרחה להודות שאני מרגישה מאוד "שפופה" מבחינה אקדמית, שאני מצד אחד נאבקת לעמוד בדד-ליין של הגשה בזמן את הדוקטורט, ומצד עושה דברים עכשיו די מהר שלא ברור לי למה לקחו לי קודם הרבה זמן ובקיצור קצת זועמת על עצמי על כל הסיטואציה הלא נעימה שלא נוצרה מעצמה, כי אם אני יצרתי אותה במו ידי...|מניפה בגאוה?! את דגל פולניה של רגשות האשם|]

I Was Hoping

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

כל הכבוד לך! אני נורא גאה ושמחה לקרוא

משוש30

New member
../images/Emo106.gif מזל טוב על הפרס!

נו אולי זו הזדמנות מצוינת להפסיק לכעוס על עצמך ולהתחיל להזיז דברים קדימה בלי עצבים

ואווווווווווו../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif../images/Emo49.gif

איזה יופי!!!!!!!!11111 מזל טוב ואכן זה רק אומר שגם מגיע לך, וגם שאת יכולה להיות גאה בעצמך וגם בעיקר - שיש לך למה להיות מעודדת ולהתחיל לעבוד בחיוך בהצלחה!

באמת זכית בפרס הפולניה המצטיינת ואת בכלל

ייקית! אל תבזבזי אנרגיה על זה שעכשיו דברים רצים מהר! זה דרך אגב סיפור שחוזר בהרבה סיפורי "איך נראתה התקופה שבה סיימתי דוקטורט". המון אנשים סיפרו לי על תקופה מאוד מהירה ואינטנסיבית בחודשים לפני הסיום, כאילו המרתון הזחלני הפך לריצת 100 מטר של שעות עבודה מטורפות וקצב מהיר הרבה יותר! כנראה שבשביל שעכשיו תוכלי לעשות דברים מהר - היה צריך קודם להכין את הקרקע לאט! Go Even Neyar whoMisparaim! (יא אלוהים איזה ניק בחרת כפרה!) כל הכבוד לתלמידה המצטיינת!

למעלה