אהממ משהו נחמד...
S shlox New member 1/9/04 #3 ../images/Emo10.gif רק אותי זה העציב? עצוב לי שהעולם נחמד ונפלא רק באגדות, ובמציאות הוא איכסה. לא רוצה.
../images/Emo10.gif רק אותי זה העציב? עצוב לי שהעולם נחמד ונפלא רק באגדות, ובמציאות הוא איכסה. לא רוצה.
M maglor New member 4/9/04 #10 זה ממש לא מטופש סאטירה מצויינת שמנצלת פריט פופולרי למטרת אמירה חברתית. אין יותר טוב מזה.
ל לותיין טינוביאל New member 5/9/04 #11 זה כן מטופש. "צליל פיקת הגרון המתפצפצת שלו היה מחריד". ולזה אתה קורא סאטירה מצויינת שמנצלת פריט פופולרי למטרת אמירה חברתית.
זה כן מטופש. "צליל פיקת הגרון המתפצפצת שלו היה מחריד". ולזה אתה קורא סאטירה מצויינת שמנצלת פריט פופולרי למטרת אמירה חברתית.
M maglor New member 6/9/04 #12 המשפט המסויים הזה אולי לא אבל הוא מחזק את הרגש שנוצר, אבל אם תסתכלי על הדבר בכלליותו יש פה אמירה חברתית חזקה מאוד על התרבות הישראלית.
המשפט המסויים הזה אולי לא אבל הוא מחזק את הרגש שנוצר, אבל אם תסתכלי על הדבר בכלליותו יש פה אמירה חברתית חזקה מאוד על התרבות הישראלית.
C cobainos New member 2/9/04 #8 מצחיק ועצוב ביחד... אגב... אני אישית מכיר גולנצ'יק אשכנזי! לא כולם שחורים ונתעבים למראה,רק 90%