אהממ... שאלה לי אליכם

Art Of Madness

New member
אהממ... שאלה לי אליכם

לפני זמן מה ראיתי בפורום הזה.. ציור... ציור מ-ע-ל-ף (לא של ליאור לשם שינוי) של שני אנשים יושבים על ספה.. ולמעלה יש תמונה כזו.. ולמטה כתוב love song... רציתי לשאול מי צייר את הציור הזה?????????? זה הציור הכי מדהים שראיתי בתקופה האחרונה ורק רציתי לציין שהוא משמש לי כ wall paper

*GormE*

New member
:) אני ציירתי את זה...

אבל הבנתי שלא התלהבו ממנו פה אתה מעלה את הערך שלו בעיני כרגע! תודה!!

Humus_Chipsalat

New member
היא בת...

וגם אני מצטרף בהערצה לציור המהמם של לאב סונג... מפאת קשיים טכניים באותו שבוע, לא הזדמן לי להגיב... משו משו ^_^

*GormE*

New member
../images/Emo12.gif איפה הייתם?

אני חשבתי שהראשים גדולים מדי, הפרופורציות לא הגיוניות והשימוש בדיו לא יוצלח נראה לי שאני לוקחת מאוד ברצינות את הביקורות פה!! על כל פנים, תודה שנזכרתם והערתם שוב באמת שזה נותן הרגשה מצויינת!!

Art Of Madness

New member
זה פשוט ציור מדהים ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

דווקא לדעתי הפרופורציות מושלמות! והתנוחה ששני האנשים יושבים כל כך אמינה... הבן בכלל מושלם.. גם חברה שלי (נטע) מתה על התמונה ^-^ רק דבר אחד מצאתי כפגם בציור... (אח.. כמה כואב להגיד את זה על התמונה המושלמת הזו... גרר) זה שאני לא מוצאת את היד השמאלית של הבחור

*GormE*

New member
חחח, הוא צודק

היד שלו יצאה נמוכה כזו והשרוול היה אמור להיות בהתאם אבל שחכתי שעברתי על זה בדיו ככה שיש לו משהו לא הגיוני באיך שהיד זורמת אבל בגלל שהבחורה יושבת יחסית קדימה בספה אז אפשר לתרץ את זה שיש שם הרבה מרחב לתחונות שונות ומשונות של היד טוב, לא נורא

Lotus floweR

New member
הפנים היו יפות....

והרגליים של הבחורה.אבל היד של הבן, שנשענת , הייתה קצרה מידיי מהסיבה הפשוטה שהיא לא הייתה מספיק מושט קדימה. המרפק צריך להיות יותר בקצה הספה...זה הכל.

למעלה