אהממ...

levyaf

New member
אהממ...

הפורום ההזוי הזה נמצא אלי ברשימת הפורומים ואני מעיין בו מדי פעם ומשום מה הוא משעשע אותי. בכל אופן, בימים אלו מוקם מייזם אומנות וחשבתי והאנשים היצרתיים פה מוזמנים להשתתף. מחפשים אנשים יצרתיים לעבודה - בכל תחומי האומנות !!! תכנסו לאתר המיזם, שם כבר יש הכל

קפת

New member
הזוי?

מאז שגונן שגב - טעם החודש בפורום מגלומניה ומחמל לבה של מנהלת הפורום חסרת הלב - הכריז על הפרשה שלו בפני החוקרים כהזויה, אני מתנגדת לשימוש האינפלציוני שנעשה בביטוי הזה. הזוי, זה כשאתה קונה סמים ועושה את עצמך שאלו ממתקים, אם במקרה שמים אותך באבו כביר. הפורום הזה, הזוי הוא לא. הפורום הזה הוא שיגיוני. זהו. לגמרי. אפילו.

שניה, רגע

הזוי. מילה ללביאף, ללא כוונות זדוניות להעליב או לפגוע. אתה מזמין את אנשי הפורום הזה ופורומים אחרים למיזם אמנות ומצרף לינק לאתר שלך, שבו כדבריך יש הכל. אתה הזוי, בנאדם. האתר בנוי גרוע מבחינת ממשק משתמש, נראה רע ולא עובד טוב. כפרה, שמע משהו: אתרי אינטרנט הם כבר מזמן חלק מעולם העיצוב. בנאדם שמתיימר להיות אומן או אמן וגם למכור את מה שיש לו להציע לא יכול להרשות לעצמו מין אתר כזה. אז שתדע לך - יש באינטרנט אנשים רעים מאוד מאוד ובריות כמוך צריכות להיזהר ולחשוב טובטוב לפני שהם משחררות לאויר את היציאות הוירטואליות שלהן. אז לך תציע למישהו שיודע איך בונים אתר שעון צרוב על פי הזמנתו תמורת שיפוץ. אולי נתראה אחר כך. בהצלחה.

קפת

New member
סוג של מחלת פרקים אוטואימונית

שמגיבה היטב לטיפול בקורטיקוסטרואידים ונגזרותיהם. לריסה, תגגלי לבד את המלים הקשות. אני עוד עסוקה בלהבין מה כתבת שם בהודעה החדשה שלך. זה מדיר שינה מעיני, דיר.

א י ל ה

New member
את רואה

זה עונשו של מי שנכנס לכל אתר, לוחץ על כל לינג. לא לימדו אותך כשהיית קטנה לא לקחת צוכריות מכל עובר ושב ועובר שוב? אז זה ככה אותו דבר, רק בווירטואלי. עוד מעט תגידי גם שאת קוראת עיתונים, רחמנא לצלן
!

levyaf

New member
מסכים איתך

תאמין לי שאני כבר יודע את כל הדברים האלה, האתר המחודש יעלה לאוויר בעוד כחודש כשיהיה לי יותר חומר לשים עליו וכבר יש לי אנשים שעושים את זה, הרי אני הולך להציע גם שירותי עיצוב אתרים, אז מן הסתם שהאתר שלי חייב להיות ברמה מבחינה זו. למרות שלא חידשת לי כלום תודה רבה לך על הרצון הטוב והיחס ולהעליב?? למה?? בכייף אני מקבל הערות

אל תהיה סמרטוט

מה תודה רבה, מה? כבר ראינו כאן כל מיני עוברים ושבים שחשבו שהגישה הנחמדה של 'אני אוהב את כולם' תקדם אותם כאן. תמשיך להיות נחמד והברקודות כאן ידאגו שתמצא את עצמך מתעורר על ערימת זבל מאחורי אולם הנסיכה באשדוד, בלי כסף בלי עתיד וכאב עמום בתחת. תתחיל לפרסם באתר שלך עבודות של צריבת עור חשוף באמצעות שעווה מנר בוער ואז תראה פתאום כמה תמיכה תתחיל לקבל כאן.

אבל טום,

לביאפ לא בא לפה בשביל לעשות פוצי מוצי, הוא בא לקדם את העסק שלו. לעשות ביזנס. יכוליות שהוא נחמד, אבל זה לא קשור. יש ערימת זבל מאחורי אולם הנסיכה באשדוד ואני בגלל שאני נשמה רק הזכרתי לו שהיא שם. לביאפ, שים פתק THIS SITE IS UNDER CONSTRUCTION עד שתעלה את יצירת המופת החדשה ותודה שאתה מספק לנו חומר לשירשורים.

קפת

New member
טומיכרובי, כשאתה כותב

בלי כסף בלי עתיד וכאב עמום בתחת, הכוונה *עם* כאב עמום בתחת או *בלי* כאב עמום בתחת? נחוץ לי לדעת. תודה.

"נחוץ לי לדעת"?

כפל השימוש במילה 'בלי' משמש להדגשה כי הכאב בתחת היה מוחשי עד מאוד. לפרטים - האחות נחמה. נעוץ לי בתחת, בבקשה.

למעלה