נזכרתי באיזה משחק נחמד שפעם שיחקנו בו. כל אחד כותב שני משפטים/שני סיפורים. אחד אמיתי. אחד שקר. וצריכים לנחש מה האמיתי ומה השקר ולהוסיף משפטים משל עצמכם. שלי:
אני מעדיפה להאמין במשפט הראשון... ועכשיו תורי... 1. יצאתי במשך חצי שנה עם חייל מהבסיס שלי ושמרנו על זה בסוד. 2. הבאתי מנחוס לשלושה שחקני כדורגל שיצאתי איתם ושלושתם עשו תאונות ונפצעו זמן קצר אחרי שהכירו אותי...
גם אני, כמוך, מעדיף לחשוב שדלפי המציא את הסיפור השני, אבל בניגוד אלייך, אני מתקשה להאמין בזה.. ולגבייך... שני הסיפורים נשמעים סבירים, אבל אני מעדיף ללכת על הראשון.. נשמע יותר חביב..
טעית.. מסקנה.. אסור להסתכל על בחורות יפות כשיש מכוניות נוסעות בסביבה.. גם אם הן זורקות לך איזה מילה עם חיוך.. לגבייך.. זה שקוף.. הראשון.. כי אני זוכר שהיה לך סיפור עם איזה רב"ט צעיר ואת סיפרת לנו פה שהוא צריך לעבור בסיס וכולי.. חוץ מזה.. שאת לא נשמעת כזאת מנחוסה.. או שכן..
הכדורגלן הראשון עשה תאונה עם האוטו זמן קצר אחרי שהכיר אותי, היה קצת בבית חולים, יצא, המשיך לשחק ובסופו של דבר גילו אצלו מחלה תורשתית והוא פרש לחלוטין מכדורגל... השני עשה תאונה ממש קשה, הוריד עמוד חשמל ובדרך שבר לעצמו את היד וחצי מהפנים... הוא כבר לא חזר לשחק באותה עונה ורק בעונה הבאה חזר לשחק בקבוצה הרבה יותר חלשה... השלישי בכלל מסכן... מעבר לזה שהקבוצה שלו התחילה להפסיד בכל משחק ומשחק שצפיתי בו, עד מהרה הוא גם קרע את השריר ברגל והושבת מהאימונים והמשחקים... אז כן, אני באמת מנחוס... תיזהרו! ולא לחינם ידיד שלי אמר פעם שהבעיה של הכדורגל הישראלי היא... אני!