אהממ

מיטללל

New member
אהממ

נזכרתי באיזה משחק נחמד שפעם שיחקנו בו. כל אחד כותב שני משפטים/שני סיפורים. אחד אמיתי. אחד שקר. וצריכים לנחש מה האמיתי ומה השקר ולהוסיף משפטים משל עצמכם. שלי:
היה לי בעבר קטעון עם בחורה.
היה לי פעם קטעון עם אחד ממנחי אקזיט (לדורותיהם)

מיטל אני מהמרת על השני שלך...

שלי: #היה לי קטע עם בחורה,ובחור,ביחד. #הייתי בדרום אפריקה.

חחחח../images/Emo6.gif

אני מופרעת ומטורפת אבל עדיין לא כל כך... מתישהו בהמשך... זה היה השני...הייתי בדרום אפריקה שבוע וקצת במשלחת בקיץ.

Cobe Anan

New member
בטוחה שלא גנבת את זה מ`על כוס קפה`?

כי בדיוק שיחקנו בזה שם, וחשבתי לייבא את זה...

Cobe Anan

New member
היי היי היי...

מישהו מאיתנו צריך לעשות את העבודה המלוכלכת של ריגול תעשייתי..

Cobe Anan

New member
הנה שלי..

א. כמעט נהרגתי בתאונת מסוק, וניצלתי כי ברחתי בשניה האחרונה; ב. תוך חודשיים קיבלתי 3 דו"חות על חצייה שלא במעבר חציה..

liontamer

New member
אתה הבן אדם היחיד בעולם

שמסוגל לקבל 3 דוחות טפשיים כאלה בחודשיים... פעם הייתי בחבורת זמר פעם עשיתי צניחה חופשית לאון חושב מה זה אומר אם הוא טועה

Cobe Anan

New member
אתה נראה לי כמו בחור של חבורות זמר

מה גם, שאף מצנח לא היה מסכים להחזיק אותך... ולא מספיק שכמעט איבדת חבר בתאונת מסוק, אתה עוד מנסה להעליב אותו? כמו מה אני נראה לך, כמו דדה?

מהמר על השני..

טוב אני.. פעם נפלתי מקומה שלישית בבלוק ויצאתי עם שריטה קטנה בלבד.. או שפעם מישהיא חייכה אליי כשהסתכלתי עליה תוך כדי הליכה ונכנס בי רכב..

pain is MY love

New member
משום מה

אני מעדיפה להאמין במשפט הראשון... ועכשיו תורי... 1. יצאתי במשך חצי שנה עם חייל מהבסיס שלי ושמרנו על זה בסוד. 2. הבאתי מנחוס לשלושה שחקני כדורגל שיצאתי איתם ושלושתם עשו תאונות ונפצעו זמן קצר אחרי שהכירו אותי...

Cobe Anan

New member
קשה...

גם אני, כמוך, מעדיף לחשוב שדלפי המציא את הסיפור השני, אבל בניגוד אלייך, אני מתקשה להאמין בזה.. ולגבייך... שני הסיפורים נשמעים סבירים, אבל אני מעדיף ללכת על הראשון.. נשמע יותר חביב..

אז את..

טעית.. מסקנה.. אסור להסתכל על בחורות יפות כשיש מכוניות נוסעות בסביבה.. גם אם הן זורקות לך איזה מילה עם חיוך.. לגבייך.. זה שקוף.. הראשון.. כי אני זוכר שהיה לך סיפור עם איזה רב"ט צעיר ואת סיפרת לנו פה שהוא צריך לעבור בסיס וכולי.. חוץ מזה.. שאת לא נשמעת כזאת מנחוסה.. או שכן..

pain is MY love

New member
חחחחח תתפלא...

הכדורגלן הראשון עשה תאונה עם האוטו זמן קצר אחרי שהכיר אותי, היה קצת בבית חולים, יצא, המשיך לשחק ובסופו של דבר גילו אצלו מחלה תורשתית והוא פרש לחלוטין מכדורגל... השני עשה תאונה ממש קשה, הוריד עמוד חשמל ובדרך שבר לעצמו את היד וחצי מהפנים... הוא כבר לא חזר לשחק באותה עונה ורק בעונה הבאה חזר לשחק בקבוצה הרבה יותר חלשה... השלישי בכלל מסכן... מעבר לזה שהקבוצה שלו התחילה להפסיד בכל משחק ומשחק שצפיתי בו, עד מהרה הוא גם קרע את השריר ברגל והושבת מהאימונים והמשחקים... אז כן, אני באמת מנחוס... תיזהרו! ולא לחינם ידיד שלי אמר פעם שהבעיה של הכדורגל הישראלי היא... אני!

למעלה