אהמ אהמ- בוגרי קורס 06!!!!!!!!!!

adidas h

New member
אהמ אהמ- בוגרי קורס 06!!!!!!!!!!

הרגע חזרתי מטקס סיום קורס של אח שלי (היה מלך דרך אגב, ומשעשע לראות אותם כל כך מתרגשים מהעלאת עניבות והצדעה
). וזה כמובן, גרם לי לחשוב, אז את הבית הראשון של השיר קורס שלנו אני זוכרת, ואחרי זה? כלום, נאדה. מישהו זוכר משהו? מילה? שורה? פסיק? רק תזכורות: עוד כמה ימים חוזרים הביתה חוזרים בתור בוגרים אל התנועה אפשר לנוח קצת על המרפסת, להזכר- בכמה כיף היה, את העניבות- נרים למעלה.

L I L O C H

New member
קודם כל...

כל קורס מדריכים 2008 מתבקש לספר חוויות...
ואם כבר, למרות שאנחנו מיעוט כאן, "איזה קורס סבבה, קורס מדריכים 04!!!
" "ביום ראשון הגענו אל היער כימעט את כל הבית הכנסנו לתיקים כולם פה מתרגשים, וקצת חוששים מה עושים? (מה עושים) מה עושים? (מה עושים) פה בקורס הכרתי ת'מחלקה עוד מעט כבר בוגר בתנועה. זהו הזמן, זה היום, זה הרגע, אני כבר בוגר במכבי צעיר, זה הזמן זה היום זה הרגע, הקורס כבר נגמר ואנחנו חוזרים לסניפים. כל היום אנחנו פה על חאקי, עוברים ת'פעולות עם המדריכים, עברנו הבטחה, כפתנו בגיחה מגדלים (מגדלים) מגדלים (מגדלים) פה בקורס הייתה לי ת'חוויה, ותמיד הפרדה היא קשה. זהו הזמן, זה היום, זה הרגע, אני כבר בוגר במכבי צעיר, זה הזמן זה היום זה הרגע, הקורס כבר נגמר ואנחנו חוזרים לסניפים." יאללה שירשורי שירי קורס
וגם של הקורס הנוכחי

adidas h

New member
הייי הייי הייי!!!!!!!

אני קוראת אותך לסדר!!!! א. קורס 06 הכי שווה- לא היה ולא יהיה כמותו!!!!!!!!!!! (עובדה שרק אותנו פינו!!!!!!!!!!!) ב.תפתחו שירשור לבד י'קורס נדחף שכמותכם!!!!!!!!!!!! ג. אני בייאוש, למה כולם זוכרים ואני לא?????????

SoulDancer

New member
שכלול-

זהו הזמן זה היום זה הרגע אני כבר מבוגרת במכבי צעיר

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifעדיייי../images/Emo23.gif

בהחלט שאני זוכרת את השיר קורס שלנו..איזו שאלה
"עוד כמה ימים חוזרים הביתה, חוזרים בתור בוגרים אל התנועה, אפשר לנוח קצת על המרפסת להזכר- בכמה כיף היה, את העניבות. נרים למעלה.. חוזרים עכשיו אל הסניפים- לא נשכח את קורס המדריכים.. בנים בנות! שכבת חמישיות... יוצאת עכשיו לדרך- הולכת לשנות את התנועה.." אעעאה אז אני לא זוכרת
חח אבל אני כן זוכרת שהיה איזה משו על זה שהייתה מלחמה, ושעברנו לבית ספר על רמה..XD ועל זה שהעניבות שלנו כבר למעלה.. ותכל'ס? היה הכי טוב בארץץ.. שי הזכיר לי את הקורס היום כשביקש לראות תמונותXD כמה פיצים, שמנמנים ומכוערים היינו
קורס מדריכים 2008- בין אם יש פה חניכים [אני בספק] או צוות קורס.. ספרו חויות.. התגעגענו

adidas h

New member
הא הא!!!!!!

"קורס כזה אף פעם לא היה מהאנדרטה התפנינו יחד הגענו אל בית ספר על רמה קורס המדריכים ממשיך ביחד" אבל היה עוד בית... או שניים... מישהו זוכר את זה????????????

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאעאאהה

פה בא הפזמון:-O ואז הבית עם "העניבות שלנו כבר למעלה" חחחחXD

קורס 05 ו-08 שווים יותר!../images/Emo3.gif

מוזמונים להוסיף עוד מורלים קורסיים ומחלקתיים. ואיך את מעזה לא לזכור את השיר קורס??????

RED HEADed

New member
מי חבר של מיקי גבע??!!

אני בשוק שאין פה נציגות של 07!!!!!! "כשהגענו אל היער לא ידענו קצת חששנו מה עושים עכשיו, שאלנו ת'מדריך? מסניפים שונים אנחנו אל המחלקות נכנסנו זה הזמן להתחבר על הארצי. כוכבייייים מעלינו עוד מעט כבר בוגרים בתנועה מעלים ת'ניבה קורס מדריכים אפס שבע!!!! ^נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה , נה נה נה נהההה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה^ אל הגימל התאמנו ולמסדרים איחרנו כל היום רק חאקי חאקי עניבה במחנאות כפתנו ובהבטחה נשבענו אתן את כל כולי לתנועה שלי"

yaelula94

New member
גל!!!

אני איתך! חח כוכבים מעלינו עוד מעט כבר בוגרים בתנועה מעלים ת'עניבה קורס מדריכים 07
אחחח איזה שיר קורס היה לנו !

מאיה888

New member
אני זוכרתת

עוד כמה ימים חוזרים הביתה חוזרים בתור בוגרים אל התנועה, אפשר לנוח קצת על המרפסת, להיזכר,בכמה כיף היה את העניבות נרים למעלה. חוזרים עכשיו אל הסניפים,אנחנו מבטיחים לא נשכח את קורס המדריכים. בנים בנות-שכבת חמישיות יוצאת עכשיו לדרך,הולכת לשנות את התנועה. הגענו חניכים אל האנדרטה עם כל החששות והפחדים. אבל עכשיו כשחוזרים הביתה, מבינים-אנחנו כבר בוגרים את העניבות נרים למעלה. קורס כזה אף פעם לא היה מהאנדרטה התפננו יחד, הגענו אל,בית ספר על רמה קורס המדריכים ממשיך ביחד. ______ העניבות שלנו כבר למעלה, הגענו אל-סוף המסע מכבי צעיר שרים ביחד. אוקיי,חסרה לי שורה@#^#*WA

למעלה