*אהמ*אהמ* כולם להכנס.

shanibu

New member
*אהמ*אהמ* כולם להכנס.

הגעתי למסקנה שהפורום שלנו כמעט ולא פעיל [לעומת פורומים אחרים] אז הגיע הזמן להעיר את עצמנו. אז הנה סוד מופיעים עם MOTM [אפילו שזה ממזמן]: http://www.youtube.com/watch?v=P83YZ1d-8DA&search=son%20of%20dork וקדימה, הגיע הזמן להעיר את הפורום הזה. אגב, באסטד היו במקום 63 במצעד של 100 המנוני הפופ בהיטס. וג'ני, מזל טוף!!!!!!! יומולדת 16 אין בכל יום!!!!!! זהו.

LovE BuSTeD

New member
עם איזה שיר הגיעו למקום 63?

ומי שלא חתמו פה בעצומה להבאת מקפליי כפרה עליכם לחתום ולפרסםםםםם! הגענ כבר ל152 זה נחמד ב4 ימים:)

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif מקום 63?!

יוו.. אני הלכתי לאכול במקום 70.. וחזרתי לראות במקום 62.. פאק. פיספסתי :\ ואז ראיתי עדדדדד מקום 1 רק כדי לחפש את באסטד או מקפליי.. חחחחח

alexistar

New member
../images/Emo189.gif

מקום 63 זה טוב...איך אני מתה על סליפינג ויז דה ליגט און!! יש לי שלוש הופעות של באסטד של השיר הזה... ויש אותן גם באתר שלי.. ודרך הגב הוספתי באתר ראיון עם ג'יימס במשחק כדורגל שהיה...

I LOVE BMSF

New member
נצל"ש...

אני נוטשת תפורום המהמם הזה לשלושה ימים!!!?..גאאאש יש לי טיול שנתי שלושה ימים לטבריה או נהריה לא זוכרת מה זה יהייה.. מקווה לחזור מהר!!!?.חחח

I LOVE BMSF

New member
לא יודעת מטיילים...חח

נראה לי בגליל העליון וישנים בבית מלון ""5 כוכבים""חחח

I LOVE BMSF

New member
חח יאוו איזה טיול מטורף היה לנו...

היינו בנהריה וירדו עלינו קטיושות אז עברנו לטבריה למלון כינר מכירה??..

LovE BuSTeD

New member
מלון כינר??

אני מכירה ביצפר כינר רק חח איפה הייתם בטבריה?

I LOVE BMSF

New member
כה מלון כיינר בטבריה!!!

זה מלון כזה של מלא טיירים!!!?..כולם שמה היו בלונדינים עם עניים כחולות רק חבל שכולם היו קטנים...חחח

busted4ever

New member
ג'''''''''''נננננננננננננננננננני

אני כל כך אוהבתתך ילדה ולא הצלחתי להשיג אותך.. זה באיחור בשל 25 דקות אבל אני ממשששששששש מקווה שהיה לך יומהולדת מדהים ...הלוואי ותזכי לעוד 8329823929 שנים של בריאות ועושר ואושר ו..אהבהה ורקקקק חיוכים [[[= 333333333333333> א-ו-ה-ב---תתתתת

just jenny

New member
../images/Emo205.gifחחחח זה בסדר:]]

תודה רבה כפרעעעעעע
לוביו!! וורי וורי!!

למעלה