אהמ, אהמ. למי יש יומולדת ?

FeLL67

New member
אהמ, אהמ. למי יש יומולדת ? ../images/Emo213.gif

טוב נו תסלחו לי, הייתי אמורה לכתוב את זה עוד רבע שעה אבל אמא שלי משכיבה אותי לישון. אוקיי..אדי אמ אין לי כ'כ מה לכתוב.. אתה חוקי XD תהנה מגיל 18 ואושר ועושר וכל הטוב שבעולם שתמשיך להיות בדיוק איך שאתה ותמשיך לעזור ולאהוב חתולים:]

אויי תודה לך!!!!!!!

תודה רבה! זה פעם ראשונה שפותחים לי שרשור של יום הולדת! תודה תודה תודה! חח עשית לי את היום (או את הלילה אם להסתכל על השעה) חחח אני עם חיוך כזההההההההההההההההההההההההההההההההההה ענק אכשיו גם זז לישון. ושוב תודה!

eve6

New member
מזל"ט באיחור מטורף... ../images/Emo9.gif

שיהיה רק טוב וממתקים לרוב...

מזל טוב ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב להיותך רשמית חוקי במדינת ישראל, שתהיה לך שנה נפלאה יום הולדת נפלא, שיתגשמו חלומותיך, שאיפותיך ואהבותיך. שתמצא את הזמן לחייך ושתחייך כל הזמן. מזל טוב עד 120 ויותר

S m e l l y Cat

New member
מזל טוב!!!

עד 120 ושכל משאלות ליבך יתגשמו. אני לא מכירה אותך אבל אתה נשמע אחלה בן אדם. בהצלחה בחיים! [אגב, מבטאים את שמך כeddie או adi?] [ואם אתה ער עכשיו אז דייויד דוכובני בלארי סנדרס בערוץ ביפ
]

Gilliana

New member
מזל טוב אדי יקר! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

איזה תאריך יפה, אמא שלך פספסה ביום את יום ולנטיין
שיהיה לך יום הולדת שמח ומהנה, והמון מזל טוב לרגל הגיעך לגיל שבו אפשר להתחיל... לבחור לכנסת! מה חשבתם?

1Shir

New member
מזל טוב באיחור../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo154.gif../images/Emo77.gif

למעלה