אהמ אהמ.

אהמ אהמ. ../images/Emo163.gif

לא סתם נמחקו פה הודעות. בבקשה לנשום עמוק ולספור עד 10 לפני שאתם מוסיפים הודעה! תודה ויום טוב.
 

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif../images/Emo45.gif.

וסליחה אם לא הייתי בסדר באיזשהו מצב. האמת היא שגם נראה לי שלא קראתי את ההודעות שנמחקו OO".
 

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifתהני ../images/Emo13.gif

אני בטוחה ששום דבר מיוחד לא יקרה
 

a fix for Nix

New member
לא סתם?

להזכירך, סתימת פיות זה לא פאנק. לפעמים אני תוהה על סמך מה את מחליטה שהודעה ראויה למחיקה. אולי תואילי לשתף אותנו בהגיגייך?
 
אז אני לא פאנק. ../images/Emo13.gif ../images/Emo163.gif

ועכשיו למקרה שתהית, לא מחקתי *רק* את ההודעה שלך, אלא את כל ההודעות שנכתבו למיס רוקר, שלדעתי בסופו של דבר היו לא לעניין. אם זה היה אפשרי, פניני החוכמה שלך היו נשארות על דפי הפורום לנצח, מצידי לפחות. :)
 

a fix for Nix

New member
לי זה נשמע כמו הפסקת אש

אבל אולי אוזני מוכות הפשפשים מטעות אותי? זה די חבל שאת מוחקת כאלה דברים כי זה מוציא את הפלפל והאדג'יות (איזה מילה יפה) מהפורום. את לא זוכרת את הימים היפים שאני וליעוז קראסט היינו משסעים את סימפל דיי? תודי שאין על נוסטלגיה (Nostalgia for an age yet to come) אולי תתני לנו קצת יד חופשית בנושא? *קרדיט לפניני החוכמה יש לתת לכישרון הפיוטי שלי אבל בעיקר לאדוננו, מורנו ורבנו שדרשותיו יחרטו לעד בליבנו ולו אני חווה חלקים ניכרים מהשכלתי הרחבה והשנינות הוירטואלית שלי.
 
חשבתי שאלו קרציות. ../images/Emo163.gif

הפסקת אש אינדיד. יד חופשית? אני לא חושבת שזה לעניין לבוא לפה רק כדי 'לצחוק על חדשים', או וואטאבר. בשביל משחקי כוחות וחוסר בגרות יש מקום אחר-שבו את מוזמנת לעשות כפי שנפשך הוירטואלית וחסרת החיים חפצה. כמובן שאם דברים יהיו בטוב טעם, אני לא בלחץ של מחיקות ומדינתנו-חופשית היא, לפחות על הנייר. תכתבי מה שבא לך, פשוט שימי לב שלא תינזול לך שנינות מקצה העמוד.
 

a fix for Nix

New member
האשמות חמורות

מסתתרות מאחורי מילים יפות ומאופקות. אני לא זוכרת פעם שצחקתי בה על חדשים, ובוודאי שלא כתבתי בפורום *רק* כדי להתעלל באנשים תמימים (אם כי לעיתים חסרי טעם). למעשה, השתדלתי לתרום את חלקי לשירשורים שווים "כמו עשרה שצריך" ודומיו. מילים קשות, אבל בסיס מוצק פחות. בניגוד למקום האחר, זה שאין-לומר-את-שמו, כאן היה מגניב. ודי חבל לי לראות שזה הפך לפורום שרשורי "OMG, גרין דיי באים לארץ", "פרסומים סמויים לחברות סלולריות" ו- "אימו זה מגניב". יש כאן אדומים שיכולים לתרום, וגם כאלה שצריכים להיות אדומים (האח הצעיר שלך לדוגמה), שעומדים חסרי אונים ותעסוקה אל מול מבול השטויות שתוקף את הפורום. אז כמו שאמרה סגנית המלכה "' 'why don`t you do somethin ?"
 
Cause what can I do? ../images/Emo163.gif

את רוצה שיהיה אחרת-תגרמי את לשינוי. יש לך רעיונות לדיונים? אנשים להביא שידברו על דברים מעבר ל-'OMG גרין גיי באים לארץ?!?!' ? אם כן, אז בואי ונראה אותך עושה משהו ולא מטילה את האחריות על הכחלחלה פה.
 
למעלה