אהמ אהמ

אהמ אהמ

אנשים1!!!!!!! מישהו יודע איזה סגנון הם מיוז? הם כלכך טובים! אה ומתאתי מחזיק מפתחות כזה שאפשר למצוא רק באינטרנט ואין אותו ב"תומר"!! מצאתי אותו בכריתים חחח איזה יופי וגם מצתאי אחד של אנארכי וגם של צ´ה גברה.... וגם של כלמיני להקות אחרות שאני לא זוכרת אבל קניתי לאחותי גרין דיי ולעצמי גם וגם את האנארכי.......... טוב ביי

HandsomeDevil

New member
muse

בריט-רוק. כמו matchbox 20, radiohead, oasis,travis...... ועוד... אנרכיה קנית? את יודעת בכלל מה זה שאת קונה?

blinksum18241

New member
matchbox 20 הם לא בריט פופ

הם בכלל אמריקאים! איך אמריקאים יכולים להיות בריטים? עוד הוכחה לזה שאתה ומוזיקה זה לא השילוב הטבעי! חפיף י ה י ה בסדר i killed my toad

HandsomeDevil

New member
כמה תשובות.....

- קודם כל, כ"כ משעמם לך שאתה הולך ובודק מאיפה הלהקה הגיע? כי אני בטוח ב 100% שלא הכרת את הלהקה לפני שכתבתי אותה כאן. - בריט-רוק זה סגנון מוזיקה, יא חתיכת טיפש חסר תקנה, לא משנה אם הלהקה היא בריטית אמריקאית או דרום אפריקאית. זה כמו ניו-יורק-פאנק-רוק, משהו כזה... לא זוכר את ההגדרה המדויקת, אבל יש כזה סגנון של פאנק, כן, אני יודע שלא ידעת עליו, כי אתה דפוק, נכון. אז מה? כל הלהקות הכלולות בסגנון הזה הם מניו-יורק? לא! יא חתיכת דביל! ברצינות בלינק-סאם, אתה יכול להבין יותר ממני בהרבה דברים, אני למשל לא מבין בגרוש בספורט, בזה אתה בטוח יותר טוב ממני. אבל לטובתך, אל תנסה, אף-פעם להתעלות עליי במוזיקה, בטח שלא במוזיקה אלטרנטיבית או במוזיקת ניו מטאל, וכמו שהוכחתי לך פעם, גם בקטע של הפאנק אני שולט לא רע. זהו.נקודה.

blinksum18241

New member
אם אתה כל כך בטוח בעצמך

בוא תוכיח לי שאתה יותר חכם ממני במוזיקה! כי מוזיקה זה החיים שלי, אז אל תנסה ללמד אותי, מילא היית מנגן על משהו, אבל גם זה לא! אז בוא תוכיח שאתה מבין יותר ממני במוזיקה, אתה רק דיבורים זה שאתה מכיר כמה להקות מגעילות של פאנק מחתרתי מפגר זה לא אומר שאתה מבין יותר ממני במוזיקה... אז תפסיק לשחק אותה ובמקום לקלל כמו איזה תינוק ולנסות להעליב, בוא תהיה בוגר ותסביר לי למה אתה חושב שאתה מבין יותר מכל העולם במוזיקה, אתה בכלל לא מכיר אותי איך אתה יודע מה אני יודע ומה לא? ואח שלי זה שאתה לא מכיר את הסגנון של גראנג´ פאנק, זה ממש עצוב אבל לא נורא לא כולם מכירים!

HandsomeDevil

New member
אמממ...

קודם כל אני מתעשק בזה המון... המון! ושוב, אין כה סגנון יא דביל, אתה לא מרשים אף-אחד, תפסיק כבר. אתה מביא לנו פה את כל הלהקות הפופולאריות ביותר, והכי ממוסחרות, כאלה שמופיעות באמ טי וי וחולצות שלהן אפשר להשיג בתומר. זה הדבר היחיד שאתה מכיר. אני לעןמתך מכיר המון (המון) להקות, שהן לא ממוסחרות, גם לא מחתרתיות, אבל לא רק את הממוסחרות, כמוך. אז שב... שב בשקט, ואני את הדיון הזה פה סגרתי, כי באמת שכבר נימאס לי ממך.... אני יודע שאני מבין הרבה יותר ממך, כל הוויכוחים הקודמים שהיו פה הוכיחו את זה כנראה לחברי הפורום האחרים. עכשיו כבר אין לי מה להוכיח... הוויכוח לא שווה כלום, והוא סתם תינוקי.... ולא משנה לי מה תגיד, ואני צופה בראשי את התשובות שלך.. זה לא מזיז לי, כי אני את שלי אמרתי, והוכחתי, ואתה לא. אז... יום טוב, זהו.

xero1

New member
NY Hardcore

וכן יש כאן קשר לניו-יורק, אל תדבר שטויות..

HandsomeDevil

New member
ו...

אני והמוזיקה כן שילוב טבעי... זה מה שאני נושם כל היום..., ומצד שני.. אתה והמוזיקה... ככה ככה, לא משהו. ילד בן 14, מבין פי 10 במוזיקה ממה שאתה איי-פעם תבין. mama is going to be proud

אל תתנשא עלי. אני לא ידועת בן כמה..

אתה אבל זה לא משנה. אל תתנשא עליי. אני יודעת, אוקיי? ונעזוב את זה ככה

פגעסוס

Well-known member
הקפצות

רשמתי לך את ההסבר הזה גם בפורום משוב בפעם שעברה. הודעה תוקפץ רק אם יתקיימו שני תנאים: 1. התגובה תכיל תוכן של לפחות 10 תווים או לפחות אמוטיקון אחד. 2. ההודעה הראשית בשרשור (זאת עם העיגול הכתום מימינה) צריכה להיות בת פחות מ 72 שעות. אם תסתכל תוכל לראות שההודעה הראשית בשרשור הזה נרשמה ב 18/04. כלומר לפני הרבה יותר מ 72 שעות ולכן ההודעה לא קופצת. היא לא עומדת בתנאי השני.

למעלה