אהמ אהמ....

Fingertip

New member
הפתעה חמודה

היום חזרתי מירושלים, ומצאתי להפתעתי הרבה שאמא שתחייה קנתה לי זוג נעלי בית חמוד! ונחשו באיזו צורה? נכון! של צב! הדבר הכי חמוד שאי פעם ראיתי! לא יכלתי שלא לחשוב על א´טואין שלנו! אם רק הייתה לי מצלמה דיגיטלית/סורק הייתי מראה לכם את זוג הצבים החמודים ביותר. אהד. "
They´re too fluffy to be reptiles"

../images/Emo124.gifאירועים היום בתפוז ../images/Emo39.gif

רענן עמיר, מנהל פרוייקטים חו"ל בארגון לתת, יתארח היום ב- 16:00 בפורום תרמילאים ויענה לשאלות הגולשים בנושא פרוייקט "תרמילאים ותורמים" המתקיים בשיתוף עם ארגון לתת וקבוצת למטייל. הפרוייקט פועל בימים אלה בעיר ג´נקפור בנפאל. שני אירוחים פוליטיים צפויים לנו היום גם כן, במסגרת אירועי תפוז Live לקראת הבחירות. הראשון גדעון סער, יגיע לכאן ב-15:00, תוכלו לראות ולקרוא את דבריו בפורום הליכוד. ב-20:00 תצטרף יהודית נאות לדיון בפורום שינוי ותענה לשאלותיכם. כולם מוזמנים! לוח האירועים החדש של תפוז אנשים!!

Death of Rats

New member
אהמ אהמ....

*שיעול רשמי* אני מכריזה בזאת על שירשור העוף הראשון של הפורום. שרשרו מה שבא לכם, כל עוד זה לא קשור לעולמהדיסק

The Mad Hatter

New member
טוב, למען האמת זה די קשור...

אבל לא רציתי לפתוח לזה הודעה חדשה. רק רציתי להעיר שסטארלינג (!!!) הואילה בטובה לקרא עולם הדיסק (ולהתאהב בויימס, מסתבר) והגלריה שלה באלפווד התמלאה בהתאם...אז,זהו. אני מאושרת...:) אם למישהו יש עוד מקורות פאנארטים של עולמדיסק, הוא מוזמן לשרשר...:) http://elfwood.lysator.liu.se/loth/i/z/izcovich/izcovich.html

Fingertip

New member
יפה!

ומי בתמונה? סתם מעמד האצולה של אנק-מורפורק (לפי הדרקונים) או אנשים מיוחדים? אהד.

The Mad Hatter

New member
בתמונה-

יש את ויימס, סיביל ונובי בפסנתר. מין פארודיה על קזבלנקה שהיא עשתה אחרי הסוף של "שומרים שומרים"...

Fingertip

New member
הממ...

היא נראית רזה משדמיינתי, אבל האיכות מצויינת. אהד.

Fingertip

New member
כבר אפשר להזמין באמזון את

Harry Potter and the Order of Phoenix... אהד.

Death of Rats

New member
אבל כן ../images/Emo11.gif

יוצא ב21 ביוני. כבר יש לי טבלת יאוש כזו גדולה ויפה על הקיר...

DviRincewind

New member
לא קשור לעולם הדיסק?

אפשר לספר שעוד שבוע וחצי נגמר לי המלווה ואני אוכל סוף סוף לנהוג לבד? *חסר סבלנות* נו, שיעבור כבר!!!

Death of Rats

New member
כמובן! ../images/Emo57.gif

They´re coming to take me away-השיר הכי שולט ביקום. לא הכי יפה, אבל בהחלט הכי שולט. זה וה"הבלדה של בילבו באגינס". שני השירים הכי קורעים בעולם.

Rivendell

New member
../images/Emo32.gif מבצע איסוף ספרים לעל"ם!

פורום ספרים בשיתוף עם על"ם פותח במבצע איסוף ספרים לצורך הקמת ספרייה של על"ם. מידע על על"ם ועל מקומות איסוף הספרים, כאן, או בלינק שלמטה. תודה מראש!!!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 3 באפריל ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר אתר סהר www.sahar.org.il טופס ההרשמה www.sahar.org.il/volunteer.asp

Fingertip

New member
אני מוחה../images/Emo70.gif

אם הייתם רואים איך הן נראות, הייתם מיד אומרים שהן בדיוק דגם מוקטן (ושעיר) של א´טואין! אהד.

למעלה