אהמ אהמ

אהמ אהמ

תגידו בננות שמעתי SOD באים לארץ או משהו, מה קורה עם זה?

DesertRose7

New member
התבלבלת בפורום..

אני מציעה שתבדקי לגבי השאלה הזאת ב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1024

נצל"ש מי מזכיר לך מה?!

טוב זה דפוק אבל שיהיה משעמם לי.. עכשיו תגידו לי מה הדברים הבאים מזכירים לכם!? אוקיי יופי.. תהננו... בית: מחשב: חברות: טלפון: פלאפון: מספרים: אני (ליטל): את\ה: הארי: דאגי: טום: דני: מצלמה: טיולים: בית סוהר: מורה: אבא: אמא: סבא: סבתא: ש"ב: ירח: שמש: חורף: קיץ: אביב: סתיו: מיטה: שירותים: כלב: חתול: פרח: ג'וק: אוטו: תנור: שוקו: אבוקדו: תרד: אגדה: סינדרלה: במבה: תינוק: מקפליי: באסטד: אבריל לאבין: בראט פיד: מזלג: תפוח: מלאך: שטן: מה מזכיר לך ה"שאלון" הזה: גשם: שלג: ברד: רעם: מתנה: יומולדת: חנונים: פאקצות: מוות: ערסים: אהבה: ישראל: אריאל שרון: לימור ליבנת: חנוכה: מפגש פורום: חופשש: סיום: התחלה: אמצע: טוב תהנו עם הדבר הזה... כן היה לי משעמם אבל זה כייף...

vered131

New member
../images/Emo13.gif

אם אני לא טועה קוראים לזה משחק הסוציאציות [ככה כותבים?! :\].. בית: חדר מחשב: עכבר :\ חברות: 3> אהבה טלפון: פלאפון פלאפון: טלפון מספרים: מתמטיקה אני (ליטל): משועממת שעושה שאלונים
את\ה: אני?! הארי: חתיך דאגי: ביישן
טום: חמוד דני: כוסון!
מצלמה: פילים. טיולים: חוויות. בית סוהר: כלא מורה: חמורה
אבא: אוהב אמא: דואגת סבא: תקופת האבן.. סבתא: מג'ניבה
ש"ב: שנאה ירח: כוכבים שמש: עננים חורף: גשם קיץ: חום, ים אביב: נעים סתיו: :\ עיצבון. מיטה: שינה שירותים: מקלחת כלב: חמודים/ מפחידים
חתול: מסכנים
פרח: ורד
ג'וק: בלעע
אוטו: אופנוע תנור: חימום שוקו: יאמיייי
אבוקדו:
תרד: שמי השני [ורד תרד] אגדה: סיפור סינדרלה: הילרי דאף במבה: אוסם תינוק: בכי
מקפליי: מוכשרים! באסטד: כנ"ל אבריל לאבין: נחמדה.. בראט פיד: חתיך מזלג: עקום תפוח: ירוק מלאך: טוב שטן: רע מה מזכיר לך ה"שאלון" הזה: שיעמום גשם: קוור שלג: לבן ברד: מעצבן רעם: מפחיד
מתנה: שמחה
יומולדת: פעם בשנה חנונים: גם הם בני אדם!
פאקצות:
מוות: פחד ערסים:
אהבה: כאב ישראל: חור אריאל שרון: שמן
לימור ליבנת: הרס חנוכה: חנוכיה מפגש פורום: שמחה
חופשש:
הייתי צריכה את זה. סיום: התחלה התחלה: סוף אמצע: התחלה וסוף תודה

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

תודה רבה ליטל!
בית:בית... מחשב:מחשב.. חברות:מסנג'ר טלפון:... פלאפון:..... מספרים:סכינים! אני (ליטל):פוינטר
את\ה:דאגי
הארי:מנשק את דאגי דאגי:מנשק את הארי טום:|תומס| דני:|דניאל| מצלמה:פרסומת אחת... טיולים:טיולים שנתיים!
בית סוהר:המבנה של בית ספרי מורה:מרתה אבא:... אמא:מרביצה לי בערב יום שישי
סבא:גטו ורשה סבתא:מלאך ש"ב:שיעורי בית? ירח:ירח דבש שמש:ישו חורף:מעיל קיץ:שמש אביב:פרחים והעץ מהסמוראי האחרון סתיו:חברה של קורל מיטה:ריטה שירותים:רמי קליינשטיין
כלב:אלכס חתול:אלכס פרח:אלכס ג'וק:אלכס אוטו:אלכס תנור:אלכס שוקו:קיא אבוקדו:דני תרד:ג'יימס אגדה:פייטסטאר סינדרלה:הילארי דאף במבה:תינוק תינוק:במבה מקפליי:אובייסלי! באסטד:סיבוב הופעות אבריל לאבין:סימפל פלאן בראט פיד:אנג'לינה מזלג:סכין תפוח:תולעת מלאך:גםן עדן שטן:גיהנום מה מזכיר לך ה"שאלון" הזה:כלום גשם:אחיות פיק שלג:איש שלג ברד:ג'ף של דאגי רעם:מלחמת העולמות מתנה:יום הולדת יומולדת:מסיבה! חנונים:משקפיים פאקצות:גם בנות אדם מוות:סוף ערסים:בני אדם אהבה:מילה שמתארת המון רגשות ישראל:ארץ הקודש אריאל שרון:במבה לימור ליבנת:אסון חנוכה:נרות מפגש פורום:כיף! חופשש:מנוחה סיום:תעודה התחלה:עיפרון אמצע:תיכון

דאגי שלי!!../images/Emo99.gif

שיוווווו כמה זמן לא דיברנו.. רק אתמול בערב דיברנו חחחחחחח מואה! (מי שלא הבין מה אני רוצה מהחיים של אלה.. אז זה הכינוי החדש שלה) מואה

Hip Hop star

New member
פוינטר!!!!!!!../images/Emo2.gif

המסנג'ר התנתק...אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Love Bem

New member
עונה../images/Emo13.gif

בית:בית
מחשב:מחשב
חברות:צחוקים
טלפון:פאפון פלאפון:טלפון מספרים:זיבולי שכל אני (ליטל):אממ..חולה על דאגי וילדה מגניבה
את\ה:אוהבת אותכם
הארי:מתופף אלוףף דאגי:סמל מין טום:בן אדם אדיר דני:קול אדיר ונמשים מיוחדים מצלמה:אוייבת שלי טיולים:חברים טובים בית סוהר:אח שלי
מורה:
אבא:
אמא:
סבא:ז"ל בן אדם טוב סבתא:אוהבת אותה הכי הכי בעולם ש"ב:מי אלה? ירח:לבנה? שמש:
לא מחבבת אותה! חורף:חבר טוב קיץ:בעעעעעעעע אביב:נחמד סתיו:גם בסדר מיטה:טובה שירותים:נחמדים כלב:רע חתול:מושלם פרח:יפה ג'וק:בעע אוטו:לא מעניין תנור:נחמד שעינב מסתכלת
שוקו:לא מתה אליו אבוקדו:בעע תרד:בעע אגדה:רק באגדות סינדרלה:כנ"ל במבה:יעמי תינוק:יעמי מקפליי:יעמי באסטד:יעמי אבריל לאבין:בעעעעעעעעע בראט פיד:בעעעעע מזלג:יעמי תפוח:יעמי...
מלאך:מי? שטן:
מה מזכיר לך ה"שאלון" הזה:שיש לי פיפי גשם:כיף שלג:כיף ברד:כיף רעם:לא כיף מתנה:סנטה יומולדת:מתנות חנונים:חברים טובים פאקצות:סתומות מוות:שהיה לו בכיף ערסים:שיקחידו אותם אהבה:הרבה כאב ישראל:ארץ? אריאל שרון:ראש הממשלה? לימור ליבנת:אישה? חנוכה:חג? מפגש פורום:רוצה לבוא חופשש:לנסוע סיום:ביי התחלה:שלום אמצע:נשיקה טובה ליטל

lollipop1

New member
:) תווודה

בית: החדר שלי
מחשב: דימממה
זה השם שלו חברות: בוסיקט! טלפון: שיר הטלפון XDD פלאפון: שמוליק (השם שלו!) מספרים: הדג נחש בעעע אני (ליטל):
את\ה:
הארי:
דאגי:
טום:
כזה מוכשר!!!! דני:
קול צרוד ומושלם אעע מצלמה: צילומים משוגעים טיולים: טיולי של"ח בית סוהר: כלא 6? נממ מורה: אבידור חחחחחחחחחחחחחחחחח דומה לצב~ אבא: ממן לי ת'גיטרה :) ויודע לנגן! מווואה אמא: אמא יש רק אחת! ואני מתה עליה סבא: אין לי :\ לא הכרתי גם סבתא: אין לי ש"ב: להתלונן למורים שיש יותר מידי ירח: כמה שהייתי רוצה לגעת בו שמש: כנ"ל חורף:
קיץ:
אביב: נממ.... פסח!!! סתיו: הרבה עלים בגינה מיטה:
הזוגית שליייייי שירותים: הפרטיים שלי
כלב: שנדיייי!!!!!! הפאג סיני היפה שלי חתול: קידי :( זיכרונה לברכה פרח: יקיר ג'וק: היסטריה! אוטו:BMW תנור: המפזר חום שליייי
אם לא הוא, לא הייתי שורדת ת'חורף שוקו: חם!! אבוקדו: להקיא תרד: להתחזק חחח איכ אגדה: נסיך מושלם על סוס לבן סינדרלה: כונפה במבה: יאמיייייי תינוק: נוניייייק מקפליי:
באסטד:
למה התפרקוווו אבריל לאבין: על הפנים בראט פיד: זקן מזלג: נימוסים תפוח: אדום ועסיסי מלאך:ליאו ממכושפות XDD שטן: אני! מה מזכיר לך ה"שאלון" הזה: הרבה שאלונים אחרים גשם:נוסטלגיות מהעבר שלג: רמת הגולן!! ברד: דרום ספרדP: רעם:תופים חח מתנה:יומולדתתת יומולדת:מתנה! חנונים: אממ כלום פאקצות: איך מכחידים ת'עם הזה? מוות: פאקצות ערסים: מוות אהבה: בניםםם ישראל: בלאטט אריאל שרון:הפרסומת של מקדונלדס חח לימור ליבנת:וירושליייים חנוכה:סופגניה
מפגש פורום:רוצה לבוא!! חופשש: סוף סוףףף סיום: תמיד התחלה של משהו חדש התחלה:סוף זה תמיד התחלה אמצע: מלא מבחנים

TlovesD

New member
עונה

בית:משפחה מחשב: MSN ו-ICQ חברות: צחוקים כיף טלפון: אממ לא יודעת... פלאפון: משו שאני משתמשת בו הרבה מספרים:מתמטיקה? ציון נמוך חח אני (ליטל): את הפורום את\ה: אממ את עצמי?! הארי: מקפליי דאגי: מזכיר את המילה מושלם טום:גומות חחח דני: נמשים חח מצלמה: תמונות ...אתמול טיולים: כיףףףףףףףףףףףףףףףף , כיתה בית סוהר: חחח משטרה? מורה: שעורים אבא: מישו חשוב לי אמא: גם חשובה לי סבא: ז"ל סבתא: גם היא חשובה לי ש"ב: שתוק בוטן חחחחחח ירח: לילה שמש: בוקר חורף: שונאתת....גשם..קר..מצב רוח רע קיץ: כיף בריכה ים שמש גלידה אילת אביב: יום הולדת! סתיו: החורף מגיע =[ מיטה: לישון לנוח שירותים: חחחחח...אממ...לא יודעת חרא? כלב: לא מזכיר כלום חתול: ג'וני פרח: ורד ג'וק: אמאלה! אוטו: כלום.. תנור: חום שוקו: יאמי אבוקדו: ירוק? תרד: ירוק?? אגדה: ילדים קטנים סינדרלה: תחרות באנגלית במבה: שוש? תינוק: חמודדדדדדדדדדדדדד... מקפליי: מוסיקה טובה באסטד: ג'יימס אבריל לאבין: בעעע בראט פיד: טרויה מזלג:אוכל? תפוח: אדום מלאך: גן עדן שטן: רוע מה מזכיר לך ה"שאלון" הזה: אממ שאלות? גשם: חורף..איכ שלג: רוסיה ברד: אתמול רעם: חחחחחחחחחח את הכיתה מתנה: יום הולדת יומולדת: פסח..בנות שבאות ומלכלכות אותי...שנים במקלחת לא מצליחה להוציא את מה שהן זרקו עליי מהשיער חנונים: לימודים פאקצות: ורוד מוות: חס וחלילה ערסים: שרשרות זהב אהבה: =] דבר נהדר ישראל: גאווה? אריאל שרון: אין תגובה לימור ליבנת: כנ"ל חנוכה: נרות מפגש פורום: לא באה=[ חופשש: לא כל כך חופשש...יש מלא מה לעשות סיום: זה תמיד התחלה חדשה התחלה:כיףף...אנישם חדשים חברים חדשים דברים לא מוכרים אמצע: אממ הארי פוטר

danirit1

New member
עונה!

בית: ריבים מחשב: מקפליי חברות: כיף טלפון: טלפון..חח פלאפון: פלאפון מספרים: מתמטיקה אני (ליטל): לא מכירה :) או שכן לא יודעת את\ה: מה? הארי: מותקיות דאגי: שובבות טום: יושר דני: אהבה מצלמה: להסתדר מהר טיולים: סבבי בית סוהר: אמאלה מורה: אוףף אבא: אבא אמא: אמא סבא: אין :( סבתא: סבתו'ש ש"ב: באסה ירח: ירח שמש: חם חורף: קר קיץ: חם אביב: פרחים סתיו: שלכת וצהוב מיטה: לישוןןןןןןןןןןןןןןןןן שירותים: להשתיןןןןןןן חח כלב: בא לי אחד חתול: חתול פרח: יופי ג'וק: גועל נפש בעעעעע אוטו: בא לי אחד תנור: עוגות שוקו: פעם אבוקדו: טעים תרד: מה זה? אגדה: שקר סינדרלה: יופי של סיפור במבה: התינוק של במבה תינוק: של במבה חח מקפליי: מקפלייייייייייייייייי באסטד: באסטד. חח אבריל לאבין: יויפ של מוסיקה בראט פיד: כוסוניות בהתגלמותה מזלג: וואלה לא יודעת..אוכל תפוח: שלגיה מלאך: מלאך שטן:שטן מה מזכיר לך ה"שאלון" הזה: כלום!! גשם: שלג: ברד: רעם: מתנה: יומולדת: חנונים: פאקצות: מוות: ערסים: אהבה: ישראל: אריאל שרון: לימור ליבנת: חנוכה: מפגש פורום: חופשש: סיום: התחלה: אמצע: פרשתי לא היה לי כוח זה קצת משעמם אני בונה אחד!!

D4Ever

New member
נצל"ש

מחר,יום שבת,12:30,מקפליי,TOTP כולם לראות! צפייה מהנה

ראיתי.. הכל..

בהתחלה לפני התוכנית הם שמו מין פרסומת מפגרת על דובים... שזה הכי "מעניין" בעולם!!!! ואחר כך על ההתחלה עוד לא התחילה התוכנית כבר מקפליי שרים! יייאיי אבל זה היה קצר.. וטוב על הנשמה על הבוקר ליראות אותם שרים זה הכי כייף בעולם! אבל ראיתם!? הגיטרה הלבנה חיה!!!!! אמא'לה!

D4Ever

New member
היה ענק!

מקפליי פתחו את התוכנית! והכי מאגניב זה שזה היה עד 13:30 כי הראו את ההופעה של גרין דיי שהייתה לפני כמה שבועות! היה ע-נ-ק!!!

lollipop1

New member
באמת לא הבנתי למה השיר של גרין דיי

לא נגמר... הטלוויזיה הייתה מושתקת וראיתי שגרין דיי איזה חצי שעה שם! :\ בילי
אבל למקפליי הייתה הופעה טובה! כייף להתעורר ככה בבוקר!

D4Ever

New member
כן מקפליי תמיד מעולים!

וגרין דיי הופיעו עם כמה שירים..בגלל זה,זה היה חצי שעה..

PunK RocK 1o1

New member
ראיתי רק את הקטע עם גרין דיי

ולא היה שידור חוזר כי הכל היום תוכנית לחג המולד

למעלה