אהמ... התגעגעתי.

ורדונה2

New member
אהמ... התגעגעתי. ../images/Emo9.gif

לרון, לאורטל, למעין, ליעל (שראיתי בסוכות), לנטע, לאמילי ולכל מי שהיה כאן וברח לי מהראש עכשיו. מצטערת על העזיבה ההדרגתית שהייתה לי... יצא לי לעבור עכשיו על המסרים שלי ולקרוא כמה מהם שקיבלתם מכמה וכמה מכם. אז הייתה לי צביטת געגוע. מה שלומכם? מי עוד נמצאים כאן?
... אני מקווה שמישהו כאן זוכר בכלל מי אני

ורדונה2

New member
אותך אני רואה מלא ../images/Emo3.gif

לא שזה סבל...
תודה רבה!
התגעגעתי לאנשים פה...

נ ט ע ש ה

New member
ברוכה השבה../images/Emo13.gif

אנחנו כרגע במתכונת מצומצמת, רוב האנשים שהזכרת לא ממש נמצאים כאן כרגע אבל אני בטוחה שהמצב ישתנה בקרוב. בנתיים כיף לראות אותך כאן

ברוכה השבה../images/Emo24.gif

כמו שנטע כבר הסבירה אנחנו במתכונת מצומצמת נכון לעכשיו, שמח לשמוע ממך ושהכל טוב.

ורדונה2

New member
../images/Emo13.gif

מה שלומך, רון? אני רואה שפחות רועש כאן כמו פעם... יש חדשות לגבי הדיסק של לירון? הוא היה אמור לצאת באוקטובר של שנה שעברה...

אחלה מה איתך?../images/Emo13.gif לצערי גם באוקטובר

השנה הדיסק לא ייצא, אבל אני מאמין שבקרוב יבוא השינוי.

ורדונה2

New member
הכל טוב ../images/Emo13.gif

אמא שלי לא מפסיקה לצאת ביציאות- "מה עם הדיסק של לירון?". באמת מוזר שעד עכשיו זה מתעכב... אני גם מקווה שייצא בקרוב. הוא מעדכן לגבי זה כאן?

NeTa MuFlEtA

New member
ורד O: ../images/Emo217.gif

התגעגעתי
אני גם נכנסת לכאן פעם ב... ובקושי מתעדכן פה /: בכל אופן, אשמח אם תשאירי לי את המסן שלך במסרים או משהו, שנשמור על קשר 3>.

NeTa MuFlEtA

New member
ורד O: ../images/Emo217.gif

התגעגעתי
אני גם נכנסת לכאן פעם ב... ובקושי מתעדכן פה /: בכל אופן, אשמח אם תשאירי לי את המסן שלך במסרים או משהו, שנשמור על קשר 3>.

ורדונה2

New member
נטע!!!

התגעגעתי הרבה יותר!
בבקשה- [email protected] את יעל יש לי במסנג'ר, לא יודעת למה אותך אין... ואני אשמח לדבר עם עוד אנשים מכאן במסנג'ר מלבד נטע. =)

nitsan4u

New member
היי ורד!../images/Emo140.gif

אני זוכרת אותך... היית הרבה זמן בפורום גם כשהוא עוד היה קומונה לא שכחנו!

למעלה