אהמ..יש פה מישהו שמשרת באוגמר 80?

DreaM viSion

New member
אהמ..יש פה מישהו שמשרת באוגמר 80?

שמעתי יש הסעות לשם...מאיפה הן יוצאות בדיוק ומתי? תודה מראש

W00FER

New member
אני מכיר קו 392

כל יום בשעות : שש וחצי,תשע,אחת ושלוש וחמש. ההסעה יוצאת מתחנה מרכזית באילת ויש לה עוד תחנה שהיא אוספת מול בית החולים וגם מעל הכיכר הגדולה של שחמון היא תעצור לך . סך הכול נסיעה עד לאוגמר 10 דקות..

W00FER

New member
עוד משהו...

יש גם הסעות מבאר שבע שמגיעות לאוגמר. (392) שעה שמונה, תשע ורבע, שתים עשרה, ורבע לארבע. בימי ראשון יש הרבה יותר אוטובוסים ...אפילו כאלה שיוצאים מתל אביב (395 ) ו..זהו.... שיהיה בהצלחה

S h i R l e y

New member
אני משתחררת מאוגמ"ר 80 השבוע

כל בוקר בסביבות 7 וחצי יש הסעה לחבר'ה האילתים שמשרתים שם ולא ישנים בבסיס. היא עוברת בלא מעט מקומות באילת... את מוזמנת לפנות אליי אישית ואני אגיד לך איפה התחנה הקרובה למקום מגורייך אבל מהר כי ביום שני אני שוכחת הכל!

DreaM viSion

New member
צבא מפגר

ביקשתי בסיס סגור מרכז..נתנו לי את ההיפך הגמור. תודה! אני אפנה אליך במסרים.

DreaM viSion

New member
יא קקה

עד שהיה לי מצב רוח טוב! מתבשל לי המוח כל אחד אומר משהו אחר..טוב רע...מצויין..מעפן. אני הולכת לבדוק את השטח מקרוב כבר היום. ושור,כיוון שאין לי כוח לפתוח עוד הודעה חדשה...תודה על ההמלצה

Shpritz

New member
גם 382 עולה לאוגמ"ר

והוא אפילו עדיף, כי הוא תמיד ריק (הוא עולה עד שיזפון וחוזר). הם באים בצמדים, אז ברגע ש392 מגיע, אפשר לחכות שכל הזבלה יעלו (סליחה אם פגעתי במישו) ואז אחרי שניה מגיע 382 ואפשר להתרווח על ספפה של אגד.

סנטה

New member
חופשי זבלה...

למרות שהייתי חלק מהזבלה הזה במשך שנתיים אבל בהחלט הרוב שם הם זן נדיר...של גועל נפש.

האוגמר זה פשוט בדיחה של בסיס

טוב שלא כל התקופה שעבדתי בבית החייל, כל החיילים שם היו באים לבריכה אצלנו כל יום בקיץ את הולכת לבלות את רוב היום בים או בבריכה, פשוט בסיס שכונתי ויצאתי עם אחד מהאוגמר, הוא היה מספר לי מלא סיפורי שכונה על המקום

מאיפה הפלצת את זה?

ממש לא הולכים לים או לבריכה כל יום. זה פשוט בסיס קטן ומעפן. זה הכל. אם את מחפשת סתם לא לעשות כלום בצבא, לבוא בבוקר, לעבור את השגרה היומית עד הערב וללכת הבייתה אז בסדר. אבל אם את באמת רוצה לתרום משהו בשירות שלך, תברחי משם מהר.

מה זה מאיפה הפלצתי?

אני אומרת לך עובדתית שכשאני עבדתי בבריכה של בית החייל לפני שנה וחצי, רוב הבסיס היה בא 3 פעמים בשבוע ועל בסיס יומי היו באים המפקדים של הבסיס עם הנהגים שלהם ועוד כמה חברה מהלשכות שלהם או מה שהם לא היו. הייתי יושבת איתם כמעט כל יום בסיס שכונתי לגמרי

MasterD_iL

New member
נראה לי הוא עבד עליך

בהכל.. הבסיס הזה הוא ממש לא שכונה... תנסי להיות שם ש"ג.

intertemp

New member
עזבו אותכם צבא

אני אומר, או קרבי עד הסוף או בסיס פתוח שקרוב לבית. בקרבי קורעים ת'תחת אבל הזמן טס כמו כלום ופתאום עוברות להן 3 שנים. בסיס פתוח עדיף כבר קרוב לבית, ככה גם אפשר ללכת לעבוד כל יום ואם כבר יוצאים כל יום מהבסיס אז לפחות הבייתה ולא לאיזה בית החייל מסריח כזה או לבית לבד בסביבה שלא מכירים אף אחד... אבל הכי חשוב, זה להנות ולקחת הכל בקלות, לא שווה לשבור ת הראש בגלל הצבא, יש דברים הרבה יותר חשובים בחיים...

subotaj

New member
"או קרבי עד הסוף או בסיס פתוח"

ואני אומר עזבו אותכם צבא נקודה. אם היה לי אז את השכל של עכשיו, בחיים אבל בחיים בחיים בחיים לא היתי מבזבז 3שנים מהחיים שלי על המדינה ה_______ הזאת. ואני עוד שרתתי במקום סבבה

למעלה