אהמ שאלון מאגניב לרענון הפורום...

ol9it

New member
אהמ שאלון מאגניב לרענון הפורום...

הוראות (נלקח מפורום רבלדה - אבל מסתובב הרבה ברשת) תפעילו פלייליסט שלכם,לא משנה מאיפה {רצוי שתהיה מגוונת וארוכה ועם שירים שאתם אוהבים},עכשיו תפעילו במדיה פלייר,אבל באקראי{ctrl+h} שלא תהיה לכם שליטה על סדר השירים שינוגנו,עכשיו...לכל שאלה אתם מחליפים שיר וכותבים בתשובה את שם השיר והאמן שמבצע אותו...זה יכול לצאת באמת מגניב.
איך העולם רואה אותי?
האם יהיו לי חיים מאושרים?
מה אנשים באמת חושבים עליי?
האם אנשים חושקים בי בסתר?
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?
האם יהיו לי ילדים?
עצה טובה בשבילי:
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?
איך יהיה לי היום?
למה אני כאן?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? דיסק|האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
איך תהיה השנה הזו?

Hieros Gamos

New member
*מנסה לברוח מכימיה*

איך העולם רואה אותי? Parachutes\coldplay האם יהיו לי חיים מאושרים? אבסורד/שלמה ארצי מה אנשים באמת חושבים עליי? with or without you\U2 האם אנשים חושקים בי בסתר? Don't panic\Coldplay איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? סוף עונת התפוזים/שלום חנוך מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? teardrop\massive attack האם יהיו לי ילדים? one is the lonliest number\three dog night עצה טובה בשבילי: Boulevard Of Broken Dreams\Green day מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? האהבה הישנה/שלמה ארצי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Baba O Reilly\the who איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? running to stand still\U2 איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? ארץ חדשה/שלמה ארצי איך יהיה לי היום? you can't always get what you want\rolling stones למה אני כאן? Good Riddance\Green day בתור מה אנשים יזכרו אותי? לא עוזב את העיר/שלמה ארצי איזה שיר יתקע לי בראש מחר? היא לא יודעת מה עובר עלי/שלמה ארצי (סינגולדה תעשה לי סטראט
) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Holiday\green day איך תהיה השנה הזו? מחכים למשיח/שלום חנוך- זה אומר שבשנה הזאת הבורסה תיפול, אנשים יקפצו מהגג, גם משיח יקפוץ ויודיעו שהוא נהרג? לא הבנתי את הדברי הזה..

משעמם לי ../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

הנה שלי
איך העולם רואה אותי?Pretty baby-Venessa Carlton
האם יהיו לי חיים מאושרים?Now I Know-Rihanna
מה אנשים באמת חושבים עליי?Never Gone-BSB
האם אנשים חושקים בי בסתר?Best Friend-Olivia ft 50 crnt(חח משהו רוצה אותי :p)
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Someone-DHT
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Leave Get Out-Jojo(למות?!)
האם יהיו לי ילדים?Hold On To The Night-Richard Marx
עצה טובה בשבילי:Something Gotta Give-LeAnn Rimes
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?I Love You-Cheri Dannis
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Rise And Full-Graig David with Sting
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?Control Myself-LL Cool J Jennifel lopez(מסיבה?!?! חחח מוזר)
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Sunshine-Lil Flip Lea
איך יהיה לי היום?8th world wonder-אנא ערף מי שר את זה
למה אני כאן?I Knew I Loved You-נו איזה להקה
בתור מה אנשים יזכרו אותי?If It's Loving that u want-Rihnna סוכריה|איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Walking Away-Graig David |סוכריה
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Shine-Hillary Duff
איך תהיה השנה הזו?Miracle-Celin Dion חחחחחחח נו חלק מהשירים לא קשורים חחחחחחחחחחחחחחחח

Limy

New member
שאלון חביב :)

איך העולם רואה אותי? אביתר בנאי - תיאטרון רוסי [אוי לי. "אמן תשארי לבד לנצח"] האם יהיו לי חיים מאושרים? ברי סחרוף - מפנה מקום. [כנראה שכן:] מה אנשים באמת חושבים עליי? כוורת - היא כלכך יפה. האם אנשים חושקים בי בסתר? מופע הארנבות של ד"ר קספר - סקס. [
] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? איפה הילד - מה שעובר עליי. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? System Of A Down - Shimmy האם יהיו לי ילדים? Within Temptation - Angels עצה טובה בשבילי: Natalie Imbruglia - Torn מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Coldplay - Amsterdam מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Red Hot Chili Peppers - Otherside איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? רמי קליינשטין - לצידך. [חחחח אבוי.] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Radiohead - Fake Plastic Trees [הומייגאד :/ ] איך יהיה לי היום? Dream Theater - Through Her Eyes למה אני כאן? Useless ID - State Of Fear בתור מה אנשים יזכרו אותי? Within Temptation - Ice Oueen [יש בזה משהו.] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Alanis Morissette - Your House האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Bush - Swallowed איך תהיה השנה הזו? שלמה ארצי - קצת משונה שלא נשארת. איזה פחד התשובות. יצאו המון שירים בעברית, מוזר.

תשובות(יש לי פליליסט די מוזר)

איך העולם רואה אותי?I should be so lucky-kylie minogue האם יהיו לי חי'ים מאושרים?טוב להודות לה'-תזמורת שלהבת מה אנשים באמת חושבים עליי?love generation-bob sinclar האם אנשים חושקים בי בסתר?השקט שנשאר-שירי מימון איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?הכוס הכחולה-עברי לידר מה אני צריכ/ה לעשות עם חי'י?אדוני-רוני דואני האם י'היו לי ילדים?סוכרי'ה-רוני דואני עצה טובה בשבילי:בשבילך-אביב גפן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?motivos-rolabogan מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?דוד אוהב אותך-דודי לוי איזה שיר יתנגן בהלווי'ה שלי?all you need is love-beatles איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?לא עוצרת-רוני דואני איך י'הי'ה לי היום?pobers los ricos-floricienta למה אני כאן?bad day-daniel powter בתור מה אנשים יזכרו אותי?stick with u-pussycat dolls איזה שיר יתקע לי בראש מחר?bailo-rolabogan האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?לא יכול-כלא 6 איך תהיה השנה הזו?מחר-אביב גפן

ol9it

New member
עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי ? dangereous game - 3 doors dowm האם יהיו לי חיים מאושרים ? empty promises - papa roach (
) מה אנשים חושבים עלי ? follow you home -nickelback ( זה אומר שיקימו אצלי התנחלות ???) האם אנשים חושקים בי בסתר ? photograph - nickelback איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת ? chop suey - system of a down מה אני צריכה לעשות עם חיי ? rockstar -nickelback האם יהיו לי ילדים ? faith restored -evergrey עצה טובה בשבילי time of your life - greenday מהו שיר הנושא שלי לדעתי ? join me in death - him
מה שיר הנושא שלי לדעת אחרים ? עברי לידר - בתי קפה איזה שיר יתנגן בהלווויה שלי ? sometimes - papa roach איזה סוג גבר אני אוהבת ? ילדי החושך - שי גבסו -דייי נכון איך יהיה לי היום ? פורטיס סחרוף - תחת אש למה אני כאן ? hours of walth -opeth בתור מה אנשים יזכרו אותי ? a message - coldplay איזה שיר יתקע לי מחר בראש ? זה לא אות דבר - עברי לידר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי ? זה היה ביתי - אינפקציה איך תהיה השנה ? my stupid mouth -john mayer

amit641

New member
עונה... ../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? Shakira-La tortura האם יהיו לי חיים מאושרים? Eminem-When I'm Gone מה אנשים באמת חושבים עליי? Sean Paul-Ever Blazing האם אנשים חושקים בי בסתר? Sir Mix Alot - Baby Got Back איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Sean Paul-Temperature מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Robbie Williams-Tripping האם יהיו לי ילדים? Madonna-Music עצה טובה בשבילי: Blaque feat. Missy-I'm Good מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Mattafix-Big City Life מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Blue feat. Elton John-Sorry Seems To Be The Hardest Word איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Robbie Williams-Rock DJ איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Coldplay-Speed Of Sound איך יהיה לי היום? בית הבובות-השחר לא יפציע למה אני כאן? עברי לידר-זכיתי לאהוב בתור מה אנשים יזכרו אותי? Black Eyed Peas-Pump It איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מאיה בוסקילה-רק אל תגיד לי דיסק|האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? PUSSYCAT DOOLS - BEEP איך תהיה השנה הזו? Confessions of A Broken Heart-Lindsay Lohan

pink panther 8

New member
אני אוהבת שאלונים!

איך העולם רואה אותי? אור/אלון דה לוקו ואורן סטלוס האם יהיו לי חיים מאושרים? רק אל תגיד לי-מאיה בוסקילה מה אנשים באמת חושבים עליי? דרך המלך-כלא 6 האם אנשים חושקים בי בסתר?love generation-bob sinclare איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?my humps-black eyed peace מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? we run this-missy eilot האם יהיו לי ילדים?סימנים-הראל מויאל עצה טובה בשבילי: run it-chris brown מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? boyfriend-ashley simpson מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?listen to your heart-DHT איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? cheak up on it-beyonca איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?wouldnt it be nice-beach boys- איך יהיה לי היום?הכל עד כאן- עמיר בניון למה אני כאן?בין כל הבאלגן-שרית חדד בתור מה אנשים יזכרו אותי?and then we kiss-britney spears איזה שיר יתקע לי בראש מחר?kanye west-and i heard him say דיסק|האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?walk away-kelly clarckson איך תהיה השנה הזו?first time-ofer nisim

sweet shir

New member
עונה..

איך העולם רואה אותי? undicoverd-Ashlee Simpson [חחחח גדול..
] האם יהיו לי חיים מאושרים? happy together-simple plan [וואו, זה ממש מגניב...
] מה אנשים באמת חושבים עליי? stop crying your heart out- Oasis [ מה באמת..?
] האם אנשים חושקים בי בסתר? my alien-simple plan איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? i miss you-simple plan מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? unwritten-natasha bedingfield [חחח.. קול..
] האם יהיו לי ילדים? halleuluah-shrek עצה טובה בשבילי: אדוני-רוני מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? where you lead מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? skater boy-avril lavigne איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? shut up-simple plan איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? סופרסטאר-רוני איך יהיה לי היום? my place-nelly feat. jaheim למה אני כאן? untiteled-simple plan בתור מה אנשים יזכרו אותי? vacation-simple plan איזה שיר יתקע לי בראש מחר? rembrants-friends tv theme song האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? jump-simple plan איך תהיה השנה הזו? You're Beautiful-james blunt

למעלה