אהמ...

• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
אהמ...../images/Emo13.gif

איזה עוד להקות,זמרים אתם שומעים

jt7785

New member
בואנה הנטלי הזאת פרגייה

ד"א לא ברור לי איך לעזאזל נהיתה המילה פרגייה ביטוי ל"שווה" אבל שיהיה אני אוהב אותו זה ביטוי משעשע. אממממ הלהקה שאני הכי מקשיב לה כרגע היא היהודים... יש מלא להקות שאני אוהב אבל יש להקה שהיא אגדית בשבילי והיא תמיד תשאר ראשונה: Jethro Tull להקת רוק מתקדם (אם כי מתקדמת לייט יחסית..) מדהימה, הם ענקיים.

Torn

New member
אוקיי....../images/Emo175.gif

אהמ.... אני בעיקר אוהב בריטני כרסטינה, אתם יודעים כל המוזיקת פופ המדליקה הזאת.... NOT!!!!!! הקיצר אני מתחבר ללהקות שכותבים ומנגנים את השירים שלהם, כמו הקורס הבנגלס וזמרים כמו דארין הייס, אהמ... בכלליות אני מעדיף רוק... אה ודורון בתמונה הזאת שאמרת שנטלי שווה שם, אז אני הכנתי את הרקע
זה אפילו יודע להיות רקע תנסה

Torn

New member
רק תתעלם מזה שמחקתי לה את האוזן...

אה וגם מהתספורת שעשיתי לה
.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

כעקרון אני שומעת כל סוג של מוסיקה חוץ ממזרחית...
אוי כמה אני שונאת אומרים למישהי " פרגייה " - עד כמה שידוע לי אנחנו לא עופות או בשר אלא נשים...

jt7785

New member
אתן כן בשר

כמו שאני רק חתיכת בשר בשביל הבנות...

michalas

New member
דורונייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

גמנייייי גמני אוהבת ה+הוד+ם
ואני שומעת גם blink 182
boxcar racer שאקירה...יש לה קול מדהים...
ו..אממ... עוד הרבה... אבל אלה בעיקר

jt7785

New member
נו אני יודע כבר דיסקסנו על זה....

אם אני הולך אני אקח אותך אל תדאגי!

michalas

New member
ברור שתיקח אותי...חשבת שלא../images/Emo35.gif

וסתם התלהבתי.... אני יודעת שאתה כבר יודע... אנחנו מדברים על זה בערך כל יום..חח..

air jordan

New member
בכללי רוק

כרגע אני מקשיב הרבה לevanescence להקה חדשה יחסית ,אבל אתם בטח מכירים תשיר-bring me to life. אממממ גם לינקין אני דיי אוהב. קולדפליי. סאם41,גוד שארלוט,ועוד כמה.... אבל אין על נטלי המדהימה!!! אחחחח,העיניים שלה מהפנטות.. אה כן,וגם יש לה שירים טובים.

Human Nature

New member
למה אין גם זמרות? ../images/Emo3.gif |טל| †

מדונה היא הזמרת הכי גדולה ואהובה עליי- פשוט אישיות מדהימה. אני אוהב את ביורק (
), אנני לנוקס, רובי וויליאמס, פרנק סינטרה, ג'ורג' מייקל, סטינג, אלאניס מוריסט, מורצ'יבה והממ.. יש עוד.

Hairspray Queen

New member
אני שומעת כל מיני...

בעיקר נטלי אלניס מוריסט, פינק פלויד, רד הוט צ'ילי פפרז, פינק, אבריל לאבין (וזה הקטע שאתם סוקלים אותי באבנים.... אבל אני רק אוהבת שירים שלה לא אוהבת אותה!!!), הקרדיגנז (אוי, איזה מתוקה נינה- הסולנית שלהם..), הבנגלז ועוד כל מיני.... אה, מהישראלים אני אוהבת את ברי סחרוף, משינה, קורין אלאל, יודית רביץ (יש לי משיכה מוזרה ביותר ללסביות...) והיהודים גם נחמדים...

OldRedEyes

New member
אני שומעת כמעט הכל...

רד הוט,יו2,גרין דיי,גו גו דולס,מישל בראנץ',אבריל,נו דאוט,אלאניס,קרדיגנס,קרנבריז,שריל קרואו,סאבאז' גרדן,טראוויס,קולדפליי,אואזיס,אנריקה,ארוסמית',קאונטינג קרואז,סאונדגארדן,סנטנה... to name only a few

shmez

New member
בואו נראה רשימה ארוכה...

אז דבר ראשון אני חייבת להגיד שוויטני יוסטו..אמנם היא לא תואמת לשאר הטעם המוזיקלי שלי...אבל היא מלכ עם קול מ-ה-מ-ם
הלאה..אני מעתיקה את השמות מהסיפריה שלי אז זה אפילו יהיה בסדר אלפבתי!!! 3 doors down air alanis morisetts anouk!!! bjork!!!! bush!!! the corss!!! creed dream theater enigma eric clapton erikah badu garbage goldfinger goo goo dols!!! !!!!good charlotte guano apes guns n' incubus!!!! janis joplin jimmi hendrix kid rock k's choice korn limp bizkit!!! massive attack matchbox20 nightwish nirvana oasis papa roach pearl jam police rhcp skunk anasis Smashing Pumpkins system of a down useless ID yes היהודים!!! דנה ברגר!! עברי לידר!!! שוטי הנבואה!! שייגעצ!!! ארוך טיפונת אבל לא נורא((((:)

jt7785

New member
רק עכשיו אני שם לב

את אוהבת את יס
מצויין....... כששאלת אותי מה זה בדיוק רוק מתקדם - יס בהחלט עונים על ההגדרה
ואני גם אוהב אותם...

למעלה