אהמ....

אהמ....

טוב נו זה כדי שהפורום יופיע ברשימה או משהו דומה (מור לא הבנתי...) אבל מישהו יכול לומר לי מה היה בשני הפרקים שלפני הפרק סיום? לא ראיתי ומחקו לי את ההקלטה!!!!!!

Moreiro

New member
תתכונני זה ארוך ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

טוב, פרק 20 - "התמיסה": קודם כל הפרק הקודם נגמר כמו שאת בטח זוכרת, בזה שסידני הורגת את נוח, כשהיא לא ידעה את זה הוא. אח"כ היא קצת בדכאון מזה ו-ווהן מראה לה את כל מה שהסיאייאיי הצליחו להרוס באס די 6 בעזרתה, וזה משפר לה קצת את המצברוח
האיש שמדבר עם וויל דרך הסיכה מתקשר אליו שוב ולוחץ עליו לחדש את החקירה על אס די 6, וגם מגלה לו שמי שחטף אותו זה ג'ק בריסטו. לסידני יש רעיון איך למצוא את קזאנו - לפרוץ למוזאון אומנות יקר ולגנוב ממנו כמה דברים, ואח"כ להפיץ שמועות, שיגיעו עד לקזאנו, שנלקחו משם דברים של רמבלדי - ביניהם בקבוקון שני (כמו הבקבוקון שבעזרתו גילו מה היה כתוב בעמוד 47 בכתב יד של רמבלדי). ווהן וסידני נוסעים למוזאון הזה בתור אנשים שבודקים את האבטחה לפני שהם יקנו אותו או משהו כזה וסידני מצליחה לגנוב כמה חפצים, שיוחזרו אח"כ בדרך עקיפה. אמילי מספרת לסידני שהיא יודעת על אס די 6, ואנשי האבטחה של האליאנס רוצים להרוג אותה כשהם שומעים את זה. עכשיו שהשמועות הופצו, ווהן וסידני ייסעו לדנפסאר (סידני נציגה של פלג של רסלק ג'יהאד או משהו.. וווהן מחפה עליה) ושם יחליפו עם סארק בשוק שחור את הבקבוקון (מזוייף) תמורת יהלומים, בתקווה לתפוס את סארק ולהוציא ממנו מידע. התכנון הוא להביא לסארק את הבקבוקון המקורי, כדי שהוא יבחן אותו, ואח"כ להחליף אותו למזוייף. ג'ק, אחרי שוויל מספר לו שהוא יודע עליו, חושד שהלדקי הוא החפרפרת בסיאייאיי. כדי להיות בטוח, ג'ק עוזר לוויל כדי לגלות מי זה. הוא אומר לו ליצור עם איש הקשר פגישה. לא משנה איך כרגע, סלואן מגלה על הפגישה (בל הוא לא יודע שסידני שם) ושולח לשם את דיקסון. בפגישה דיקסון נכנס בדיוק שסארק לוקח את הבקבוקון המקורי, וסידני, שכל הגוף שלה מכוסה חוץ מהעיניים (וגם שם יש לה עדשות..) מסתכלת הצידה ומקווה שהוא לא מזהה אותה.

Moreiro

New member
ועוד אחד.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

פרק 21 - (בתרגום חופשי) פגישה, מקום מפגש: סארק וסידני מצליחים לברוח, כשדיקסון רודף אחרי סידני וווהן אחרי סארק. הוא מצליח לעלף אותו ולקשור אותו באזיקים לשער ולקחת את הבקבוקון האמיתי ואז עוזב אותו כדי להציל את סידני מדיקסון. כשהוא חוזר סארק כבר נעלם. אה, ושכחתי לציין שדיקסון חותך את סידני בכתף לפני שווהן מגיע. האליאנס (הברית, אם את מתעקשת, אבל זה תמיד נשמע יותר טוב באנגלית
) מחליטים לתת לאמילי לחיות, כיוון שבכל מקרה היא הולכת למות מהסרטן. כשסידני חוזרת לאס די 6 היא מגלה שהם תפסו את סארק וכשהיא הולכת דיקסון שם לב שכאב לה כשמישהו בטעות התנגש בה בכתף. המשימה הבאה של סידני ודיקסון היא לגנוב איזה עמוד של רמבלדי ממועדון לילה בפריז, כשסידני, בפאה ורודה/אדומה, תופיע עם שיר על הבמה ותוך כדי תקליט את קצב הלב של קזאנו וזה שלח לדיקסון, שבעצם זו הסיסמה להיכנס לחדר ששם הדף נמצא. בינתיים, וויל קובע פגישה עם האיש שמדבר איתו, בפריז. כשהיא על הבמה היא רואה את וויל נלקח משם עם אקדח מכוון עליו. בינתיים האנשים של קזאנו הזריקו לו משהו ורוצים שהוא יספר להם דברים. ג'ק מקשיב באוזניות במכונית. פתאום סידני נכנסת ומעלפת את שני השומרים בבעיטות
וויל רואה אותה והוא.. בואי נגיד.. די נבהל (מה לעשות, הוא לא רגיל לראות אותה בועטת באנשים ויורה בהם). אח"כ היא מתעמתת עם ג'ק על זה שהוא הביא את וויל לשם ובעצם ניצל אותו. הם מעבירים את וויל למקום בטוח של הסיאייאיי והוא מבטיח לסידני לא לספר על זה לאף אחד. בלילה דיקסון נזכר שבמבצע בארגנטינה, כשירו בו, סידני דיברה בקשר וזיהתה עת עצמה בשם "פרילנסר". בבית החולים אומרים לסלאון ואמילי שהסרטן בהחלמה, והוא לא יודע מה לעשות כדי שהאליאנס יתנו לה לחיות עכשיו. מישהו דופק על הדלת של וויל. הוא פותח אותה. סארק מולו עם רובה. יורה בו.
סוף
אגב, התמונה המצורפת (
) לא לקוחה מהפרק, היא לקוחה מפספוס של סצינה בפרק

Moreiro

New member
אמ.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

יש לי חלק בסרטונים במחשב וגם יש מלא פספוסים בדיוידי של העונה הראשונה.. שאגב יש לי אותו מארה"ב אבל הוא עובד רק בשחור לבן אז נצטרך להחזיר אותו לארה"ב

54$, הסיפור מאחורי הדיוידי../images/Emo60.gif

אבא שלה נסע לארה"ב ואני וכל חברותיה ניצלנו את ההזדמנות (כי היתה לה יומולדת לא מזמן) לבקש שיקנה את הדיוידי של אליאס (עונה 1) ויביא מחו"ל ואנו נשלם לו חזרה. לצערי, זה לא הלך בסוף

A n g e l u s

New member
הא. פרק יפה 120. ../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

יש לי קצת ספוילרים להגיד שקשורים אליו.. אז
קטלני עונה2: - - - - - - - - - קזינוב הוא בסך הכל העובד של אימא של סידני, סידני יוצאת לפעולה [בשליחות הסי אי איי], היא צריכה לגנוב מזוודה כולשהי.. בעיקרון, הכל הולך חלק עד שמתחיל קרב יריות ואימא שלה משתתפת בו, בסוף היא יורה בקזינוב ומסגירה את עצמה לסי אי איי. כל העונה מבוססת עליה.. היא נותנת להם מידע חופשי חודשי וממש עוזרת להם, בשלבים היותר מתקדמים היא אפילו מתנצלת על כל מה שהיא עשתה! :-*

למעלה