אהמ-

esterssh

New member
אהמ-

זה לא קצת פתטי שאני עדיין קוראת לעצמי בניק הזה פה? זה גרוע כמו לספר בדיחה אחת משך ימים שלמים.

estersh

New member
אני בעד!

ולא בגלל שזה פתטי. אנ'לא מכירה בכלל בערך הזה. אלא בגלל שמתחשק לך. לעזור לך לבחור ניק?

שיבוטא!!

יש גמרא בתחילת פרק האיש מקדש שאומרת שרבא (כמדומני) מלח שיבוטא (אז זה בכלל ניק ממולח). אה.. ויש את אפקט השיבוט הדולי.

estersh

New member
מתחילה להאמין בפורס מזור!

בדיוק לזה כיוונה דולי בטעויות השֶפֶריות שלה עם ה "מלחה מנטלית". ועכשיו אני גם מבינה למה היא טענה שזה עושה בה שמות. אבל יש גבול לכמות הניקים שהראש שלי יכול להכיל. לכן, דולי, אני מציעה שתחזרי ל"דולי_וזהו". וזהו.

esterssh

New member
אוף!

אבל מה יהיה עם כל המעריצים שגיבשתי לעצמי בתור esterssh? אולי אני אעשה הכובע-חרַי, ואז כל ההודעות והאהדה שצריכה להגיע אלי תגיע בשם החדש שלי. [תיכף אשוף.]

מי את?

הכניסה מותרת אך ורק למי שיודע מי זה אנדי ריכטר ולעוד חמישה ששה סנובים אחרים (או בסיכום - לחמישה ששה סנובים). מי הרשה לך להכנס?

התחל סוגריים מרובעים קללה נמרצת

סגור סוגריים מרובעים אנטר אל תעשה לי את החיים קשים נקודה גם ככה יש לי אלף דברים לעשות נקודה תודה רבה ושבוע טוב נקודה סוף

עלה בדעתי לשאול (2)

איך אני יכולה להשיג את מס הטלפון שלך? אני צריכה אותו מאד. תודה רבה מראש.

ובכן...

חוצמזה שיש אותו לכל חברי הפורום הזה, אם נאצוטט את א. ריכטר "אז תתן 777?" (נאומו של ריכטר 1950, לאס וגאס)

היא [אצבע מאשימה] לא מסכימה לי

אני רק רוצה לשלוח לך SMSים. ממני זה זול [סמיילי עם יד על הלב]. ואת- אס- את כלבה שמתערבבת בנושאים לא לה.

estersh

New member
אנ'לא מרשה לך לדבר עם טובי!

עד שלא אדע במה המדובר ואאסור עליך את זה.

כמה מברק כזה יעלה?

מעניין כמה לוקחים על סוגריים מרובעות (כי זה מעין תמונה של הכותב ותמונה שווה אלף מילים) בכולופן התקפת הזעם המתומצתת שלך שכנעה אותי, ברוכה הבאה, התקבלת.

לא שאני חלילה מתיימרת

או מודה בסתר שאני משווה את עצמי לדוגנמית, אבל בהחלט- יש אנשימים שמשלמים הרבה כסף עבור תמונה שלהם. [יש לקרוא את המשפט בצורה כזו: ישנם אנשימים שתמונה שלהם שווה הרבה כסף, יותר מאלף מלים במברק, ויש אנשימים אחרים שמוכנים לתת את הכסף הזה בתמורה לתמונה שלהם.] אני, למשל.

למעלה