אהמ

מיטללל

New member
אהמ

יש לי נדודי שינה וכאבי בטן
(אני יודעת שכבר 6, אבל הלכתי לישון דיי מאוחר וקמתי שעה לפני שאני חייבת). האמת היא... שעומד להיות היום יום גורלי. (בענייני צבא וזה) קצת הסתבכתי.. והיום אני אדע אם אני אצליח לצאת מזה.. באיזה מחיר.. ואיפה ומה בעצם יהיה בשנתיים הקרובות. אני יודעת שזה עומד בסתירה בנוגע לכל מה שכתבתי עד עכשיו... עד אתמול באמת הייתי בטוחה שצבא זה אחד הדברים היותר טובים שקרו לי בזמן האחרון. כמו שאמרתי, יש לי הרגשה ממש ממש ממש רעה. אחלו לי בהצלחה :\

Noopy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifבהצלחה מיטל!

אני מקווה שהכל יהיה בסדר!..

מיטללל

New member
בסוף היה יחסית בסדר...

הייתי בטוחה שיהיה הרבה יותר רע. הדבר שקרה כזה.... ביחידה שלי יש אגף שאליו רק אנשי קבע מורשים להיכנס. יש שם כל מיני דברים... אחד מהם הוא סאונה. והוא לשימושם של הסגני אלוף בלבד. בכל מקרה, לפני יומיים נשארתי ביחידה עד מאוחר. האנשים שנשארו היו בודדים.... אחד הנגדים ניסה לשכנע אותי ועוד אחת מהאפסנאות לבוא איתו.. וכך עשינו. (מכנס צבאי עם גופיה לבנה. היא הורידה גם את המכנס) היסחפות של הרגע. סגן המפקד היחידה תפס אותנו. צרח עליי שעות. היום היה משפט. ממש פחדתי שיעיפו אותי מהיחידה.. (זה היה האיום) בסוף נתנו לי רק נזיפה ושבועיים ריתוק, החל מיום ראשון. לא יודעת איך אני עומדת מזה.

Lochnar

New member
מיטל :(

אני אתגעגע! לשלוח לך שוקולד לשבועיים ריתוק? מסכנונת! צריך לפתוח בקמפיין "סאונה לכולם".!

Noopy

New member
../images/Emo10.gifמיטל...

מקווה שתעברי את השבועיים!

מה שבועיים ../images/Emo2.gif

לא מקובל עליי ב-כ-ל-ל!!! שיעבור לך בקלות
אם תרצי- אני יכול לקפוץ לבקר אותך ולהביא לך שטויות...

ScorpioID

New member
עכשיו גרמת לי

לחשוב שאת מושכת אלייך הסתבכויות כמו אל אש.. מה עושים עם בחורה כמוך הא...?....

../images/Emo24.gif

יהיה בסדר... זה יעבור מהר את תראי,שמעתי גם על בנות שיצא להן אפילו להינות בריתוק...

jessy19

New member
../images/Emo24.gif

אל תדאגי חמודה, השבועיים יעברו לך במהרה ואנחנו נתגעגע

סופה 20

New member
מיטל....אחח אחח מיטל.....

שבועים ריתוק בקיריה...... בהצלחה ילדה...ומקווה שלמדת לקח :)..... סתם שאלה מה קיבלה ההיא שהורידה מכנס? והנגד?... זה מעניין... ויצאת בזול לדעתי היו יכולים להכנס בך עוד הרבה...תלוי בקצין השיפוט. אני יהיה בקיריה שבוע הבא חבר שלי סוגר שבת..נבקר אותו :) ומי יודע אולי נעבור דרך הירוקים שם :)

מיטללל

New member
אז ככה...

1 באפריל 1 באפריל 1 באפריל אתם כל כך מתוקים שהיה לי קשה לכתוב הודעה זו :) אבל באמת, סאונה בצבא!?
בהתחלה רציתי לכתוב ג'קוזי גם לזה הייתם מאמינים?:)) האמת שבהתחלה תכננתי לכתוב משו אחר.. ובסוף לא יכולתי..... (כי מישהו היה אמור לשתף איתי פעולה ובסוף הוא לא יצא חמשוש) ואז חשבתי.. "מוב מה כבר אפשר לכתוב?"... רציתי לבדוק כמה אתם אוהבים אותי... בסוף יצא דיי דפוק
אז, אין ריתוק :)) מיטל

סופה 20

New member
אממממ.......

גיחי גיחי מיטל! :)..... נו אז הצלחת לעבוד על הפורום שלך... :)

סופה 20

New member
זה בסדר....

אני יודע שאני פסיכי :).....יש לזה יתרונות אבל גם חסרונות :)...

למעלה