אהמ

מיטללל

New member
אהמ

לדעתכם שני חברים שמאאוהבים קשות באותה בחורה יכולים להישאר חברים או זה אבוד? (במידה והבחורה בוחרת אחד)

אוווווו... קשה ../images/Emo5.gif

בדרך כלל הם לא ישארו חברים, אבל אם הבחורה תדבר עם הבחור שלא "נבחר" יכול להיות שכן. צריך להיות מאוד עדינים בנושא...

מיטללל

New member
למה נראה לך ששיחה תעזור?

אולי היא תעזור כלפי חוץ... אבל כלפי פנים הכרסום והכאב ימשכו אז חרבון החברות
לא?

כל דחיה כואבת בהתחלה-

אבל הכאב נמדד לפי צורת הדחיה. כל עוד היא תהיה עדינה, מחוייכת וכמה שפחות פוגעת (בכל זאת דחיה...), הכול יעבור בשלום. החברות בינהם יכולה להשמר כל עוד לא "מורחים" את העובדה שהיא יוצאת עם השני בפנים, היה לי מקרה שכזה עם חבר שלי ולא היה שום תאקל לפני, בזמן ואחרי.

Wild elf

New member
אבוד לעד

נראה לך שאוכל להשאר חבר שלו כשהוא מז**ן את אהובתי? למזלי כבר מזמן לא התאהבתי במישהי. *בנימה דרמטית*: ואני לא יודע אם אוכל אי פעם שוב... חחח... איזה חנון אני...

seeyou

New member
תחרות על ליבה של בחורה....

......הורסת חברות בין בנים! המובס - מרגיש מושפל! אני חושב שגם בין בנות יש אותה התנהגות!

dariii

New member
אין סיכוי!!

אני לא יכולה לחשוב בכלל על חברה שלי עם חבר שלי או משהו כזה.. אתם יכולים??

ברוב הפעמים זה הורס את החברות

לי היה מקרה כזה <אני הייתי אותה בחורה שניים התאהבו בה> הייתי איתו שנה וחצי ובכל השנה וחצי הזאת החבר שלו/ידיד שלי כמעט ולא שמר איתנו על קשר,הוא העדיף להיות בדיסטנס. והוא לקח את זה דווקא בסדר,הוא איחל לנו בהצלחה ולחבר שלו הוא אמר שאין לו רגשות כלפי <אח"כ הוא גילה לי שכן יש לו> כי הוא ידע שחבר שלו לא יצא איתי בלי הסכמתו. וגם במיקרה הזה נהרסה החברות פחות או יותר כי הם בקושי דיברו,אולי פעם בחודש רק... טוב...אבל אצל כל אחד זה אחרת,תלוי בחברים.

כן, אבל רק באם

שניהם מחליטים לא לצאת איתה אני חושבת ששוב גבר לא שווה חברה טובה שלי לכן אם אני הייתי במצב הזה הייתי מוותרת (למרות האהבה) ונותנת לה את הבחור ואני בטוחה שאם היא באמת חברה טובה שלי גם היא תעשה את אותו הדבר וכך הגענו למשפט הראשון שכתבתי וזה ששניהם לא יצאו איתה...

SANGUSUGA

New member
בטח!

(נתעלם לרגע מההתפרצות הבוטה שלי לפורום) שני החברים לא אחראים למה שהבחורה בוחרת. לצורך נוחות הכתיבה נדבר עלי ועל חבר שלי, לדוגמא. אני לא יכול לשנוא את חבר שלי על משהו שהוא לא אשם בו. אני אקנא - זה כמעט בטוח. זה יוציא לי את העיניים ויאכל לי את הלב, אבל אני אשאר חבר שלו...

למעלה