אהעאעאעא פאקינג ראיון אישי מישראל עם טוקיו הו

crazysapir

New member
אהעאעאעא פאקינג ראיון אישי מישראל עם טוקיו הו

טל בראש 1..[ועדין התמונות מהמפגש לא שם למי שתוהה] אהעהעהעהעע אתם קולטים היה ראיון בלעדי והם אמרו שהם מאוד התרגשו שעומדים לראין אותם מישאראל הם לא חשבו שיש להם שם מעריצים ארררררררררררררררררר***השעה כמו שאתם רואות 4:45 בבוקר.. ואני כמו מטורפת ,מתחרפנת על העיתון... רעיון קצר ונחמד ,אבל קצר!!כי אשת חברת התקליטים לא נתנה אפשרות לעוד זמן כי המראין השני חיכה להם והלו"ז צפוץ כוסאמק..לא נורא**אהע ממשיכה להשתגע** טוב נוו שיהיו פה תגובות על הכתבה ועל התשובות שלהם וכו': {כתבת שער}.

יואוווווו פאק פאק פאק

למה כתבת את זה עכשיו בא לי לרוץ ולקנותתתתת יואוווו איך אני מתרגשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רצינית?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? טוקיו הוטל???? הלהקה הכי מדהימה בעולם???? אנ באמת רצה לקנות עוד שעה 6 אני אקנה אזזזזז....לא יכולה לחכותתתתתתתתתתת

dorkiflitz

New member
אוקיי. עכשיו תכתבי

את זה בלי התלהבות שנבין.. חחח לא הבנתי כלום!

3has3

New member
../images/Emo69.gif כתבת שער של טוקיו הוטל

rikikiki

New member
ראיתי!!!

יובי העירה אותי ב-8 בבוקר ורצתי לקנות את זה..!! חחחח

3has3

New member
../images/Emo69.gif אמפ

זוכרת מה אמרת עליי כשאמרתי (כשרצנו אחרי הצלם) שחשבתי שתהיה כתבה עם ראיון עם טוקיו עצמם? זוכרת? D: אני אזכיר לך שצחקת עליי XDD אמפאמפאמפאמפאמפ

3has3

New member
../images/Emo69.gif נראה לי הצלם שמע אותי

אז הוא החליט לשמח אותי D: *לא
*

אורלוש5

New member
יואווווו אני לא מאמינה שמתי תכתבהה

הם אמרו שהם נורא שמחים שיש להם מעריצים פה אתם קולטים??!! עכשיו שהם יודעים הסיכוי שיבואו גדול יותר!!! טוקיו הוטל בארץ!!!!!!!! הנה הכתבה: כתבה חלק א כתבה חלק ב כתבה חלק ג

למעלה