אהעהעהע עזבו את הכ-לללללללללללללללללללללללללל

crazysapir

New member
אהעהעהע עזבו את הכ-לללללללללללללללללללללללללל

טוקיו הוטל נמצאים טקס הפרסים של MTV האירופאי של השנה ונמצאים בהרבה קטגוריות[זה שניה לבחור וזה מאוד קל רק לוצים ככה ככה באמת!!] תביעו תשאר חלנו בערך עוד יום להצבעה -יומיים!!!!!!!!11ככה אז עשיתי לכם קישורים לכל דבר כי הם בקגוריה של להקת רוק השנה ,אלבום השנה, שיר השנה וכאלה נאראלי 4 קטגרויות בטקס הג-ד-ו-ל הזה!!!11111 זה ממש ממש ממש ממש חשוב!:)) אפשר להביע כמה פעמים!! בבקשה
ובתגובה הבאה אני ימשיך את הקישורים:)כי נשאר עוד לאלבום השנה ונראלי לעוד משו^_^

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifלא ממש הבנתי איך מצביעים.

לוחצים על VOTE וזהו? לא צריך למלא שם או משו? זה נראלי פשוט מדיי חחחח

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif לא נראה לי כי יש שם ריבוע כזה שצריך

למלא משו..אז כתבתי טוקיו הוטל וזה עשה לי וי כזה...><

dorkiflitz

New member
אני כתבתי על זה בדיוק לפני כמה ימים

והבאתי קישורים להצבעות והסברתי והכל. חבל שאף אחד לא שם על זה כל כך..

dorkiflitz

New member
הנה מה שכתבתי

(אני קמווה שזה בסדר ספיר..) אוקיי תקשיבו כולם! זה ממש לא מסובך להצביע לטוקיו באתר! רק לחיצה אחת! נכנסים לכאן->http://www.ema.mtv.tv ואז לוחצים על vote now הם מועמדים בקטגוריות: אמן הרוק של השנה (rock out) להקת השנה(band) שיר השנה עם (Monsoon (most addictive להקת/זמר המפורסם והמרשים של השנה (headliner) אלבום השנה עם סקרים ורום 483 (album) הלהקה עם המעריצים הכי פעילים באינטרנט (inter act) לוחצים על הפס האדום שכתוב select catgory ולוחצים על כל אחת מהקטגוריות שציינתי עכשיו כשמגיעים לטוקיו הוטל (תחפשו טוב טוב) עומדים עם העכבר על השם ולמטה מופיעה המילה vote לוחצים עליה והתקבלה ההצבעה שלכם! עכשיו לעשות ככה 50 אלף פעם!!! חחחחחח יאללה צריך שהם יזכו בהכלללל%#@# (לוחצים הרבה עד שזה עושה לכם הודעה של סורי)

SpongBobit

New member
ואני חשבתי כבר שביל החליט לגור בארץ../images/Emo69.gif

חח הבהלת אותיXDD הצבעתי
מתי זה יהיה?כאילו מה התאריך והשעה שזה יהיה באמטיוי ?

dorkiflitz

New member
לא נראלי שזה ישודר באמטיוי.. :S

כי טקסים לא משדרים שם.. לפי מה שאני יודעת. אבל הייתי רוצה לדעת אם ישדרו את זה.. ואיפה.. מישהו?

dorkiflitz

New member
באמת!? ממתי משודרים טקסים באמטיוי!?

לא ידעתי. רגע, באיזה אמטיוי?

dorkiflitz

New member
התכוונתי באיזה ערוץ אצלנו..

לא נראלי שהבנתם אותי. התכוונתי שלא משדרים טקסים של אמטיוי אצלנו.. כי לא ראיתי עדיין אחד כזה. ואם כן אז באיזה ערוץ..?

למעלה