אהרון קמפס - שם חדש בעולם - שוב

levinerez

New member
אהרון קמפס - שם חדש בעולם - שוב

אוסטרליה מספקת לנו ספרינטר נוסף הפים הוא חתום בליברטי סגורס ומצוייד באופני BH מה שהראס לא יעשה בעליות הוא יעשה במישורים צפו לקרב פטקי עם האיחוד האוסטרלי בספרינטים ארז

אני לא חושב שליברטי הביאה אותו

כדי להתמודד עם פטאקי. אני חושב, שהתפקיד שלו יהיה לעזור לקנגרו אחר במהלך השנה, הוא מגיע כנראה בתור מוביל לאלן דייויס.

ido mazor

New member
נכון

בראיון בסייקלינג ניוז אמר קמפס הצעיר (רק בן 21) שהוא יעזור לדיוויס בספרינטים, יעבוד בשביל הקבוצה וילמד הרבה. בכל מקרה כנראה שבטורים הגדולים לא נראה אותו - הוא מעיד על עצמו יש לו עוד הרבה מקום לשיפור ביכולת הטיפוס שלו, ושהשנה תהיה שנת השתלבות לא עמוסה מדי (6 שבועות חופש בזמן הטור דה פראנס...).

levinerez

New member
זוכרים מה פרז עשה להמילטון בוואלטה

אותו דבר יקרה עם הצעיר הזה הוא יתחיל לגנוב ספרינטים ולנצח ............. ואם לא אז גם אני אוכל כובע (סתאאם) כמו פרשן אחר .......... ארז

natyh

New member
אם הבנתי נכון

אהרון קמפס יגיע לטריאתלון אילת עם האופניים החדשים שלו . או אולי מדובר במישהו אחר ??? נתי

ארז לצערנו אנחנו זוכרים מה עשה סנטי

פרז בוואלטה. ועוד יותר מזה אנחנו זוכרים, שהוא אחת הסיבות לכך שפונאק לא בטוח יהיו בפרו טור בעונת 2005.

natyh

New member
בועז אולי נחכה קצת

וניתן להליך המשפטי להתקיים , לפני שנחרוץ את דינו. כשאני מפריח רמזים אתם זועקים ובצדק אם כך מדוע לא נשמור על אותה מידה של הגינות לגבי סנטי פרז ?

כי יש הבדל אחד קטנטן בין סנטי

פרז, טיילר המילטון ואוסקר קאמינזד לבין לאנס ארמסטרונג. אני לא מפריח רמזים ובטח שלא מבסס אותם על שמועות, העובדה היא שסנטי פרז נכשל בבדיקת סמים (מבחנות A ו-B).

למעלה