אהרן רזאל בראיון חג!

ראיון חג מרתק...

דודי לא עושה לו הרבה הנחות! אגב רזאל במיטבו עונה תשובות חבלזיות ולא מתקפל כמו בראיונות אצל טוקר.

אתה צודק

והסיבה לזה היא מיומנותו המפתיעה של דודי שמראיין בגובה העיניים, כמו שאמרת ללא הנחות, בשפה עממית וזה משפיע גם על המרואיינים, שפו לדודי.

מתנדב

New member
אתם יכולים בבקשה לסכם על מה היה

הראיון?, ומה דובר בו?, פשוט לא הייתה לי אפשרות להאזין כלל לרדיו, אז אם תוכלו להביא את התקציר של הראיון, ומה הקטע שהכי נהנתם בו מהראיון?...

נהניתי מאוד...

אמנם לא האזנתי הרבה אבל מאוד נהנתי לילה טוב לכולם.

הייתי מגדיר

אותו כחר"דלי=חרדי לאומי. יש לו זיקה לאומית אבל הוא חרדי בהשקפותיו.

מצד אחד ומצד שני...

מצד אחד מזל שלא הקשבתי וככה חסכתי לי עצבים... ומצד שני חבל שלא הקשבתי כי אם זה היה בשידור חי הייתי יורד עליו רצח ללא בושה על השירה המזעזעת שלו.

אדון מרדכי צבי.

אני פשוט לא מבין מה מפריע לך בהגייה שלו, את השירה שלו באופן כללי אני בכלל לא אוהב כי אני לא מתחבר למוזיקה אלטרנטיבית. אבל את הבעיה הספציפית שציינת לא מצאתי.

א. אדון יש רק אחד, אז אפשר לקרוא לי

פשוט מרדכי. ב. הסברתי כמה פעמים מה מפריע לי אצל אהרן רזאל ואם אתה לא מוצא את הבעייה הספציפית שהעליתי אז אני לא יודע מה להגיד לך כי אני לא רוצה חס וחלילה לפגוע בך. לכן, מה שאני מציע לך, שתנסה לשמוע את השירים שלו כשאתה מחזיק למול עיניך את המקור שממנו נלקחו המילים. לדוגמא בשיר לכה דודי תחזיק את הסידור בקבלת שבת. כשהוא שר תסתכל במילים ותראה אם הוא שר כפי שכתוב בסידור. אתה יודע מה? אחסוך לך את הזמן, כי התשובה שלך תהיה שלילית מכיוון שהוא שר מה שהוא רוצה ולא מה שכתוב בסידור. עכשיו יש מבין ? אבל אם תרצה אז תעשה את הניסיון שהצעתי ותספר לי מה שמעת לעומת המקור.

למעלה