אה-אה! הסקר חוזר ובגדול...

אה-אה! הסקר חוזר ובגדול... ../images/Emo3.gif

מזהירה מראש שלא ממש עברתי על כל השאלות, מקווה שיהיה נחמד למרות זאת.... שם: גיל: מקום מגורים: כיתה: יש חיות מחמד? אם כן, איך קוראים להם? יש חבר/ה? אתה בתנועת נוער? עושה ביד? בתול/ה? אם לא, ממתי [גיל יענו]? לבנות- קיבלת מחזור? בנים- קיבלת קרי לילה? איזה מוזיקה אתה שומע? אוהב ראפ? מה השעה עכשיו? שומע מוזיקה? אם כן, מה שם השיר? ומה השיר הבא? מה אתה עושה במחשב? ובאיזה אתרים אתה גולש? גם אתרי סקס? לובש/ת חוטיני? אוהב/ת שוקולד? באיזה דאורדורנט אתה משתמש? מוריד שיערות מהרגליים? ומבית שחי? ומאיפה עוד? מסתרק בבוקר? מסטבן באמבטיה? כמה זמן מתקלח? עושה ביד במקלחת? של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? וצבע? ואיזה צבע בבית? בבית- הוט או בזק? יש מזגן בחדר? וטלוויזיה? ומחשב? ומיטה? ושטיח? וארון? נועל קרוקס? מה אתה לובש עכשיו? אתה אוהב להיות ערומ/ה? יש קעקועים? ופירסינג? שמן? איזה אנטי וירוס יש במחשב? עשית אפצ'י כרגע? ובמהלך השאלון? צבע עיניים: צבע שיער: צבע סמיכה: איזה משחת שיניים אתה משתמש? ושמפו? וקונדישינר? יש לק? בידיים ברגליים או שניהם? איזה צבע? יש XP? אז מה הצבע של שורת ההתחל? מחשב בעברית או אנגלית? שעה: שיר: עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. משתמשים הרבה בהדגשות? רוצים שהשאלון יגמר? מה כתוב לכם בשורה למעלה? אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? וSMS? ואימייל? אוהבים פירות ים? כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? ובידיים? כוססים ציפורניים? תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? שעה: שיר: מה הדבר האחרון שאכלתם? מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? הוא היה צהוב? אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד? וMP3? וMP4? ואייריבר? ודיסקמן? ו-ווקמן? מה תאכלו לארוחת צהריים? צימחונים? שעה: שיר: נהנתם??

מננממנ

שם: רותם גיל: 20 מקום מגורים: ראשל"צ כיתה: צבא יש חיות מחמד? כה אם כן, איך קוראים להם? מישמיש היפה יש חבר/ה? לא אתה בתנועת נוער? לא עושה ביד? לא בתול/ה? לא אם לא, ממתי [גיל יענו]? לבנות- קיבלת מחזור? כן בנים- קיבלת קרי לילה? איזה מוזיקה אתה שומע? בעיקר ישראלית. וגם רוק אוהב ראפ? לא ממש מה השעה עכשיו? 18:15 שומע מוזיקה? כן אם כן, מה שם השיר? כרגע? ENIGMA ומה השיר הבא? כנ"ל מה אתה עושה במחשב? אינטרנט, למרות שלאחרונה כבר אין לי כח למחשב בכלל ובאיזה אתרים אתה גולש? קצת תפוז וקצת מקושרים וקצת אתרי אלכוהול גם אתרי סקס? לא לובש/ת חוטיני? לא אוהב/ת שוקולד? כן באיזה דאורדורנט אתה משתמש? FA מוריד שיערות מהרגליים? כן ומבית שחי? כן ומאיפה עוד? מסתרק בבוקר? כן מסטבן באמבטיה? כן כמה זמן מתקלח? תלוי, בלי חפיפה 5 דקות בלחץ, עם חפיפה 15 דקות לדעתי עושה ביד במקלחת? לא של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? אורנג ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? נראה לי נוקיה וצבע? כחול ואיזה צבע בבית? שחור בבית- הוט או בזק? בזק יש מזגן בחדר? כרגע לא, כנראה בימים הקרובים יהיה וטלוויזיה? לא ומחשב? לא ומיטה? כן ושטיח? שטיחון וארון? כן נועל קרוקס? לא מה אתה לובש עכשיו? חצאית ג'ינס וגופיה חמודה אתה אוהב להיות ערומ/ה? לא יש קעקועים? לא ופירסינג? לא שמן? הא? איזה אנטי וירוס יש במחשב? אנערף עשית אפצ'י כרגע? לא ובמהלך השאלון? לא צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע סמיכה: שמיכה? נדמה לי שכרגע מצעים בורדואים איזה משחת שיניים אתה משתמש? לא שמתי לב ושמפו? נדמה לי שפנינה רוזנבלום (זה משתנה כל הזמן) וקונדישינר? נדמה לי שהוואי (כנ"ל) יש לק? לא בידיים ברגליים או שניהם? בשומקום איזה צבע? יש XP? הא? אז מה הצבע של שורת ההתחל? אפור מחשב בעברית או אנגלית? עברית שעה: 18:19 שיר: נו אותו שיר של מקודם עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. משתמשים הרבה בהדגשות? לא רוצים שהשאלון יגמר? מצידי מה כתוב לכם בשורה למעלה? אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? לא וSMS? לא ואימייל? לא אוהבים פירות ים? לא כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? אני מניחה שכל שבועיים שלושה? לא זוכרת ובידיים? כנ"ל כוססים ציפורניים? לפעמים תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? בצג מחשב קחו את הספר הקרוב אליכם. לא רוצה איזה ספר זה? עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? שעה: 18:21 שיר: זה נדם, אני באמת אשים משו מה הדבר האחרון שאכלתם? הממ משו שקוראים לו פרפעלך מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? לפני איזה חצי שעה נראה לי... באמת יש לי הוא היה צהוב? אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד? לא וMP3? כן וMP4? כן ואייריבר? הא? ודיסקמן? כן ו-ווקמן? לא נראה לי מה תאכלו לארוחת צהריים? כבר אכלתי סלט צימחונים? כן שעה: 18:22 שיר: נהנתם?? סבבה

חןשסק

New member
אאאאאאאני

שם: חן גיל: 20 כיתה: צבא. זה יוצא י"ט נראה לי... יש חיות מחמד? כלבה!~ (ודגים) אם כן, איך קוראים להם? LUKA יש חבר/ה? המממממ..... אולי
אתה בתנועת נוער? הייתי בבית"ר בתול/ה? לא חח אם לא, ממתי [גיל יענו]? 17 לבנות- קיבלת מחזור?
בנים- קיבלת קרי לילה?
איזה מוזיקה אתה שומע? הכל, אבל לא מזרחי כבד כמו אבי ביטר אוהב ראפ? כע מה השעה עכשיו? 22:15 שומע מוזיקה? כרגע, לא מה אתה עושה במחשב? גולשת :-O ובאיזה אתרים אתה גולש? פה, מקושרים, וואללה, וואינט גם אתרי סקס? לא לובש/ת חוטיני? לא אוהבת אוהב/ת שוקולד? כן
באיזה דאורדורנט אתה משתמש? Fa מוריד שיערות מהרגליים? ברור ומבית שחי? ברור ומאיפה עוד? איפה שצריך :-O מסתרק בבוקר? מן הסתם מסטבן באמבטיה? לא אני נשארת ג'יפה. ברור! כמה זמן מתקלח? בערך 15 דקות... תלוי איזה יום ומה עבר עליי של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? אסקייפ וצבע? כסוף ואיזה צבע בבית? לבן בבית- הוט או בזק? בזק יש מזגן בחדר? כן אבל דפוק וטלוויזיה? כן ומחשב? כן ומיטה? אני ישנה על השטיח :| ושטיח? ראה שאלה קודמת וארון? כן נועל קרוקס? חס וחלילה!!! פויה מה אתה לובש עכשיו? חולצה מהמשחק ישראל-אירלנד ובוקסר צבעוני אתה אוהב להיות ערומ/ה? תלוי עם מי
יש קעקועים? לא ופירסינג? לא שמן? רזה איזה אנטי וירוס יש במחשב? מגניב שכזה עשית אפצ'י כרגע? לא ובמהלך השאלון? לא צבע עיניים: ירוק צבע שיער: חום כהה צבע סמיכה: צבע מה?! איזה משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט נראה לי ושמפו? כיף וקונדישינר? כיף יש לק? מחזק ציפורניים בידיים ברגליים או שניהם? שניהם איזה צבע? שקוף יש XP? כן אז מה הצבע של שורת ההתחל? כחול מחשב בעברית או אנגלית? עברית שעה: 22:19 שיר: אין עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי..
משתמשים הרבה בהדגשות? לא ממש רוצים שהשאלון יגמר? בין היתר :| מה כתוב לכם בשורה למעלה? " רוצים שהשאלון יגמר? בין היתר :| " אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? לא וSMS? לא ואימייל? לא אוהבים פירות ים? אכלתי כמה שרימפסים.. אבל לא ממש כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? כל כמה זמן שצריך ובידיים? כנ"ל כוססים ציפורניים? משתדלת שלא תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? מסך מחשב קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? "המקלדת" של תפוז..... עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? אין לי כוח להעתיק. משהו על ארכימדס הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? לא :| שעה: 22:23 שיר: }-[ מה הדבר האחרון שאכלתם? צהריים. וזה היה מזמן... ב13:00 בערך.... נודלס מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? לפני חצי שעה.. הוא היה צהוב? לא שמתי לב :| יש אייפוד? לא וMP3? כן וMP4? לא ואייריבר? הא?! ודיסקמן? היה, נשבר ו-ווקמן? היה, נשבר מה תאכלו לארוחת צהריים? כשהיא תגיע אני אדע צימחונים? לא. בשר זה טעים רצח. שעה: 22:27 שיר: אההההההההה!!@@#!@$~ }-[ נהנתם?? חביב שכזה. לא גרם לי לרקוד...

cobainos

New member
אני כנראה איש משועמם

שם: נעם גיל: 21 (מוזר לי להגיד את זה)
מקום מגורים: ראשון כיתה: טו' יש חיות מחמד?חיובי
אם כן, איך קוראים להם?ניקי יש חבר/ה? לע אתה בתנועת נוער? תנועת הנוער הגדולה ביותר במדינה
בתול/ה? לע אם לא, ממתי [גיל יענו]?17 ומשהו זה שאלון לילדודס איזה מוזיקה אתה שומע?הרבה הרבה דברים אבל בעיקר רוק וישראלי. אוהב ראפ?לא הכי, רק במסיבות... חוץ מהדג נחש ושבק ס ז"ל מה השעה עכשיו? 22:20 שומע מוזיקה?כע
אם כן, מה שם השיר? הכל מבינה (ואין בעיה יה יה יה יה יה) ומה השיר הבא? העברתי שיר בשבילכם! זקני צפת - השכן (שלא ישיין!) מה אתה עושה במחשב? כרגע? כותב בפורום הזה... ובאיזה אתרים אתה גולש?ספורט5,תפוז,האטריק, מקושרים,האתר של ליברפול, האתר של חוג האוהדים הישראלי של ליברפול, אתרי פוליטיקיה למיניהם ועוד... גם אתרי סקס? משתדל שלא
לובש/ת חוטיני? מה אני ג'ובאני? אוהב/ת שוקולד? מאד מאד אוהב, אבל לא נוגע
באיזה דאורדורנט אתה משתמש? Axe מוריד שיערות מהרגליים? מה אני יניב? ומבית שחי? מה אני אישה?
ומאיפה עוד? מה*@#*% של האמא שלך. מסתרק בבוקר? קצת מסטבן באמבטיה? מסתבן עם ת', וכן. כמה זמן מתקלח? 10 דקות? עזבי אותך, לא הפורום המתאים לשאלות כאלה של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? פלאפון
ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? LG וצבע? כחול כהה ואיזה צבע בבית?שלי בחדר אדום-לבן...בשאר הבית לבן בבית- הוט או בזק? בזק
יש מזגן בחדר? כעעעע!!!
כבר שנתיים ואני עדיין מתלהב מזה. וטלוויזיה? כע!
ומחשב? גם ומיטה?מן הסתם (מין זה לא סתם) ושטיח? לא. יש פרקט, יותר טוב!
וארון? כן נועל קרוקס? לא. מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים קצרים וגופייה של אדידס (נראה לי מזוייפת ומלפני 10 שנים אבל נוחה) אתה אוהב להיות ערומ/ה? בטח, אם יש איזו פרטנרית יפה באותו מצב
יש קעקועים? כרגע לא. ופירסינג?לא שמן?לא
איזה אנטי וירוס יש במחשב? אווסט. עשית אפצ'י כרגע? לא. ובמהלך השאלון?עדיין לא
צבע עיניים: חום צבע שיער:חום צבע סמיכה: סוג של טורקיז
כזה בערך איזה משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט משהו ושמפו?לא זוכר...פנטן או משהו וקונדישינר? לא נראה לי שאני משתמש בכזה יש לק? נייט. בידיים ברגליים או שניהם? שטוט ט'חוצ'ש?! איזה צבע? יש XP? כן אז מה הצבע של שורת ההתחל? אפורר!
מחשב בעברית או אנגלית? עברי דבר עברית! שעה:22:32 שיר:רמי פורטיס - תלוי על הצלב (שיר אופייני לאחד שמכנים אותו בצבא ג'יזס) משתמשים הרבה בהדגשות?רק כשצריך רוצים שהשאלון יגמר?כן מה כתוב לכם בשורה למעלה?כן אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? לא וSMS?לא ואימייל?לא אוהבים פירות ים? כן!
כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? כשצריך ובידיים?כשצריך כוססים ציפורניים? בד"כ לא תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? אוויר קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? ליברפול - כדורגל חייים ומוות של שאול אדר
עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? "בארנס, יליד ג'אמייקה שגדל בלונדון מגיל 13 ועבר לליברפול בגיל 23(מדובר על מנהיג עבר של הקבוצה) הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? יכול להיות
שעה:22:50 (עשיתי הפסקה קלה באמצע) שיר:pearl jam - black מה הדבר האחרון שאכלתם?
טונה(שילוב של חלבונים+אין אוכל בבית!) מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה?לא זוכר הוא היה צהוב?לא זוכר יש אייפוד?שלילי וMP3?חיובי (כמו בדיקת איידס של אפריקאי ממוצע)
וMP4?לא ואייריבר?לא ודיסקמן?קבור איפהשהוא בבית
ו-ווקמן?קבור איפהשהוא בבית2 מה תאכלו לארוחת צהריים?קייטרינג של המקום שאני מדריך בו צימחונים? חס ושלום. שעה: 22:53 שיר:עדיין pearl jam-black נהנתם??סתם דחה לי את ההחלטה לגבי הסופ"ש.

הנה התשובה לסקר של סימבה פרינס ! ! !

**קודם כל אם אתם עונים אז תענו על הכל** שם: סימבה גיל:21.5 מקום מגורים:ראשון כיתה:חחחח ....דצמ 07' יש חיות מחמד? לא=/ אם כן, איך קוראים להם? יש חבר/ה? כרגע לא אתה בתנועת נוער? לא, תנועת ילדים - צה"ל. עושה ביד? מה אתן חושבות ? בתול/ה? לא חחח אם לא, ממתי [גיל יענו]? 20 לבנות- קיבלת מחזור?חחח בנים- קיבלת קרי לילה? כשהייתי קטן ולא רציני .. איזה מוזיקה אתה שומע? הכל.. ישראלי.. רוק .. הכל .. אוהב ראפ? ככה ככה.. לרקוד סבבה.. מה השעה עכשיו? שתהיו בני אדם ! שומע מוזיקה? ברור! אם כן, מה שם השיר? שלמה ארצי - אחרי הכל את שיר. ומה השיר הבא? המיסטיקנים הסינים.. מה אתה עושה במחשב? גולש ובאיזה אתרים אתה גולש? פורום ראשון לציון בתפוז. גם אתרי סקס? לא חלאס, עברנו ת'גיל.. לובש/ת חוטיני? חברה שלי תלבש אם היא תרצה אוהב/ת שוקולד? קינדר בואנו באיזה דאורדורנט אתה משתמש? ג'ילט מוריד שיערות מהרגליים? לאאא ומבית שחי? לאאאאא ומאיפה עוד? מתגלח מדי פעם חחח מסתרק בבוקר? לא =/ צבא.. מסטבן באמבטיה? בטח.. סבון בריח מסטיק, ויש עוד אחד בריח של איזה פרח אולי יסמין לוידע .. כמה זמן מתקלח? תלוי.. יכול גם 7 דק' ויכול להיות 15-20 דק' בפנאן.. עושה ביד במקלחת? אז אתם שמתם מצלמות במקלחת :) ת'אמת שלא ממש.. של איזה חברה [פלאפון, אורנג'..] הפלא' שלך? סלקום עסקי. ואיזה חברה [נוקיה, מוטורולה..]? נוקיה וצבע? כסוףףףף ואיזה צבע בבית? בחדר שלי? תכלת ווש ? או הטלפון ? בבית- הוט או בזק? בזק יש מזגן בחדר? כה וטלוויזיה? כה 25 ומחשב? כה ומיטה? כה וחצי .. ושטיח? לא.. פרקט וארון? כה נועל קרוקס? לא.. התנכיות שלי הכי מאגניבות מה אתה לובש עכשיו? בוקסר אתה אוהב להיות ערומ/ה? כה יש קעקועים? לא ופירסינג?לא שמן?לא איזה אנטי וירוס יש במחשב? משו טוב.. עשית אפצ'י כרגע? לא ובמהלך השאלון?לא צבע עיניים: ירוק זית ? צבע שיער: שטני בלונדי ? צבע סמיכה: *שמיכה .. כחול איזה משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט ושמפו? לוריאל שעלה לי 80 שקל לבקבוקון קטן ! וקונדישינר? אין הרבה שיער אז לא משתמש.. יש לק? לא בידיים ברגליים או שניהם? לא חלאס! חח איזה צבע? שיואו יש XP? כן אז מה הצבע של שורת ההתחל? כחול והכפתור התחל(סטראט) בירוק מחשב בעברית או אנגלית? אנגלית שעה: 00:34 שיר: שלמה עכשיו משהו מגניב! תוסיפו לשיר בתחתונים שלי.. משתמשים הרבה בהדגשות? לא רוצים שהשאלון יגמר? כן שיגעתם אותי מה כתוב לכם בשורה למעלה? שיגמר אתם מקבלים מסרים על תגובות להודעות שלכם? מה אתם חושבים ? וSMS? הגזמתם יא מכורי תפוז ואימייל? חלאס ממש הגזמתם אוהבים פירות ים? לא כשר:) בעע כל כמה זמן גוזרים ציפורניים ברגליים? לא גוזר.. מעצב עם הידיים ויוצא לי הכי יפה בכל העולם ובידיים? כנ"ל כוססים ציפורניים? עם הידיים.. עיצוב אישי. תושיטו את יד ימין לכיוון ימין הכי רחוק שאתם יכולים.. במה אתם נוגעים? בטלויזיה קחו את הספר הקרוב אליכם. איזה ספר זה? אין לי ספר קרוב ואין לי כוח לקום עכשיו תפתחו אותו בעמוד 17 שורה 4 מלמטה. מה כתוב בו? לא יודע הייתם רוצים להיות אלה שכתבו אותו? יש מצב שעה: 00:36 שיר:חלאס מה הדבר האחרון שאכלתם?מרק תירס בצהריים מתי עשיתם פיפי פעם אחרונה? לפני שעה אחרי הכדורגל.. הוא היה צהוב? לא.. שתיתי פוללללל אם כן אז לכו לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אייפוד? לא וMP3? כה וMP4?לא ואייריבר?לא ודיסקמן?כה ו-ווקמן?בטח זרוק איפשהו משנות ה80 באיזה מגירה מה תאכלו לארוחת צהריים?מים מינרליים.. צימחונים?ממש לא!!!! שעה:00:38 שיר:די :( נהנתם??כה מאוד חחחח

למעלה