אה, אממ, טיפה מאוחר לזה אבל.. ^^;

SaijinKun

New member
אה, אממ, טיפה מאוחר לזה אבל.. ^^;

יש לי יום הולדת היום וכאלה. בן 13. ואני מקווה שזה בסדר שזה בהודעה חדשה וכאלה. ם_ם; אתם יכולים להתעלם או להגיב, איך שבא לכם, לי לא אכפת~

wer1des2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב! ^_____^

עד 120000000000000000!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifחמוד! ../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo65.gif

בר מצווה זה חשוב
עושה באולם?

יואו מזל טוב!!! ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

למה הייתי משוכנעת שהיומולדת שלך ושל שיפס זה בכלל מחר? ם-ם;;; בכל אופן, יומולדת שמח :םםםםם

מית צאן

New member
מזלטובDDD:../images/Emo119.gif

עד 1240 וזה^-^ תמשיך להיות כ"כ חמוד כמו שאתה3333>

Nittle Grasper

New member
טלווווווש 3333>../images/Emo65.gif

מזלטוב בישי! D: *נשיקהחיבוק* (פרר אנחנו עדיין מדברים במרווחים של חודשייםX_X)

shaoran li

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo49.gif../images/Emo175.gif

עד 12400000000000000000000000000000000000000000000 שנים ושיתגשמו כול חלמותיך

NoAmItA ChAn

New member
מזל טוב!!1 פםפםפםפםםם~~ ../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif

כתבתי לך ברכה מושקעת אבל זה מחק לי אותה, המחשב הזבל הזה. אז אני אנסה לשחזר אותה: דבר ראשון המונהמוני מזל טובים ועד 1240 שנים (או עד מתי שתרצה D:). הרבה הצלחה, בריאות, אושר, כושר ויושר, שתצליח במה שתרצה ובכלל בהכל 3333> דבר שני, המון מזל טוב והצלחה בבר\ת מצווה שלך ושתלמד ותחכים כמה שיותר D: אה, ותפסיק להיות כזה אימו!!1 ולבסוף אחרי שאמרתי (כמעט) את הכל, אני מרגישה חופשייה להגיד שתזכה להרבה מנגות ואנימות, מתנות וברכות, שוננים למיניהם ויאויים וכל שאר הזבל הזה D: אז המון המון המון מזל טוב שוב, ואני מקווה שברכה יצאה לי כמו שצריך ^^. פעם הבאה שניפגש אני אקנה לך מתנה D: לילה טוב ומזל"טים לרוב, נעם.

OMG.

אתה גדל כזה מהר. ]; אם כי, מה שיותר מעציב אותי, שאנחנו בקושי מדברים. תתחבר יותר למסן, יא פאקצה. בכל מקרה, מזל טוב, והרבה אושר. D: מי יתן וכל מה שתרצה, תשיג בסופו של דבר. אוהפת'תך נשמה, אל תשכח.

MomijiSan

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif../images/Emo151.gif|קרמבו|

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifיא, באיזה דיליי דפוק אני.

אמג! טלצ'אנ! ברמצווה!!!!!!!!!!1111 ם: אוף. גם אני רוצה. אר, אנחנו לא מדברים יותר וזה דפוק! ;;~ בכלמקרה. המונהמונהמונהמונהמונ מזל"ט ^_^ שתזכה לבישים מטורפים שירוצו אחרייך ברחוב בגלל השיער. (מה שאני הייתי עושה אם הייתי גרה לידך XDD) אוהבת אותך
~ ^_________^

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifאוי, רגע, זה לא דיליי. איכ! תאריך במחש

ב מטומטם XDD

Lust chan

New member
טלושששששששששש../images/Emo23.gif../images/Emo135.gif

האומו הזה לא שלח לי את ההודעה, עד שכתבתי אחת _ארוכה_!!! כוסאמאשלזה, ננסה לשחזר X__X המוןהמון מזלטוב, יומולדת שמח וכאלה~! D: אושר, עושר, עד 4543534534523... ובישים. המוווווווווווווון בישים +____+... *חיוך מטופש* בכל מקרה, כן >__<;;;; תפסיק להכחיש דברים ולהיות עם ביטחון עצמי בגובה הדשא, כי זה לאמשו ]: ותתקדם בהוסט וגלקסיאנג'ל ותפסיק להיות לסבופובבבבבבבב כי שוג'ו איי זה מהזה אאבהההה ;;~ כן, אוקיי, לנקודה ^^; תישאר כזה אוקא חמוד ומעיך שאני כ"כ אואבת D: ותפסיק לחיות באשליות כי אתה מוכשר. ובישי. בוהא :)
כואבת לי היד אז אני לא אקליד יותר, אני ממש מקווה שתאהב את הציור <__< כי הוא ממש מושקע ושיגע אותי לגמרי ו..ו.. ;__; אמ, כן TT; ומזל טוב שוב D: מחכה כבר שתבוא לת"א 3>, הסאמא המגניבה והאפלה (דגש על אפלה!!1 גם כתבתי את זה בציור והדגשתי עם ורוד מנצנץ, אבל זה נקטע בסריקה XDD) שאואבתותך המון 3:

mikokikyo

New member
גומן טל צ'אןT_T

אני הייתי ממש בטוחה שזה היום T_T טוב, אז דבר ראשון: מזל טוב!!!!1111111111 דבר שני: אני ממש ממש מצטערת T_T אתה כבר יודע על מה T_T וכזה, עד 1240!!!!!!!!!!!!!11111111111 מי יתן ומלאמלא בישים יקפצו סביבך בבישיות, ושסוף כל סוף תכיר בכך שאתה שווה הרבה יותר ממה שאתה חושב שאתה שווה, כי זה ממש ככה>.< הרבההרבה בריאות ואושר, ואם אפשר אז גם קצת עושר P: שתהיה הכיהכי שמח שאפשר, כי הכיהכי מגיע לך להיות כזה3>!11111 333333333>!!!!!11111

למעלה