אה אני זזתי

אה אני זזתי

טוב הנה תנשמו קצת אוויר אני הולכת ביייי שיהיה שבוע טוב אני ככה ככה לא יודעת יהיה טוב

סהרההההההההההההההההההההה

חחחחחחח אני מאיימת שאלך אבל יש לי בסוף עוד שעה אין ישיבת צוות יששששששששששששששששששששששששששששששששששששש איפההההההההה את? ואני גורמת התקפי לב? ואני גורמת להחסיר פעימה? ומה איתך? תני סימן לפחות שאת איתנו

עדידוש

היתה כותבת קבועה בפורום, הכותבת השאירה הודעות, היא נעלמה וכבר לא מגיבה להודעות אין סימן חיים, אנחנו מודאגות יש לנו אחריות משפטית אז נפנה אותה לכללי השימוש בפורום ואם לא נקבל תגובה בהקדם עוד היום נאלץ לפעול , ולהפעיל את המלאכים. אז ציפור כחולה שלנו אליך אנחנו מתגעגעים ואם את בחופשת בילויים , אנחנו לך מותרים ומפרגנים. ואם את לא מרגישה טוב אנחנו מהר אותך מאתרים. ולא חוסכים באמצעים. מחכה!!!!!!!!!!!!!!!

מקובל עלייייייייי

תיאור: מלאכית הוא שמה ציפור כחולה עונה לשם סהרה אוהבת תומכת ומצחיקולה לא קטנה עקשנית במידת מה ובלי להתעצבן זה באהבה

סהרה

אני מקווה שאת לא כועסת עליי על ההודעות פשוט קצת באטרף וצריכה להשלים עם העובדה שאני בבית ואת לא באזור זה הכל המון המון אהבה אני מקווה שיהיה לך יום נעים תודה על הכל נדבר עוד

עדידוש מה לקחת אחריות זה מצויין :cool:

מה רק המלאכים ידאגו לנו ? ;-) ומי ידאג למלאכים אחותי אה? איך אומרים מכל מלמדיי השכלתי, המלאכים מורים טובים.

אווווווף

שוב נוחתת עליי רוח באסה אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווף חייבת ללמוד לשלוט על זה

למעלה