אה.. ברי, תודה על התשובה

DaViD3.11

New member
אה.. ברי, תודה על התשובה

ממקודם בקשר לכסף, אך לא ציינת כמה כסף מזומן (כולל טרבלר ואיך לחלק בינהם, כלומר כמה טרבלר וכמה "ירוקים")? הרי את הדולרים אצטרך בכל מקום, גם כשאעבור למדינה אחרת, הם תמיד מכובדים... (ובאיזה סכומים? כסף קטן, גדול וכו´..). יתכן וענית אך כנראה שלא הבנתי לגמרי... בכל אופן, עוד שאלה - הבנתי שלנפאל לא צריך לעשות ויזה מבעוד מועד. מקבלים כשנוחתים בשדה התעופה או במעברי גבול אם זה באוטובוס/רכבת? אני שואל שוב ליתר ביטחון כי באתר "המזרח הרחוק" ראיתי שיש טופס לברשת ויזה נפאלית להורדה... בתודה מראש - אני

אכן עניתי לך..

ואענה לך שוב בשמחה בהודו אתה תסתדר מעולה עם 300 דולר לחודש (אני לפחות הסתדרתי ככה ) אבל זה תלוי בך היכן אתה תישן היכן תאכל. אם אתה רוצה להיות בהודו חודש אחד בלבד אולי אתה תרצה לטוס ולא לבזבז זמן רב ויקר על נסיעות באוטובוסים שלא לדבר על קניות (יש שם כל מה שאתה לא מעלה על הדעת) בקשר לחלוקה תלוי כמה כסף אתה לוקח איתך אני למשל לקחתי כ 500 מזומן ובערך כ 3000-2500 בטראבלצ´קס לכל טרבלצ´קס יש מספר משלו תרשום לך את כל המספרים על דף ושים אותו אצלך הרחק מהם למקרה שחס ושלום יגנבו לך הטרבלצ´קס יש לך ביטוח וכל סניף של החברה תקבל בחזרה את הכסף (הכי מומלץ של אמריקאן אקספרס) יש להם סניפים בהודו בתאילנד בנאפל גם כן נדמה לי שיש כך שאין לך מה לדאוג כמו כן היה לי כרטיס ויזה ששימש גם ככספומט. בקשר לויזה בנאפל אין לך מה לדאוג אתה מקבל בשדה התעופה וגם במעברי הגבול שבוע טוב ברי

למעלה