אה-הא!

Z A M i

New member
אה-הא!../images/Emo41.gif

(אין לי מושג איך לקרוא לשרשור הזה) בשביל שלכולם תהיה הזדמנות להכיר את כולם,המצאתי שרשור(טוב,זו לא באמת הסיבה..אבל בסדר.)- אז ככה,אני(לדוגמא) שמה תמונה שני אוהבת של מישהו שאני פחות מכירה/בקשר איתו, בתוכן ההודעה, אני "משבחת" את אותו אדם(כמו שעושים ב'שרשור אגו'), ואז אני שואלת את אותו אדם שאלה שקשורה בו.. האדם שאליו הפנתי את השאלה, עונה על השאלה, ואז שם תמונה שהוא אוהב של מישהו שהוא פחות מכיר...... וכל הסיפור מהתחלה. |אזהרה|ארבע הבהרות חשובות:
בשביל שלא יווצר מצב של שרשור אלכסוני מעצבן שכזה, את כל התגובות שלכם תשרשרו להודעה הזאת בלבד. אל תגיבו לאדם ששאל אתכם שאלה!..
תשתדלו לא לשאול שאלות מביכות מדי/אישיות מדי, ותשתדלו לבחור תמונה שלא נראה לכם שתביך את האדם הזה...
אם קרה מצב שמישהו כבר הפנה שאלה לאדם שאליו רציתם לפנות בעצמכם- לא נורא, אתם יכולים לשאול את אותו אדם גם אתם.. רק תשתדלו שאותו אדם לא יהפוך לנשאל המרכזי, כי אז זה יאבד מהטעם ויהפוך לשרשור 'המרואיין'/'הקורבן'.
אם אתם רואים ששאלו אתכם שאלה,תנסו לענות 'בהקדם האפשרי' כדי שהמשחק לא ייתקע. קיצר, אני אתחיל בהודעה הבאה כדי שהכל יהיה ברור.

Z A M i

New member
../images/Emo34.gif

('שיבוחים'): תום..
אני לא חושבת שאי פעם אמרתי לך את זה, אבל יש בך משהו נורא מסקרן, ותמיד רציתי לדעת עליך יותר.. מסיבה לא ממש ברורה,כל פעם שאני שומעת עלייך או שמישהו מדבר עלייך-עולה לי מן חיוך, (מעטים האנשים שרק מדיבור עליהם עולה לי חיוך..) את נראית לי פשוט בן אדם טוב..ויש בך משהו אחר מאחרים..שעדיין לא ברור לי מה הוא, למרות שאני מכירה אותך בקטנה.. שאלה- מהי הסיטואציה (הכי רעה/טובה/מוזרה שנקלעת אליה) שבחיים לא תשכחי? שוּט.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifשיצאתי מהארון בפני אמא שלי

זה היה הכי מוזר בעולם.
ותודה על השיבוחים.. :) תמיד אפשר להכיר אותי את יודעת. :)

Z A M i

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo206.gifחוקים חדשים!../images/Emo26.gif

בגלל שאני רואה שזה לא ירוץ ככה.. אז-אותו עקרון של "משחק", רק שהפעם כל אחד ישים תמונה-שיבוח-שאלה לבנאדם, בלי קשר לאדם הקודם ששאל.. ואותם אנשים שאליהם מופנים השאלות, יגיבו לשואלים אותם את התשובה שלהם. וכדי שאולי יותר תבינו- כל מי שרוצה-יכול לשים עכשיו תמונה-שיבוח-שאלה,למי שהוא רוצה! (תשרשרו להודעה הראשית.) לא צריך לחכות שיפנו אליכם כדי שתגיבו ותשימו תמונה-שיבוח-שאלה. ואם שואלים אתכם שאלה-אתם פשוט עונים את התשובה שלכם בתגובה לשואל, בלי להוסיף גם אתם שאלה וכו'. מישהו לא הבין?
(
ענבר,ידעתי שעדיף ככה..
)

וואי עכשיו קראתי, ברצינות...

וזו באמת פינה נחמדה, לקחתי את דברי חזרה, חלקית.

שחוררר

New member
.....

שובי אל ביתי תשובי להביט בעיני ערב שוב יורד וכבר נהיה מאוחר שובי אל חדרי זכרי שגם אם זה חורף עכשיו תסתכלי קרוב - מגיע יום מאושר בעינייך יפתי נשמר האור והתום יש יום מאושר או עצב שבא חוזר פתאום יש אור של כוכב מאיר ויש את אותו חלום כמה את יפה תמיד וכמה היום. מצטער.

איתן, נראה לי שלא כ"כ הבנת את

הכוונה של זמי. היא אמרה שתשימו תמונה של מישהו שאתם פחות מכירים מהפורום (את נעמה אם אני לא טועה אתה מכיר די טוב, לא ?) תרשום עליו משהו טוב, ואז תשאל אותו שאלה. טוב נו, מה זה משנה

שחוררר

New member
נו באמת ענבר.

עד שסוף סוף מישהו מקפיץ את השרשור של זאמי למעלה את רוצה להוריד אותו בחזרה למטה? וכן, זה שיבוח. ולא, לא בא לי לשאול שאלה. מה כואב?

שחוררר

New member
יאללה מה אתה עף עלי?

עיצבן אותי שאחרי שאני עושה הודעה שיש בה משהו רגשי, לבן אדם שחשוב לי, ומשבח אותו- בדיוק לפי ההוראות. פתאום באים עם תגובה כזאת. אני לא כותב הרבה הודעות בפורום כבר המון זמן, כל הודעה שאני כותב חצי עולם עט עלי. ובכל שאר ההודעות מסתבר שאני לא יודע לכתוב. נמאסתם סבבה?

hadas2401

New member
אף אחד לא עף עליך, איתן...

באמת שלאף אחד לא הייתה פה כוונה טובה. פשוט זו לא הייתה הכוונה של השרשור, זה הכל. [אם לקחת את מה שכתבתי בעין רעה-מה שממש לא אמור להיות ככה- פשוט תתעלם.]

../images/Emo12.gif זה לא היה מכוונה רעה, אמאלה.

אפילו רשמתי בסוף "טוב נו, מה זה משנה".. סתם הסברתי לך את הכוונה של השרשור .

שחוררר

New member
סליחה ענבר

עזבו, תקופה רעה. אני הולך לכמה זמן, נחזור מתישהו עם כוחות.

../images/Emo14.gif

"אם תלך מי יחבק אותי ככה מי ישמע אותי בסוף היום מי ינחם וירגיע רק אתה יודע ואם תלך למי אחכה בחלון בשמלה של חג שיגיע, יחבק אותי ככה, כמו שאתה מגיע.." גם אני מצטערת. יש כנראה דברים שהם מעבר ליכולת..

למעלה