אה-הא!../images/Emo41.gif
(אין לי מושג איך לקרוא לשרשור הזה) בשביל שלכולם תהיה הזדמנות להכיר את כולם,המצאתי שרשור(טוב,זו לא באמת הסיבה..אבל בסדר.)- אז ככה,אני(לדוגמא) שמה תמונה שני אוהבת של מישהו שאני פחות מכירה/בקשר איתו, בתוכן ההודעה, אני "משבחת" את אותו אדם(כמו שעושים ב'שרשור אגו'), ואז אני שואלת את אותו אדם שאלה שקשורה בו.. האדם שאליו הפנתי את השאלה, עונה על השאלה, ואז שם תמונה שהוא אוהב של מישהו שהוא פחות מכיר...... וכל הסיפור מהתחלה. |אזהרה|ארבע הבהרות חשובות:
בשביל שלא יווצר מצב של שרשור אלכסוני מעצבן שכזה, את כל התגובות שלכם תשרשרו להודעה הזאת בלבד. אל תגיבו לאדם ששאל אתכם שאלה!..
תשתדלו לא לשאול שאלות מביכות מדי/אישיות מדי, ותשתדלו לבחור תמונה שלא נראה לכם שתביך את האדם הזה...
אם קרה מצב שמישהו כבר הפנה שאלה לאדם שאליו רציתם לפנות בעצמכם- לא נורא, אתם יכולים לשאול את אותו אדם גם אתם.. רק תשתדלו שאותו אדם לא יהפוך לנשאל המרכזי, כי אז זה יאבד מהטעם ויהפוך לשרשור 'המרואיין'/'הקורבן'.
אם אתם רואים ששאלו אתכם שאלה,תנסו לענות 'בהקדם האפשרי' כדי שהמשחק לא ייתקע. קיצר, אני אתחיל בהודעה הבאה כדי שהכל יהיה ברור.
(אין לי מושג איך לקרוא לשרשור הזה) בשביל שלכולם תהיה הזדמנות להכיר את כולם,המצאתי שרשור(טוב,זו לא באמת הסיבה..אבל בסדר.)- אז ככה,אני(לדוגמא) שמה תמונה שני אוהבת של מישהו שאני פחות מכירה/בקשר איתו, בתוכן ההודעה, אני "משבחת" את אותו אדם(כמו שעושים ב'שרשור אגו'), ואז אני שואלת את אותו אדם שאלה שקשורה בו.. האדם שאליו הפנתי את השאלה, עונה על השאלה, ואז שם תמונה שהוא אוהב של מישהו שהוא פחות מכיר...... וכל הסיפור מהתחלה. |אזהרה|ארבע הבהרות חשובות: