אה-הא!

FijianSeas

New member
אה-הא!

ובכן, לאחר הודעות רבות המדברות על המבצע המדובר בסטימצקי
, סופסוף אתמול יצא לי לבדוק העניין (אני בנאדם עסוק.. או בעצם לא, רק אשליה של תעסוקה, תעבדו איתי אנשים!), ורשימת התוצאות קצרה, מידי, ולכן אני מקווה לעדכון עד סוף השבוע.. אבל בינתיים: Going Postal (כריכה עבה, יאמי
) Monstrous Regiment (למרות הדברים הלא כ"כ מעודדים שנכתבו עליו בפורום החלטתי לנסות. זה, והעובדה ששאר הספרים שהיו שם כבר יש לי, או לחילופין מההוצאה האמריקאית הנוראה ההיא, שאני מתעקשת להחרים) ודבר נוסף שלא קשור בעליל - פיטר פן (שלא הייתי בטוחה בקשר אליו, אבל חבר שלי התלהב כמו ילדה קטנה כשהראתי לו את הספר. כמובן שהוא הכריז שהוא גונב לי אותו ברגע שאני מסיימת
). ומן הסתם, לאחר שכבר שילמתי נזכרה המוכרת להראות לי ספר נוסף של טרי שברח מעיני הבוחנות, ועוד בכריכה עבה גודאמיט (אחד מספרי התוספת, לא זוכרת בדיוק, הכריכה הפנטה אותי ולא שמתי לב מה לעזעזל היה כתוב שם). היא עצמה אמרה שהתלהבה כשהוא הגיע, למרות שהיא רק קראה את "מורט" בעיברית.. לאחר טענות שהתרגום היה נורא, סיפרתי לה את סיפור ריבת התפוזים העצובה והוכחתי שיש הרבה לאן לרדת משם..

Athaclena

New member
את לא מתכוונת לכריכה קשה?

מזל"ט! תתחדשי! (אני כבר שמה את זה בcopy paste ליום שישי, כשכל שאר הפורום ילך לקניות) מה שאני כתבתי על monstrous regiment זה לא לא מעודד! לא שאני זוכרת מה כתבתי...

Maladict

New member
אני חושב.....

שהמוכרת הראתה לך את Monstrous Reigement יש לו באמת כריכה יפה. יש לי אותו ואנו מוכן להתחלף איתך תמורת גוינג פוסטל :p תרגום גוינג פוסטל לעברית יקרא - "הדוור נדפק פעמים" (לזכר הסרט). אגב אני יכול לגנוב אותך מחברך ברגע שתסיימי את הספר? :p?

FijianSeas

New member
אבל אבל..

יש לי את המשמר המפלצתי, קניתי גם אותו.. היה.. ואתה כמובן מוזמן לגנוב את גוינג פוסטל ברגע שאסיים.. כלומר עוד שלושה ימים אם אצליח להחזיק את עצמי..
האם ידעת, שכשמורידים את העטיפה העליונה של הספר המדובר הספר שחור כולו עם כתב מוזהב בצד? פריטיייי..

Maladict

New member
פריטי ורי פריטי

מדובר שם על אירגון של אנק מורפורק? איך הדברים בעיר עובדים?

smadarbi

New member
אוי לא! נכתבו דברים רעים על

Monstrous Regiment ? לא זכרתי את זה!!! הייתי היום בסטמציקי והיו לי בדיוק 5 דקות לפני הרכבת שלי אז אמרתי- יאאלה סמר! תקני לך ס]רים ב30% הנחה אז מה עם הם באמגלית??? ולא היה המון מבחר אז לקחתי את משמר הלילה ואז ראיתי את Monstrous Regiment שזכרתי שקראתי עליו בפורום אבל לא זכרתי מה???11! אז זה ספר לא טוב?!?!?! שיט!!!! והם לא מחליפים במבצעי הנחה!!! אוי יכולתי לקחת משהו אחר....

tmaz

New member
לא, לא

אני חושב שזה אני שכתבתי "דברים לא טובים" על monstrous regiment. תרשו לי להבהיר: כדאי לקרוא את הספר! לא להחליף! הוא משתפר בקריאה שניה! הוא לא מהמדהימים שבספריו, ויש לי אליו כמה טענות, אבל שווה לחלוטין קריאה, ובעל כמה פנינים חבויות מוצלחות מאד. עלו והצליחו!

FijianSeas

New member
ובכן..

טרי זה טרי. זה תמיד טוב :) וחוץ מזה משמר הלילה מעולה.. הספר שדרם לי להעריץ את ויימסי.. (אחי סיחק היום בוורקראפט ברשת, והיה שם בחור בשם קפטן ויימס. כמובן שכשראיתי את זה התחלתי לצחקק כמו ילדה קטנה)

FijianSeas

New member
Discworld Almanac../images/Emo70.gif

זה מה שראיתי!! אהמ.. זו היתה סתם הערה, כי גיליתי מה זה היה.. ובכן, אני לא מצליחה להרדם, הולכת להמשיך את גוינג פוסטל.. אויש לח וון שפתפאה חביב ביותר..

DviRincewind

New member
כריכה קשה...

אני וכריכה קשה לא חברים טובים. 1. זה לא משתלב לי במדף, שם כל הספרים הם נמוכים בכריכה רכה. 2. לא נוח לקרוא בשירותים. 3. לא נוח לקחת לצבא. 4. עולה בערך כמו צנרת מוזהבת למקלחת. אי לכך ובהתאם לזאת אני מוכן להמתין את החודשים הארוכים עד שGoing Postal יצא בפייפרבק. חוצמזה שגם ככה יש לי בערך 3 פראצ'טים שמחכים לי שאקרא אותם על המדף, ועוד ספרי נון-פראצ'ט-רילייטד כמו המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה. הו, קשים חייו של חובב הספרים.

למעלה