אה ואגב- זה לדודי וניר

feyoula

New member
אה ואגב- זה לדודי וניר

באיזשהו שלה נהייתי קצת מסוממת על הכביש ושכחתי שאני עוקבת אחריכם..(ככה זה כשאתה גם מופרע קשב וגם עייף) ואז נזכרתי לפתע שאני אמורה וקלטתי שאני כבר לא!! חחח... מזל שבשלב הזה כבר הבנתי בערך איפה אני.. ועוד יותר מזל שלא הגעתי לאיזה ג'לג'וליה או משהו...צחוקים. שמתם לב לזה בכלל? בחיי יום אחד עוד אגיע רחוק עם הרחפנות הזאת..אה יא יאאיי ודבי עוד דיברה על הדף מאחורי העץ, נראה לי שניצחתי..

ניר חדש

New member
בטח ששמנו לב

אנחנו פנינו ימינה וראיתי אותך ממשיכה ישר בכזאת החלטיות, ואמרתי לדודי ומאור שבטח את יודעת לאן את נוסעת כי כבר זיהית איפה אנחנו נמצאים, והם כמובן הסכימו אותי. אם היא ממשיכה ישר, היא יודעת מה היא עושה :)))

feyoula

New member
חח איזה חמודים אתם:)

תודה ששמרתם עלי בדרך!! ותודה לאל שבחרתי לרחף במקומות מוכרים:) כנראה שזה מן מנגנון כזה של גנובים, שאם באמצע ריחוף המוח מזהה איפה הוא, ישר זה עובר לטייס אוטומט. חחחחחח אתם מקסימים! באמת תודה:) נ.ב. אני צריכה להכין לבן דוד מריונטה של סופרמן לבר מצווה ויש לי איזה רעיון לעבודה עם עיסת אבל אשמח לשמוע המלצות לפנים ועיניים יפות כי אני בד"כ מציירת אבל סופרמן הוא מדויק ומהוקצע כזה.. וגם השיער עם התלתל הזה.. אני חולה על הבר מצווה בוי ובא לי שזה יהיה מושלם:)

ניר,אכן אמרת! מאשר ומגבה כל מילה

כבר אתמול בלילה ראיתי את ההודעה של חמוטל ושלחתי לה מסר שתואם מילה במילה את מה שכתבת... בכל פעם שנזכרתי בזה בלילה נקרעתי מצחוק בשבת יש לי כנראה 2 הצגות בבוקר בדרום השרון מה שאומר שאפספס את ההזמנות לראות את "סינדרלה" בת"א ): בהמשך אשלח לך מסר! חג שמח

maorkad

New member
ניר טל תודה על השירות שלך ../images/Emo25.gif

על הדרך וההסעה שעשית לי ודודי תודה רבהההההההההההה

ניר חדש

New member
מאור - מועדי הצגות

מאור, כרגע ההצגות שקבועות לי הן באירועים פרטיים / מקומות פרטיים ולכם אני אצטרך לשאול את מזמיני ההצגה מראש האם אפשר להביא "צופים" מטעמי לראות את ההצגה :) ביום שבת הקרוב יש לי הצגה בתל אביב (זו שדודי לא יוכל להגיע אליה כי גם הוא עושה הצגות באותו הזמן) ואם תרצה לבוא תודיע לי, ואני אבדוק אם אפשרי... בכל מקרה אני מקווה בחודש הבא לעשות הצגה לחברים ומשפחה וכו' ואז כמובן אודיע לכ-ו-ל-ם להביא את עצמם וגם את הילדים, נכדים, נינים, אחיינים ושאר צאצאים או סתם ילדים שתמצאו ברחוב ותביאו אתכם. ביי בינתיים ניר נ.ב. אין על מה, "השרות" היה בכייף, והנעמתם לי את הדרך :)

שמחה לבשר-הגענו בשלום../images/Emo140.gif

אפילו שברגע האחרון החלטתי לוותר על כביש 6 ואפילו עברתי בנתניה ואז עוד עצירה בזכרון.... נעמי ( תסכימו אתי שהיא היתה כוכבת הערב? בכל אופן, בשבילי- היא תמיד הכוכבת)ישנה כל הדרך. מלייוני תודות לדבי- על האירוח הנפלא, ההצצה לעלית הגג המופלאה ועל הצחוקים תודה לדודי (נשמה) וניר- על התמיכה הטכנית והנפשית בעודי מתברברת בנפתולי פלשתין ותודה לכל הנוכחים מקטן (שקד) ועד גדול ( אני הכי גדולה בפורום, אז למי תודה ולמי ברכה?) ובקרוב אני מצפה שתגיעו גם לצפון.... ולמי שלא היה ורוצה פרטים- אני לא הכתובת... אני פרשתי ראשונה (בעצם, יחד עם OMERRRRRׂ )

למעלה