אה ואתם יודעים מה אני חושבת?

swirrrly

New member
אה ואתם יודעים מה אני חושבת?

אני מאמינה שכל צוות הג´יי, הוא בעצם מעין צוות שנועד להיות. שממש רשום בכוכבים. נגיד... התפקיד של ג´ייד בצוות אני מניחה זה כוח ההנהגה, וגם העובדה שהיא ילדה מאוד מיוחדת. כל הזמן בפרקים יש רמזים לכך שהיעוד שלה בחיים הוא ענקי. שיש לה את זה. למשל.. איזה רמזים אתם חושבים שנתנו בפרקים לכך שהיא בעלת ייעוד? ואם אתם לא מסכימים איתי, תסבירו לי למה אתם חושבים שאין לה ייעוד גדול? התפקיד של ג´קי הוא הלוחם. יש לו כוח אלתור בעת הקרב, ומחשבה בהירה וחדה לאורך כל הדרך. התפקיד של ת´ורו הוא שומר הראש. כמובן של ג´ייד, ובעצם של כל הצוות. ובקיצור.. מה אתם חושבים התפקידים של האנשים בחבורה? או שאתם חושבים שאמרתי עכשיו שטויות?

Adj

New member
אולי זה יענה על שאלתך

מי זו הבחורה מתמונה 8? יכול להיות שזו... ג´ייד?

swirrrly

New member
למען האמת לא בדיוק שאלתי כזה,

יותר ניסיתי לפתח דיון...

effigy

New member
זאת צפע

שהיא התחמנית של החבורה כאילו אשת מבצעם מפולפלת ועירונית... הדוד הוא כמובן הקוסם המלומד... אבל מה אל טורו פוארט´ה ופאקו

nadiwainer

New member
שאלות:

1) עולם השדים זה צמד הפרקים שסוגר את העונה הראשונה? או שיש עוד פרק אחרי? 2) אפשר את רשימת הפרקים לפי העונות? 3) העונה החדשה היא 3,4 או-5?

swirrrly

New member
תשובות

1) עולם השדים זה בכלל איפשהו באמצע העונה השנייה. 2) עוד מעט אני אביא לינק. 3) העונה שכרגע מסתיימת בערוץ 6 היא העונה השנייה. עכשיו אנחנו מצפים לעונה השלישית.. ובעצם, אם אני לא טועה הרק עם בובות הקופים הוא מהעונה השלישית

swirrrly

New member
הנה הלינק,

וכפי שניתן לראות יש בעונה השלישית המווווווון פרקים שלא ראינו, והם ממש דנדשים בארה"ב.

nadiwainer

New member
רגע...אז

למה בעונה הראשונה יש 13 פרקים, ואיזה 40 בעונה 2? לאן הלך ההיגיון? ולדעתי הפרק עם הקוף היה הפרק ה3 של עונה 3, לא?

swirrrly

New member
הממ.. הם מקטלגים את העונות

לפי דעתי לא לפי מספר פרקים אלא לפי נושא.. 13 הפרקים הם על הקמעות בלבד ככה, ומשם הקמעות הם כאלה רק תת נושא, לא נושא עיקרים.. אז ככה הם עושים את זה.. ואולי, תבדוק.. קוראים לפרק: "I´ll be a monkey´s puppet" אם אני לא טועה..

למעלה