אה ומשהו חשוב לא פחות...

אה ומשהו חשוב לא פחות...

שמתם לב שהיו ילדים שהיו להם 2 להקות? אני ראיתי כמה כאלה !! וכמובן ששתיהם זכו... אז יש פה מלאא רמאים והם לא משתתפים בפורום הזה!... יאללה הפגנה: רמאים לא לפה! רמאים לא לפה! תצטרפו אליי..... אני צודקת לא?!

lool3

New member
זאת לא רמאות, מותר.

היו נותנים לכל אייפי לעשות משתמש אחד אם היה אסור יותר ממשתמש אחד. למקרה שלא שמת לב, יש הרבה עם יותר משני משתמשים אפילו.

dinp

New member
לא כתוב שאסור

תבדוק\תבדקי ב:עזרה והסברים

ה ב ו ב ה

New member
גם אני ראיתי בטקס

2 להקות שונות, בבעלות אותו משתתף! יש משהו בדברי אלינור המאמי... אני מציעה שאורנג' ותפוז ישקלו מחדש ובכובד ראש את חלוקת הפרסים!

Sharlotta

New member
זה לא אותו משתמש

הלהקה האחת - קו של העפרון - היא בניהול שלי, ולהקה שזכתה בקטגוריה מיד אחרי - מכבדים כרטיסי אשראי עם אני לא טועה? זה להקה בניהול משתמש אחר. זה היה באג בתצוגה שלהם... השם משתמש שלי נשאר גם בלהקה שלו/ה.אגב מישהו מאלה שכבר קיבלו את הפרס בטקסים קודמים יכול להגיד כמה זמן לוקח עד שיוצרים איתך קשר וכאלה?ולמה בדיוק התלושים?

ה ב ו ב ה

New member
תקבלי הודעה רשמית במייל

על הזכייה בפרס כנראה יום ראשון או שני, ותצטרכי להעביר להם במייל חוזר פרטים שהם יבקשו ע"מ לשלוח אותך לאסוף את הפרס... (בתור אחת שזכתה בטקס "שיר בשקל"). בהצלחה.

ה ב ו ב ה

New member
קבלי תיקון קטן..

אם זכית בתלושים, הם ישלחו לך הביתה.. אני זכיתי בזוג כרטיסים לזאפה, וזה נשלח לי בדואר :) לגבי תלושים? אין לי שמץ איפה אפשר להשתמש בהם.. ומה אפשר לקנות איתם..

Sharlotta

New member
אגב, על פי התקנון-

מותר שיהיו כמה להקות לאותו בן אדם, אבל הם כתובים במפורש שמשתמש שיש לו כמה להקות יוכל בכל מקרה לזכות בפרס פעם אחת בלבד ולא יותר.

ה ב ו ב ה

New member
כן, אבל זה אבסורדי

כי אם אותו משתמש מועמד פעמיים, וכביכול גם זוכה פעמיים ובאותו טקס/מצעד, הוא יכול לטעון באיזה פרס שהוא רוצה ממה שהוא זכה..

Sharlotta

New member
לפי ההגיון...

הם היו אמורים לחסום את האופציה שאותו משתמש יהיה מועמד פעמיים עם להקה אחרת כל פעם..אבל מצד שני לא הכל עובד לפי ההגיון פה:) אז אין לי מושג. קרה באמת שאותו בן אדם זכה פעמיים עם שתי להקות שונות?

מ ו ר י 1

New member
התלושים ל..

דיסקים מסעדות ספרים וכו'..זה מה שכתוב

Sharlotta

New member
אנ יודעת שזה מה שכתוב:)

מעניין אותי למה בדיוק.....עם כי אני אגלה את זה כמובן אחרי שאני אקבל אותם כך שזה לא באמת משנה משהו, אבל היה יכול להיות נחמד לדעת מעכשיו... :)

שתיהן זכו ושתיהן שייכות לאותו אדם ?

צרי קשר עם אורנג' מיי בנד, והם יטפלו בעניין. לאדם יכולות להיות מספר להקות אבל הוא יכול לזכות רק פעם אחת, ככל שאני זוכר.

למעלה