אה... ושכחתי לספר לך שאני בעצם

גברברת

New member
אה... ושכחתי לספר לך שאני בעצם

לא פנוי. פרט שולי ללא ספק. מה גורם לחלקנו לתור ולצוד אחר בני המין השני כאשר אנחנו למעשה מחויבים כבר ולבנו קשור בעבותות, הפלא ופלא לבן זוג שריר וקיים? האם הצורך לבהתרגשות? באדרנלין של ההתחלה? אולי סתם לגוון את החיים (מה רע?) ומה נותן לחלקנו את עזות המצח והיכולת לשחק את הרווקה/ה המאושרים (או שלא) ולהוליך שולל את העומד מולנו , תוך התעלמות מצרכיו, רגשותיו וההשפעה שהמידע החדש (שרק אנחנו מודעים לו) עשוי לחולל

Vdrums

New member
אני לא צד את בנות המין השני שאני

כבר מחוייב למישהי. (בעצם, אני לא צד גם שאני לא מחויב...
)

אמממממ

למעשה את על בגידה, נכון? ובזה אני דיי מתמצת. אבל מעולם ליבי לא נקשר בעבותות לאף אחד אז לא יודעת אם התשובה שלי קונה... בכל אופן, במקרה שלי, אין בעצם מחוייבות מבחינתי. כי המחוייבות עצמה נובעת מהרגש שיש לי כלפי הבחור. מכיוון ומעולם גבר לא עשה לי יותר מידי בתחום הרגשי, זו לא נחשבה בגידה. כי בגידה זה קודם כל בעצמי. ואני מאמינה שכאשר אני אמצא את זה שליבי יקשר בעבותות בגללו/בזכותו, אני לא אבגוד לא בו ולא בעצמי.

גברברת

New member
אני לא מדברת על בגידה, אני מדברת

על הכרות "חדשה" אשר הכל זורם בה על מי מנוחות (לפחות בתחילה) ואופססס.. אחרי שבוע שבועיים, (תלוי עד כמה שני בני הזוג או אחד מהם עסוקים ועירניים) מתגלה שלבחור המחזר הנלהב יש מערכת יחסים עם בחורה אחרת שמתנהלת לה מזה זמן והוא פשוט "שכח" לספר לך עליה. כן, אולי בעצם זו בגידה גדולה יותר אפילו, בגידה באמון שגורמת לחלקנו (נזהרת לי מהכללות :) ) לפתח מנגנונני הגנה וחשדנות מפותחים.

אז אנחנו בעצם מדברות על

מעין פלירט, אם זו לא בגידה. בכל אופן, אני מאמינה שבשלב כלשהו במערכת היחסים [אני אשתדל להימנע מהצמד 'מובן מאליו'], ההתאהבות פוחתת [עד נעלמת כליל] ונותרת רק האהבה הטהורה. אם אנחנו לא מדברות על בגידה, אז הייתי אומרת שזה סתם בשביל השתעשעות והחזרת הרגשות והריגוש עצמו של ההתחלה.

גברברת

New member
יקירתי, פיספסת

אני מדברת על בחורה שמכירה בחור שמציג עצמו כרווק (אכן לא שקרן) ואחר זמן קצר מסתבר שהוא אכן רווק אבל עם חברה קבועה מזה כך וכך שנים. הבנתוש?? לא מדובר על בת הזוג אלא על צלע שלישית שלא בידיעתה

מיקצב

New member
בגידה בגידה בגידה

התוודעתי לפני ממש זמן קצר לקשר , שהתחיל לו ואחריי שנוצרה התקשרות רגשית , הודיעה "עלם החמודות" שהוא לא פנוי , והאם כבודה מוכנה למרות הכל , להמשיך בקשר . אז זו בגידה בכל הסביבה , אך אני חושבת שהמילה בגידה לא בדיוק מתאימה בגידה היא מעילה באמון ואני חושבת וסליחה לכל "עדיני-הנפש" שזוהי זנות , להוליך שולל!!!

josefa30

New member
התפוסים האילו../images/Emo67.gif

משום מה.....יש להם יותר אומץ להתחיל עם בחורות.... הם רוצים עדיין להרגיש שהם שווים משהו כנראה.....ואם לא......אז הולכים להתנחם בזרועות האישה שבבית למה לעזזאל רק הם מתחילים איתי ??????

גברברת

New member
שאלה מצוינת ואולי השאלה הנוספת

המתבקשת היא ולמה לעזאזל הם לא מגלים שהם תפוסים מיד על ההתחלה ומשאירים את זה לאינטואיציות שלנו

josefa30

New member
לא מסתפקים במה שיש להם

תמיד חושבים "לשדרג" את האישה.....תמיד חושבים "מגיע לי יותר טוב מזה" ולא חשוב כמה טובה האישה שיש להם בבית...

Vdrums

New member
די לא כולם כאלה.

חלסססססססססססססססססססססס!!!!!!

גברברת

New member
מי אמר שכולם כאלו????

שאלתי אם מכירים את אלו ש.... זו ממש לא הכללה ונראה לי שהמגננה מיותרת לגמרי במקרה זה.

גברברת

New member
אואה, כל כך הרבה נשים מצליחות

להתעלל בך?? לא הגיע הזמן שתשפר את המצב? ייעוץ תמורת סכום סמלי של 200 דולר לשעה
יינתן בשמחה

Vdrums

New member
לא הייתי מגדיר את זה התעללות.

זה משהו אחר. נו תעשי לי הנחה אני כותב בפורום שלך... 100$, הולך?

למעלה