אה...טופיק?

lorien

New member
אה...טופיק?

אוקיית אז בטופיק הזה כל אחד כותב כל מיני דברים וציטוטים מצחיקים מהספר! למשל: כשקאסי הפכה לסוס והשתתפה במירוץ, ואז לא זוכרת מה קרה אבל קיצר היא אמרה לפרש שרכב עליה "תחזיק חזק" בדיבור מחשבה, והוא נדהם ואמר :"בסדר סוס מדבר..." וזה הרג אותי....

Silver Fox

New member
*מהנהנת בהתלהבות*../images/Emo82.gif

*רצה להביא את ספר 16* ציטוט מספר 16, פרק 6... הקטע שהם עולים למטוס וטוביאס נתקע בתוך האסלה... (כשנרשמתי לתפוז זה היה הציטוט הנבחר בכרטיסישי שלי) "טוביאס, איפה אתה?" "המממ טוב... זה משהו חלק. ו... וזה היה שונה כשנחתתי כאן. זה חלק ולבן. אבל רטוב. אני חושב שיש איזה אם גדול מתחת או משהו כזה." כולנו ניסינו רגע להבין איפה טוביאס נמצא לפי התיאור. "הו, אלוהים! טוביאס, אתה בתוך האסלה!" "טוביאס, צא משם לפני שמישהו יורד את המים". "המממ... אתם זוכרים שאמרתי שזה היה שונה כשנחתתי כאן? קודם היה אור. עכשיו יש חושך." "הוי, איכס!" "טוביאס, אני חושב שעכשיו יש חושך בגלל שמישהו התיישב על האסלה." "רגע. אתה רוצה להגיד לי שאני נמצא בתוך האסלה של השירותים. ושמישהו התיישב על האסלה. אבל אז... הוי, אלוהים". "תיזהר מחפצים נופלים"... זה כל כך קרע אותי...
אני גם אוהבת את כל הבדיחות של מרקו ואת ההתחלה של ספר 18, שאקס עושה בלגן בקניון רק כדי להשיג לחמניות קינמון... וגם את ההתחלה של ספר 15, שהם משתנים לתוכים ועושים מהומה בקפה אמזונס...

Nagini Potter

New member
*Party Pooper* ../images/Emo182.gif

האמת, זה נשמע הרבה יותר מצחיק באנגלית... "!Falling objects" לי זה לא יקרה Nagini Potter כך מבהירה מורתי לאנגלית לתלמידיה את דקויות השפה האנגלית: "-'מה ההבדל בין vacation ל- holyday?' -'Holyday is something that has to do with... holyday, and a vacation is a vacation.'"

Silver Fox

New member
אה, וגם......../images/Emo82.gif

ספר 14, עם הסוסה הצנועה: "עוגיות קקי. מנה חמה".

למעלה