אה... מה אומרים?...

אה... מה אומרים?...

קודם כל, שלום לכולכם... האמת, אין לי מושג כל כך מה עושים כאן... ומבחינה תחברירית המשפט הזה כל כך לא נכון. אני רק מקווה סופסוף שמצאתי מקום שאפשר להיות בו... מהלקחים שלמדתי מהעולם האמיתי... לעולם אל תיתן למישהו להתקרב אליך...

לירוי25

New member
מלאך קטן../images/Emo41.gif

לא יודע מי היה המורה שלך או איפה למדת אבל אם לא תתן לנו להתקרב אליך איך נוכל לעזור לך? להצחיק אותך? להכיר אותך? הגעת למקום טוב אח שלי! שב, תרגע, כוס שוקו חם בדרך אליך. אנחנו כאן בשבילך תמיד! לירוי

זה סיפור

ארוך, ומלא דמעות.... אבל קודם כל, זאת את... מקווה שבכל זאת יש לי כאן מקום... משתי סיבות אני עצמי ואנוכי הגענו לכאן... כי אנחנו לא מסתדרות עם בנות, וסתם, כי בא לנו... אני בן אדם בודד... אני זאב בודד כזה. אני לא אוהבת אנשים. ממש לא. אולי זה בגלל שכל מי שאני מכירה פגע בי? פוגע בי? ממשיך לפגוע בי? אולי. אבל אני לא מרירה... אני חושבת שקוראים לזה קלוסרפוביה...

לירוי25

New member
קלסטרופוביה זה פחד ממקומות סגורים

אבל לא ניהיה קטנונים.. מקום תמיד יש לך! אני אפילו שומר לך אחד לידי! לכולם כאן יש סיפורים, חלקם מצחיקים, חלקם כואבים, וחלקם סתם סיפורים. דברי לכשתרצי. תמיד יש כאן מי שיקשיב!

MARMELAD

New member
הי מלאכית....

אז קודם כל נא לנגב את הדמעות... ברוכה הבאה! אני מקווה שתמצאי את המקום שלך איתנו... ואל תתביישי - יש סיפורים ? יאללה - לדרך. מקשיבים. גיא

אבל קלוסרפוביה

זה משהו אחר.... שאני המצאתי - הקרדיט בילונגס טו מי... פחד מלהתקרב לאנשים... ותודה לכם... למרות שהייתי כבר כאן...

למעלה