"אה, נייטוויש זה שם של להקה?!"

Nightborn

New member
"אה, נייטוויש זה שם של להקה?!"

רק היום גילו חברי לכיתה ש"נייטוויש" אינו שמו של משורר גותי מהמאה ה-19. זה משום שיש לי נטיה לצטט שירים של נייטוויש באותה מידה כמו משוררים מהסוג שהזכרתי. אז, איזה ציטוטים הם האהובים עליכם? האם אתם נוהגים לצטט את השירים של נייטוויש? איזה?

box 5

New member
אין לי למי לצטט =]

אבל כל היומן/מחברות שלי מלאות בחלקים של שירים... הכל =\

LadySilkworm

New member
XD

רוב הסיכויים שחוץ מחברה שלי ואולי עוד כמה בנות, גם הכיתה שלי תגיב ככה XD אחשלי בכלל מעצבן אותי. הוא כל הזמן אומר שאף אחד לא מכיר אותם, שהם גרועים[בלי להכיר אותם!!] ואני מתחרפנת ממנו, ומתחילה להרצות לו שזה שאין את השירים שלהם בגלגל"צ[ותודה שזה ככה] לא אומר שאף אחד לא מכיר אותם, ושדווקא הרבה מכירים אותם. טוב, לא חשוב. XD אני לא מצטטת לאנשים, אני אוהבת לרשום ציטוטים..במחברות, בשולחן בבצפר. אבל הבעיה שאני לא זוכרת הרבה. יש הרבה ציטוטים יפים, אבל זה ייצא קצת ארוך. P:

../images/Emo6.gif

נוהגת לצטט את נייטוויש..יש לי מלא ציטוטים ביומן וכמובן שאני כותבת גם על השולחן שלי...יש בשירים של נייטוויש המון ציטוטים יפים..
ניסיתי להשמיע לאחת החברות שלי נייטוויש והיא לא אהבה(בלשון המעטה) אבל ממש אהבה את השם של הלהקה...

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

טוב נו, תומאס מצטט המון את שייקספיר אז זה לא כל כך שונה :] (למרות ששייקספיר לא מהמאה ה19 אבל שיהיה. :X) ממ הציטוטים האהובים עליי זה מבשורות טובות (ניל גיימן וטרי פראצ'ט), ומ"כטוב בעינייכם" (שייקספיר
) שני דברים שממש כיף לצטט. נייטוויש פחות יוצא לי לצטט, אבל אני ממש אוהבת את הליריקה של תומאס ואני חושבת שהיא אף גאונית. איזה משוררים גותיים את אוהבת? אדגאר אלן פו? (
) הלורד ביירון?

Nightborn

New member
גם וגם.

וגם וויליאם בלייק. וחוץ מזה, אני וורתריסטית מושבעת. (צריך להכניס את זה לחתימה שלי. "וורתריסט זה -לא- גותי בצבע!")

../images/Emo6.gif

שמעתי שהמון מעריצים שלו התאבדו בעקבותו או משהו
(וורתר) בדיוק יצאה הוצאה חדשה של פרנרנשטיין של מרי שלי ודיי חופרים שם על ההשפעות של כל מיני אנשים על הכתיבה שלה וזה היה אחד מהם. :] הוא נשמע סופר ממש טוב, רק איפה לעזאזל אפשר להשיג את הספרים שלו?

Nightborn

New member
בכל חנות ספרים גדולה.

"פאוסט" יצא בשתי מהדורות חדשות לפני חצי שנה, ואת "יסוריי וורתר" אפשר למצוא מדי פעם. אני לא יודעת אם תרגמו אי פעם את "גץ".

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ורד:] חחחח משעשע הסיפור שלך P: אני אוהבת לצטט משירים, מנייטוויש דווקא פחות יוצא לי, כי הליריקה אובדנית מדיי עבורי
אבל מדי פעם כן:)

../images/Emo187.gif

לא ממש יוצא לי לצטט (בעיקר כי יש לי זכרון גרוע ^^") אבל לפני כמה זמן כתבתי על איזה שולחן בבי"ס "Hail the oceanborn!" ומספר הפורום XD

נייס! ככה נפרסם את הפורום XD

יו, חבל שלא צילמתי את השולחן שלי של שנה שעברה
הכל היה מקושקש בשמות של להקות ומלא ציטוטים XD

לא..

זה היה די מכוער XD וגם לא הייתה לי כ"כ דרך לצלם. הייתי עושה את זה גם השנה אבל כל שעה בערך אני בכיתה אחרת וחוץ מזה שולחנות מתחלפים הרבה
(ויש גם את העניין הפעוט שאני כבר לא מסוגלת לזכור ליריקס.. X_X)

למעלה