אה?קון. התפקדות אחרונה.

אה?קון. התפקדות אחרונה.

אז מסתבר שיש אנשים בסוף באים\לא באים. ובכן, סדר? פרטים אחרונים: מחר, בגני התערוכה. כרטיסים ללא הגבלה, כפי שהבנתי, כך שאין צורך להילחץ בשעות, אלא אם כן את מתכננים משהו. מומלץ להסתכל בתוכניה: http://www.animecon.org.il/ ולפי הצעתה של מישל, מפגשפורום יהיה בשעה 12 וחצי, בחצר שמול הביתן באזור האנימהקון. בשירשור זה תוכלו להגיד אם אתם באים או לא, להציע החלפות, למכור דברים, וכו'. סופשבוע טוב. [:

מית צאן

New member
באה^_^../images/Emo119.gif

באיחור קל@.@ אני אגיע באיזה 12@.@ ו...מי שמעוניין, אני אשמח למכור לו 3 מנגות של צ'וביטס במצב טוב מאוד (לא מושלם, אבל מעולה. בלי לכלוכים/קרעים). ווליום 6, 7, 8 (כל אחד לחוד)- 30 ש"ח. שני ווליומים ביחד- 55 ש"ח שלושת הווליומים ביחד- 70 ש"ח ואם אתם חושבים שזה יותר מידיי- אל תגידו לי-.- כי כל מנגה עלתה לי 50 ש"ח, אני חושבת שזה הוגן מספיק. ו...תבואו;;

SaijinKun

New member
בא.

מוכר נשיקות. סתם. מחלק חיבוקים. וציורים. לא מוכר כלום, מוחעחעחע WER^$%&#$. אממ, כן. אין לי עוד שטויות לפלוט, אז... ס.ס

מית צאן

New member
גם מישל באהD:../images/Emo119.gif

פשוט ישלה בעיה עם תפוז וקשה לה להגיב... בקיצור, היא ביקשה ממני להודיע לכולם שהיא באהP: אז לחכות לבואה ולחנוק אותה בחיבוקים כשרואים אותה, בארור?O:

Lust chan

New member
באותבאות!!!111111../images/Emo135.gif../images/Emo29.gif

בארו הצליחה להבריג את הכיסא, זומגגגגגגג כישרון שלי 3> ;; ואני לא אביא לך עכשיו חיבוק צ'אן כי את כבר יודעת מה יקרה XD

harar8

New member
אני מגיעה לכנס

בסביבות השעה 13:00 או 14:00 מקווה שיהיה כיף^^;

למעלה