אה!!#@$@ שכחתי לרגע הגר כפרע עלייך, מזל"ט לך
I izikd New member 15/11/05 #1 אה!!#@$@ שכחתי לרגע ../images/Emo84.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif הגר כפרע עלייך, מזל"ט לך
אה!!#@$@ שכחתי לרגע ../images/Emo84.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif הגר כפרע עלייך, מזל"ט לך
F fear of the shooli New member 15/11/05 #2 מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif
W WonderBoY X New member 15/11/05 #3 הגר מזל טוב..!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif הגר את מנהלת פורורם בת בת בת בת.......בנאי...!!! חולים עלייך תבואי לבקר אותנו.... אין עלייך...!!
הגר מזל טוב..!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif הגר את מנהלת פורורם בת בת בת בת.......בנאי...!!! חולים עלייך תבואי לבקר אותנו.... אין עלייך...!!
W W a C K o New member 16/11/05 #5 :> מזל טוב מתוקה!!!!!! תאמיני לי איזה יום הולדת יש לך! מה לא קרה לי היום חחח =]] צריך לראות אותי כדי להבין שאלוהים הרביץ לי שיהיה רק טוב תקבלי ברכה מיוחדת יותר כשנתראה :]
:> מזל טוב מתוקה!!!!!! תאמיני לי איזה יום הולדת יש לך! מה לא קרה לי היום חחח =]] צריך לראות אותי כדי להבין שאלוהים הרביץ לי שיהיה רק טוב תקבלי ברכה מיוחדת יותר כשנתראה :]
R Red Is The New Black New member 16/11/05 #6 מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif עד 120 וכל הברכות שאת רוצה!