אה

אה

אהההההההההההההההההההההההההההההההההוהההההההה
לא יכולה יותר
לא יכולה יותר
אף אחד לא שומע
אף אחד לא מבין
אף אחד לא פה כשצריך
אף אחד
גם אני לא פה יותר
אני בכלל לא פה
אני כבר לא קיימת
זהו זה

נגמר

כהכל נגמר, הכל נגמר.
אחרי הלמטה יש עוד למטה.
אף אחד לא שומע, זה מצחיק, זה נשמע כאילו יש מלא אנשים מסביב כשבעצם אין אף אחד.
הכי קל לשלוח לטיפול, הפתרון האולטימטיבי של כולם, לכי לטיפול, לכי.
יום אחד אני אלך באמת, אבל לא לטיפול, אני אלך רחוק.
יום אחד.

Lady Stark

New member
בחורונת

טיפול הוא לא הפיתרון האולטימטיבי. הוא לא כפתור שלוחצים עליו והכל מסתדר פתאום.

אבל האמת היא כזאת: אם את סובלת כל כך, את צריכה לבקש עזרה. וטיפול הוא עזרה.
כ-ן אפשר לצאת מהדברים האלה. מכל הרגשות השליליים שיש לך. מהתחושה שאת שקופה ושהחיים הם כאלה חרא. מהקושי לתקשר ולהסביר את עצמך. אבל את לפחות חייבת לעצמך לנסות.

אני שואלת בשיא הרצינות - מה מפחיד אותך בלדבר על זה ולנסות להרגיש יותר טוב?

את פוחדת שתנסי וזה לא יצליח?
פוחדת שיכאב לך לדבר?
יש לך דברים שאת פוחדת להגיד בקול רם?
פוחדת אולי לשנות את ההרגלים שלך?
לא מאמינה בכלל בטיפול?
מרגישה שלכל העולם יש סיכוי בטיפול ורק לך לא?

כל החששות האלה הלגיטימיים. אז בואי תנסי להגיד מי מהם מדבר אליך.

אני אלך עוד יותר לכיוון שלך ואגיד - גם אם את לא מתכוונת לשמוע בכלל על טיפול- אולי תתחילי בלהאמין שפה יש לך מקום? איך, אחרת, את מסבירה את זה שמחפשים אותך פה כשאת לא נמצאת?

אני אומרת את כל זה בניסיון לגרום לך להבין את המשמעות של טיפול. או של גישה בה את יכולה לעזור לעצמך להפריך את כל האמונות שאת חיה על פיהן ושגורמות לך להרגעש רע.
בסופו של דבר את תעשי מה שאת רוצה.

אבל שקופה את לא. גם אם תתווכחי על זה, בחורונת, את לא.

את פה ומקבלת הערכה וקרדיט. בואי לכי לקראתנו ותאמיני לנו.

אולי אם הייתי שפויה

יכולתי לענות על זה ברצינות, אבל מכיוון שאיבדתי את זה לגמרי, אני יכולה להגיד שאני אפילו לא יכולה לחשוב על מה לענות על זה.
כן תירוץ מטומטם יודעת, ויודעת שאת מגיבה לי רק כשממש אני כותבת משהו נואש בניסיון להעיר אותי, ובכל זאת אני לא יכולה להגיב כמו בן אדם.
מצטערת? שיהיה? לא יודעת.

Lady Stark

New member
זה לא תירוץ מטומטם

את בסערת רגשות עכשיו. אני יודעת ששאלתי אותך שאלות שלא קל לענות עליהן ובמיוחד כשאת נסערת.
אבל אני מעריכה את התגובה המסבירה שלך.
בחורונת, את רוצה שאכתוב לך יותר? זה יעזור לך?

הממ

אלו לא שאלות קשות, עניתי עליהן מיליון פעם אבל אין לי את הכוח לענות ולהסביר שוב, במיוחד שתמיד לא מסכימים איתי.
אני לא רוצה שתכתבי מתוך הכרח, את עונה כשאת רוצה, במיוחד שהדעות שלנו מאוד שונות.
לגבי יעזור, אני חושבת שהגיע הזמן להתקפל בעניין שלי, כלום לא יעזור

Lady Stark

New member
אני לא מתכוונת לכתוב מתוך הכרח

אני באמת שואלת, מרצוני החופשי וכוונתי המלאה, אם תרגישי פה יותר בבית אם אכתוב לך יותר.

זה בסדר שהדעות שלנו שונות ואני לא באה לחנך פה אף אחד. אני אומרת את דעתי מהניסיון שלי וכל אחד יכול לקחת אותה או לא, וגם לנהל דיון.

פשוט הרגשתי בעבר שקצת הדפת אותי אז לא רציתי לדרוך על היבלות אצלך.

אני חושבת

שאת צריכה לכתוב אם את רוצה, ואם לא אז לא.
לא חושבת שזה יעזור/לא יעזור לתחושות שלי, לצערי.

אני מנסה להבין איזה סוג של תגובה את רוצה

ולמה מצפה? אם זה חיבוק או סמיילי או פרח זה מספיק? כי אני לא בטוחה בכך. ואם כותבים לך משהו אז את הודפת "כן, אני כן שקופה", "לא, אי אפשר לעזור לי, תוותרו". אז אני שואלת מה כן. איך אפשר בכל זאת לתת לך את ההרגשה שאת לא שקופה ושלא ויתרנו עלייך? איך את מסבירה שאת 'שקופה' גם כאן אם מעולם לא ראיתי הודעה שלך נותרת מיותמת? ואם אני בעצמי מוציאה אחרייך 'משלחת חיפושים' כשאני רואה שלא כתבת השבוע? מה צריך לקרות כדי שתרגישי רצויה?

מירב189

New member
לבחורונת היקרה

קוראת את תחושת התסכול, הסבל, הכאב והרצון להרגשת שליטה בחייך.
ניכר, את מרגישה שאינך קיימת וגם אולי אנשי הפורום לא מצליחים להגיע אליך ועד אשר את מרגישה שהם למעשה לא קיימים בשבילך ועד אשר הם גם מתייאשים מתוך לא לדרוך על היבלות שלך.
אולי יקירה, אינך יכולה לבצע שינוי כלשהו, אזי את רוצה רגשות ניחומים למצבך, הבנה למצבך כי אינך יכולה עם כל הרצון לשנות את מצבך ולכן את חשה יותר מתוסכלת שאף אחד לא מבין אותך.
יקירה, מחבקת את כאבך, עוטפת את סבלך, מושיטהלך יד וירטואלית חמה ואשר מחזקת את ידייך כדי שתוכלי להתגבר על כל המכשול הזה שכל כך מאיים עליך ועל חייך.
תנסי לחשוב על תקופות שחשבת שלא הצלחת שתצאי מהמשבר הזה והצלחת לצאת בכוחות עצמך ואולי עם עזרה ואם הצלחת בזה, אין ספק שתוכלי גם לצאת מזה בהדרגה.
תעשי דברים שאולי את יכולה להרגיע את עצמך כגון: מוסיקה שאת אוהבת, מידטציה ועבודה על נשימות בטן, כתיבה אל הכאב, מאכל טעים שאת אוהבת וכל דבר אחר העושה לך טוב.
מאמינה בך יקירה, אשר תוכלי לצאת מהמצב שאליו נקלעת אליו, מתי שתוכלי להניע את עצמך לשינוי שאת מייחלת לעצמך ובכך לקבל שינוי באיכות חייך יותר ויותר כל פעם מחדש.
כעת אולי את צריכה רק שקט, מנוחה, לתת ללא כלום להשתלט עליך ולהתרכז בנשימות וברוגע שאת רוצה להשרות לעצמך ולאחר מכן לצאת בכל הכח והמרץ בכדי לקבל שינוי באיכות חייך.
מאחלת לך שתצליחי להתעלות על עצמך, להבין את אשר את צריכה לחולל שינוי כדי לצאת מהמשבר הזה ולקבל שינוי באיכות חייך ולהיות מאושרת ומעושרת מכל הבחינות.
תוכלי להמשיך לכתוב לנו עוד על מחשבותייך, הרגשותייך, התנהגותייך ונשמח לתמוך בך בהתאם.

בהצלחה בשינוי איכות חייך,

מירב

למעלה