אה.....

Lotus floweR

New member
אה.....

*מצפצפת* ציור! *מתכופפת ומנסה להתחמק מהקידונים והגרזנים שמכוונים אליי* הייתי אמורה לסדר את החדר...אבל זה מה שיצא:

*GormE*

New member
איזה יופי

זה מזכיר לי רישום שעשיתי פעם, בהשראת נחשי מים של גוסטב קלימט אין כמו בחורות במים זורמים או מעופפות או עולות בלהבות

yonabarak

New member
יפה מאוד

חוץ מהסרטים שמסתירים מקומות אסטרטגיים. כדאי למצוא פתרונות טיפה פחות מאולצים: שמלה, תחתונים וחזיה, או סתם עירום. רק לא הסרטים האלה, או קרעי בגדים שבמקה נופלים בדיוק על המקום.

ailag

New member
חדר מסודר להפליא

פששש... התמונה טובה. ממש טובה. אבל היה נחמד אם היית סורקת אותה לגודל יותר גדול..

Lotus floweR

New member
אני לא יודעת איך...

ולמרות כל ההסברים אני גם לא מבינה... ותודה... למרות שזה מקסימום ציור בשולי המחברת שלכן...^_~

ailag

New member
הנה

קודם כל, הציור טוב.. ואת לא צריכה להצטנע
שנית - בקשר לסריקה, *חושפת את פני ילדת המחשבים שלה* תדברי איתי בICQ, אני אנסה לעזור. אם אין לך ICQ את יכולה לשלוח הודעה בפרטי.. ICQ: 2451878 גודל זה דבר פשוט, בד"כ כשסורקים, אלא אם כן משתמשים בwizard / beginner mode יש מקום ברור שבו אפשר לבחור גודל או אחוז מהגודל המקורי.

Lotus floweR

New member
אבל הצעיף הוא כל הקטע!

יש לי חולשה לצעיפים... לא הייתי אומרת מאולץ, אבל יותר מסיבות של חוסר ידע... פטמות זה לא בדיוק המקצועיות שלי.

chatenoire

New member
הגזים?..

אמנים, מדענים ואנשי רוח מאז ומעולם למדו על הגוף האנושי מהתבוננות. אין דרך טובה יותר להכיר משהו מאשר להסתכל עליו וללמוד אותו מכל הכיוונים, הזוויות והתנוחות, ואם יש לך את האובייקט המדובר בבית (ואפילו על הגוף!) - מה טוב.

ailag

New member
הגזים?..

מזל שהיא לא היתה פה לפני כמה ימים, בשרשור ה"בנים שרוצים תמונות של חזה ערום כדי.. אמממ... ללמוד איך לצייר אותו. מממ הממ.." ;) אה כן, ו *מסכימה עם אביב*

comicsgirl

New member
לא קצת מפחיד?!

כלומר, להסתכל על הגוף שלך ולנסות לצייר אותו, נשמע קצת סוטה, אפילו...

ailag

New member
לא

אם את לא מתביישת לצייר עירום, ולא מתביישת לראות את עצמך כשאת יוצאת מהמקלחת, למה שתתביישי לשלב בין השניים? כדאי לקחת "דוגמנים" או "לדגמן" לעצמך גם לדברים אחרים, כמו תנוחות גוף קשות, או זויות ידיים (יותר מדי אנשים מכריזים שהם לא יודעים לצייר ידיים..) בכלל, webcam זה דבר ממש טוב בשביל זה.

comicsgirl

New member
תנוחות-כן.

אבל דברים מסויימים בגוף (כמו חזה, ואברים אחרים) זה קצת מבייש... ואולי זה בגלל שאני סתם ככה ביישנית...

Lotus floweR

New member
זה לא זה...(ומשו חשוב)

אני פשוט לא מפותחת כמו הבחורה בציור...והרי היא בתנאים אחרים משיש בבית שלי... וקטנה יותר. משו חשוב: עקב בעיות בידי השמאלית אני לא אצייר בזמן הקרוב. למעשה זה עינוי לכתוב את ההודעה הזאת אז אני אפסיק.

למעלה