אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

krin88

New member
אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיו..... עכשיו חזרתי משיחה עם אמא שלי ונעם ולכבוד היום הולדת שלי קיבלתי את המתנה המושלמת ביותר!!!!!!!!!!!!! אני עושה פנסיון על אדי!!!!! אני פשוט מאושרת!! רכבתי עליו כמה פעמים ובשיעור האחרון אתמול קפצנו מסלול של מטר+!! זה פשוט המתנה הכי מושלמת שקיבלתי בחיים!!!!!!!!!

Shai Felton

New member
וואו!!!!!! מזל טוב../images/Emo170.gif

שמחה בשבילך!! לא ידעתי שאת רוכבת עליו! זה פנסיון מלא?

krin88

New member
תודה..

כן זה פנסיון מלא... מזל טוב לאלה!! על מי את עושה בסוף?

טוי בוי

New member
בנתים זה-?!?!

אין סוסים..... וגם אני מתחילה לנסות כנראה עוד שבוע שבועיים..... אם אני יחליט ללכת רק לדרסאג' נראה אולי ג'רי ואם גם וגם ובעיקר דרסאג' [תוכניתי השווה] אז אני לא יודעת אין סוסים בינתיים... שששש זה סוד ברור?!?!?

טוי בוי

New member
אפשר לנצל?!!?../images/Emo32.gif

אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מממש ממש ממש ממש ממש שמחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה לי שיעור היום עם עדי וג'רי דרסאג' כמובן והיה כל כך מ-ו-ש-ל-ם!!! ברור זה ג'רי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא הלך כל כך יפה והיה ממש חמוד ועשינו הארחות צעד, קו שבור, עצירות, מעגלים,מבחנון של דרסאג' בערך 45 דקות עם המלך הזה גורם לכל אדם להיות מאושר!!!!!!!!! בעיקר לי כי הוא היה כל כך מושלם!! כל הזמן על המתג באקטיביות מדהימה ועבד מהרגלים ואני עם כמו שעדי אמרה ישיבה ועבודה מהרגל ליד פ-ר-פ-ק-ט!! וגם אתמול היה לי שיעור [יום חמישי] עם נועם קפיצות על רמבו הקרצי המגעול.... היה לי ממש רע לדעתי... נועם אמר לי בסוף השיעור שאני יכולה לרכב פיזית פי 10 ממה שאני רכבתי אבל אני לא מאמינה בזה...אני ממש דפוקה... אבל סיפרת לעדי היום על השיעור והיא דווקא אמרה שנועם אמר לה שהיה מצוין...כן בטח!!! נועם היה עצבני כמו לא יודעת מה בחיים לא ראיתי אותו כך! עדי אמרה לי שהוא היה ממש מרוצה מהרכיבה והישיבה שלי... מוזרים!!! טוב בקיצור שבוע מ-ע-ו-ל-ה

TauraMan

New member
קרן!!../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

כתבתי לך באיסיקיו ואני אכתוב גם פה, איזה יופי!!!!!!! מזל טוב ליום הולדת!!!

למעלה