אה :\

Darakan

New member
אה :\

כוס אחטוק. תאריך גיוס ראשוני מלפני שנה וחצי: 17 לאוגוסט. דחו לי לפני כמה חודשים ל-21 לאוקטובר. ועכשיו אני מקבל מכתב, ששוב ל-17לאוגוסט! ארג :\ טוב נו, לפחות אני מתגייס עם כל החברים...

Darakan

New member
כן אה. הדבר הטוב היחיד שיצא מזה

מעניין אם יש עוד מישהו מהחבר'ה שהוא 02 כמונו באותו תאריך.

NiGa

New member
הקדימו לי לפני כמה ימים ל-

21/10... אמא ואבא בחדר, פותח את המעטפה ומיד זועק: "כוסאומוק!! זה לפני מאטריקס 3!!!"

שלום שלום אני גם כנראה מתגייס ב 3

ב 3 לאוגוסט זה גיוס לחיל השיריון ומחר יש לי ועדה רפואית ואם אני יעבור אותה אני גם מתגייס לשם!! אז נעים להכיר!

הממממ

רק תותחנים!!!!!!!! עזבו אתכם שיריון, היתרון (הגדול) היחידי שיש לו הוא שכאשר אתה יורה ממנו פגז אתה רואה את המטרה שפגעת בה נהרסת, ואילו בתותחנים אתה סתם רק שומע פיצוץ (אם האזניים שלך לא נפגעו עד אז..), סתם..יש מלא יתרונות וחסרונות..אבל תאמינו לי..רק תותחנים..חחח (אני רוצה 669.. :/ אוף! ).. -זה לא מהשמים, זה מהתותחנים!!!!!!!!!-

R2 D2s Servant

New member
תותחנים זה לא מי יודע מה...

לא רק שהיום הפעילות שלהם מזערית(אם בכלל), הרבה אנשים יוצאים משם עם בעיות שמיעה... שריון... שריון זה ליגה קורעים את התחת כמו שצריך

שמע..אולי..לא יודע..

שיריון, תותחנים, גבעתי, גולני, וכו'.. כולם עושים אותו הדבר בנתיים.. קווי שטחים.. כולים שומרים, כולים יוצאים למעצרים, כולם עושים בגדול את אותו הדבר.. אז נכון שלשריון יש יותר מה לעשות שם (מבחינת מיוחדות החיל), בגלל שמה לעשות, התומ"ת שונה מהטנק..אז השיריון עושים שם גם פעילות מבצעית עם הטנקים.. אבל זה לא אומר שתותחנים זה לא מי יודע מה..(כמובן הכל יחסי..)..

למעלה